Yettel novosti
Re: Telenor novosti
Da..Mix Net XXL sa 50% popusta
a ljudi ako cemo realno, kome je potreban toliki paket u privatne svrhe?
Kako 1518? Zar nije 1399?znemanja napisao:Pa zato i pitam, ja placam 1518 din za Miks M, a imam 300 minuta, 3000 min u mrezi, 600 poruka i 500MB podatak.
Telenor ubija koliko ima nepovoljne pakete.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
nidzo80, Zaboravio si 118 din za njhovu glupu 3G pretplatu.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
znemanja, to kad uzmeš telefon od njih?
Za one druge (htedoh da napišem "normalne" ) je niža cena.
Za one druge (htedoh da napišem "normalne" ) je niža cena.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
Joj da, 3G pretplata [emoji23] Show s njima.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
@m@c|-|oR, da, 3G pretplata se placa samo ako se uzme telefon kod njih.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
To je jedan nenormalni recidiv, koji nikome ne pada na pamet da promeni!
Nastao je, ako se dobro sećam, kad su počeli da se pojavljuju 3G telefoni, pa je taj harač služio da omogući neke "napredne" funkcije koje dolaze sa bržim protokom.
Danas je potpuno obsmišljen, alli opstaje i donosi prihode
Nastao je, ako se dobro sećam, kad su počeli da se pojavljuju 3G telefoni, pa je taj harač služio da omogući neke "napredne" funkcije koje dolaze sa bržim protokom.
Danas je potpuno obsmišljen, alli opstaje i donosi prihode
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
ma nisam mislio ni na koga pojedinačno...nego kažem uopšteno...toda81 napisao:Ko kaze da ih pljujem? Ne znam odakle ti to. Samo kazem ono sto ne valja. Ne postoji savrsena tarifa. Savrsena tarifa bi bila kada bi se npr 400 min trosila ka ostalim mrezama, a ono sto se dobija za potrosnju u mrezi tek kada se potrose besplatni minuti da se trosi od pocetka prilikom pozova u mrezi
Samsung S10+ red
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Dobio sam racun iz Telenora od samo 120dinara,iako mi je samo pretplata 30 puta veca..i na *411# i na aplikaciji 111 mi pise isto 120din. Inace sam to primetio kad sam plcao racun,pa sam ga platio takvog kakav je. Ali imam neki cudni osecaj da iako sam ja sve ispostvao kako je sve, da cu ipak ja ispasti kriv:)
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Mozda su zafalile 2 nule (ne daj boze)
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Plaćanje računa u raifaizen banci više nije moguće bez plaćanja provizije. Žena danas bila da plati račune i naplatili joj 80 dimara po računu. Ništa odsad ću plaćati preko tokena.
Sramota 80 dinara po računu, stvarno sramota..
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Ne mkgubda verujem da su joj proviziju po racunubnaplatili toliko. To je cist lopovluk. Ja racune placam preko neta i nemam uopste prpviziju i sve radim iz fotelje
Note IV N9100 dual
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Layne_Staley, pa otprilike su zafalile 2 nule,nesto sam se motao po romingu:) toda81, ne baksuziraj bas toliko . Da da provizija im je 80din po racunu pa i za telenor,to je zbog toga sto je proradila telenor banka. Mislim da je jedino infostan jos bez provizije.
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Bez provizije je ako placate od kuce preko ebankinga. Ja tako radim vec godinama. Ne dam derikozama nista!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
@miodrage tako je.. Ja sam uzeo onaj eracun, stize mi na mail, ne treba mi fizicki racun u sanducetu.. Placam preko evankinga..
Sada sam dao zahtev za telenor banku, 50% popusta na 6 meseci ako imam bilo kakva primanja.. Ja cu lepo da prebacim pare na taj racun koliko mi treba da platim racun i to je to... Da probam par meseci, pa da vidim na sta lici.. Slusao sam svakakve price o autorizacionom modelu , aplikaciji.. Aplikaciju sam pljuvao kad je izasla, sada mi je ok, u poredjenju sa ostalima.. Videcemo...
Sada sam dao zahtev za telenor banku, 50% popusta na 6 meseci ako imam bilo kakva primanja.. Ja cu lepo da prebacim pare na taj racun koliko mi treba da platim racun i to je to... Da probam par meseci, pa da vidim na sta lici.. Slusao sam svakakve price o autorizacionom modelu , aplikaciji.. Aplikaciju sam pljuvao kad je izasla, sada mi je ok, u poredjenju sa ostalima.. Videcemo...
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...