MTS novosti
Re: Одг: MT:S novosti
Mogu,ali nisu hteli,baš zbog ovog novog Zakona o potrošačima.
- brankisha
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 04. Sep 2014. 07:33
- :: Xiaomi Mi5
- :: Lumia 925
Re: MT:S novosti
Mislim da njih bas zabole za nas. Jedino sto su nam skratili net, a to mi je jedino bitno.
iPhone (5S,5C,6,6+) stize u mts 31.10.2014.godine
http://www.mts.telekom.rs/index.php/iphone6.html
Sada nam preostaje da jedino gledamo i cekamo kakve ce cene biti...
http://www.mts.telekom.rs/index.php/iphone6.html
Sada nam preostaje da jedino gledamo i cekamo kakve ce cene biti...
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 03. Feb 2012. 01:50
- :: Microsoft lumia 550
- :: Samsung J5 2016
A zasto ste svi dali link ka istom obavestenju i sto se dize tolika fama oko iphona?Mi obcini smrtnici nikada ga necemo drzati u ruci 

Re: Одг: MT:S novosti
Ja ovo obaveštenje prvi put vidim u ovoj temi gde je i mesto, a ako već postoji u ovoj temi zamolio bih moderatore da obrišu. Pa famozno je to što nam prvi put legalno stižu u Srbiju
- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
Prelep je, nema sta!
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
http://www.mts.telekom.rs/index.php/mix-net.htmlbrankisha napisao:Ja imam mix net L i kad sam video da su mi ogranicili net na 1gb. Sise.
Mislim to ce biti u novom paketu neki mix xl. Inace operateri mogu izmeniti tarifu bez tvog znanja, tj ako ukinu paket za koji si se pretplatio i naprave novi. Za sve su se ogradili.
Nisi dobro pročitao.
Mislim koleginice da ti grešiš.To što navodiš je stara Mix Net L tarifa.Nova koja joj je pandan ima "samo" 1Gb.Pogledaj sajt malo bolje.Na kraju imaš i link pre par strana.
- Drafer
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 26. Feb 2014. 15:04
- :: Srpska Crnja
- :: Xiaomi Mi 11i
- Kontakt:
Tako je.
Mix Net vise ne postoji, zamenjen je novim paketom i sada se zove samo Mix.
Mix Net vise ne postoji, zamenjen je novim paketom i sada se zove samo Mix.
Android 12
Mislim da se nismo razumeli.
Za nove korisnike ili one koji ma je istekao ugovor, idu MIX L ili već koju izaberu.

Brankisha je napisao da ima MIX NET L tarifu. To je stara tarifa, koja važi za one koji su potpisali ugovor. O tome govorim.brankisha napisao:Ja imam mix net L i kad sam video da su mi ogranicili net na 1gb. Sise.
Mislim to ce biti u novom paketu neki mix xl. Inace operateri mogu izmeniti tarifu bez tvog znanja, tj ako ukinu paket za koji si se pretplatio i naprave novi. Za sve su se ogradili.
Za nove korisnike ili one koji ma je istekao ugovor, idu MIX L ili već koju izaberu.

Poslednja izmena od Lobachewsky u Sub, 18. Okt 2014. 18:15, izmenjeno 2 puta ukupno.
Rezlog: Koristi kod za citat klikom na 'citiraj' ako zelis da citiras druge clanove.
Rezlog: Koristi kod za citat klikom na 'citiraj' ako zelis da citiras druge clanove.
- brankisha
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 04. Sep 2014. 07:33
- :: Xiaomi Mi5
- :: Lumia 925
Ne znam zašto su mi poslali sledeci sms, i ako sam imao ugovorom 1,5gb puste mi poruku posle 700mb: Potrosili ste 50% kolicine podataka za prenos po maksimalnoj brzini. Za dodatnu kolicinu podataka po maksimalnoj brzini - kupite Net Plus dodatak. Stanje i kupovina na mts.rs/stanje
Obavestavaju te koliko si potrosio i koriste priliku da promovisu internet dodatke.
To svima salju nemoj da te to buni.Obavestavaju te u % koliko ti je mobilnih podataka ostalo pri punoj brzini..
Mene je iskreno mnogo pocelo da nervira to sto ne mogu da proverim stanje racuna pre 5-og u mesecu. 

Provera samo kod Vipa radi drugi dan,a imaju više preseka u toku meseca,a verovatno i manje korisnika,a to već ne bi da komentarišem.
- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
Drugari, imam jedan problem. U procesu sam selidbe iz BG u NS i sada sam provalio da na ovoj adresi imam samo 2G signal a imam jos godinu dana do isteka ugovora za Mobilni internet... Da li može sada da se neki prigovor ili nešto napiše jer je ovde taj internet neupotrebljiv pa da mi raskinu ugovor bez otkupa ili nekako da se dogovorim sa njima?
Mislim da neces moci nista, jer gledano kad si uzimao i koristio godinu dana nisi ima primedbe... Sad sto si se preselio nije njihova jurisdikcija. Probaj nikad ne znas da li ces imati neku ludu srecu
Ugovor moze da se raskine ili izmeni zbog promenjenih okolnosti ukoliko se usled toga ne moze ostvariti svrha ugovora. U sustini ti imas pravo da trazis raskid ugovora ili njegovu izmenu ali da li ce oni to svojevoljno da prihvate to je vec drugo pitanje.
- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
Bilo bi fer da prihvate, jer nije tvoja krivica. Samo trazis modifikaciju, ugovora. Stvarno bi bilo pe... ski da ne razumeju nesto takvo.
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
Šta vam je ljudi, pa neće ga razumeti sigurno. Oni se nigde nisu obavezali da usluga treba da bude na nekom nivou brzine. Sigurno i piše u ugovoru da brzina zavisi od uslova tra la la... Mislim da nema šanse da ti odobre raskid.