Ispala mi nokia 520 sve je crno belo ostalo radi normalno ,
sta da radim da nosim u hendy gde sam i obnovio ugovor ili u vip u servisu mi traze oko 40 eura
Baš tako ako skontaju da je problem do tebe bio teško da će priznati garanciju. A i jasno stoji da se garancija ne uvažava ako se mobilni oštetio padom ili bilo čim sličnim..
klasicna igra ko je jaci i veci... telekom je jos uvek drzavna firma i uveli su klasican monopo manipulisuci RATEL-om i tim ''administrativnim okolnostima''...
dok ne prodaju sve ili bar dok se ne slegne prasina - VIP nece dobiti dozvolu...
Telenor uzima od njih aparate i njima je naravno dozvoljeno da krenu u istom trenutku.
Pa što i oni nisu uzeli od mts...?Kao bili bi jeftiniji da su uzeli u "matičnoj" kući?Čisto sumnjam.A ono,nacionalni roming,gde nemaju pokrivenost,malo ću sa ovima,a posle sa ovima drugima...Na kraju
Pitanje za korisnike vipa. Muz razmislja da obnovi ugovor,i sad gleda na sajtu telefone i tarife,pa je procitao da ako obnovi ugovornu obavezu ima pravo na popust od 20 posto za mobilne uredjaje. (Ako se ne odluci za ovu akciju popoust na pretplatu). Ima li neko iskustva sa ovim ili je u pitanju neka caka.
Koliko god dobre te ribe bile, ipak je slika pomalo degutantna i neprimerena jednoj firmi. Pitam se sta je sledece, kakvu sliku mozemo da ocekujemo posle ove?
50 minuta za 495 dinara i to još sa popustom???
To je dobro?
Mix Net M 300 minuta + 600 SMS (koji se ni ne mogu potrošiti u vreme Vibera i drugih zezalica) + 600 MB za 570 sa popustom.
To "neograničeno" u Vip mreži i nije od neke koristi, kada su mnogi pobegli odande zbog ljubičica i drugih zavrzlama.
90+60 neću ni da komentarišem, naravno.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.