Yettel novosti
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Re: Telenor novosti
Layne_Staley, mislio sam na SVE racune, bukvalno sve do poslednje stavke placam preko ebankinga. Nece meni nikakva banka, ili posta uzimati provizije na racune... pazi majku mu... Da nije ta salterusa pametnija od mene pa da mi naplati ukucavanje par brojki... Nece da moze! I jos, nema stajanja i cekanja u redovima, sve lepo iz fotelje, dok se masiram.
Sto se mene tice, ovo je tezak bezobrazluk Telenora!
Sto se mene tice, ovo je tezak bezobrazluk Telenora!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Societe general e banking ne naplacuje proviziju ni na jednu transakciju!
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Ni Raiffeisen Bank, ni mnoge druge. To je njima cost saving. Voleli bi da je više korisnika koji koriste ovakve usluge, imali bi i plaćali manje šalterskih radnika.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Intesa npr naplaćuje proviziju preko mbankinga ili prosto naleti samo korišćenje usluge pa ti daju nekoliko transakcija bez provizije, al opet i to zavisi od paketa. Velike zavrzlame ako promeniš rom/telefon/obrišeš aplikaciju itd., svaki put moraš ponovo u banku, ponovo čekaš da ti daju neki kod kojim aktiviraš uslugu. Mislim da je AIK banka sa onim paketom za penzionere pobedila. Neograničen broj transakcija i 0 din provizija. Čak je i aplikacija za sve platforme besplatna.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Ja mislim da mozda ni u jednoj banci gde imas otvoren tekuci racun ne naplacuju proviziju ili mozdw gresim. Dugo ne cekam u redu da bih platio neki racun
Note IV N9100 dual
- Azimuth
- Moderator
I nije samo to. Ako već gledamo za svaki dinar gde ide, onda je i pitanje koliko kosta mesečno održavanje računa. Nije svejedno da li ti uzmu 100 ili 300 dinara.
Koliko je uopšte održavanje u toj telenor banci?
Koliko je uopšte održavanje u toj telenor banci?
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Nije problem plaćaću i ja odsad preko interneta. Dosad sam ponekad svraćao u Raif... banku jer mi je usput ali odsad više nećemo.
Alpha uzima 15 dinara provizije plaćanje preko tokena, neznam kako je ako se ima kartica, raspitaću se.
Alpha uzima 15 dinara provizije plaćanje preko tokena, neznam kako je ako se ima kartica, raspitaću se.
Moram da priznam da sam fan Telenora(bem li ga zašto,ali je tako)...no ta Telenor banka ima toliko začkoljica,da je to neverovatno,od plaćanja prema unutrašnjem prometu do plaćanja prema vanjskom...na kraju imate dva paketa.Održavanje jednog je besplatno,ali 5 plaćanja džabe,a ostalo 25 din provizija(ko od nas ima samo 5 računa.Drugi paket ima mesečno održavanje od 400 dinara!!!,a plaćanje računa za džabe...E šta održavaju neznam,pa oni nemaju ni šalter banke,a ni radnike koji tu rade.Faktički plaćam da bih sebi "omogućio" da koristim njihove bankomate...i tu "besplatnu" aplikaciju za android...
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Baraba, o tome ja pricam. Isto sam u komercijalnoj banci i sve uplate vrsim preko interneta i nikad za godinu dana nisam imao problem da neka uplata ne prodje.
Cuo sam da su negde pisali da im ne prodje svaka uplata, ali sam siguran da su to ljudi koji ne prate sta pise kada uplacuju i da mozda nisu potvrdjivali uplate, a to je onaj poslednji korak
Cuo sam da su negde pisali da im ne prodje svaka uplata, ali sam siguran da su to ljudi koji ne prate sta pise kada uplacuju i da mozda nisu potvrdjivali uplate, a to je onaj poslednji korak

Note IV N9100 dual
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 17. Okt 2014. 22:02
- :: Nokia e7
- :: Samsung S3
Uzeo bih u Telenoru ili za kes preko oglasa tablet Samsung Tab S 8.4 ili Lenovo 8 2 yogu,koji je generalno bolji,i ako se kupuju preko oglasa do koliko dati za potpuno nov sa dve godine garancije?
- Azimuth
- Moderator
molder79bgd, to je pitanje za "poredjenje modela", tamo ces dobiti odgovor, ovde tesko 

Нови пакети у теленору.
http://www.telenor.rs/sr/Privatni-koris ... ni-paketi/
http://www.telenor.rs/sr/Privatni-koris ... ni-paketi/
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
"Novi paketi"... Pa jesu li oni normalni!? Preimenovali ove ocajne pakete i jos im podigli cenu! Sad jos ako opet urade ono sranje pa podignu cenu i korisnicima sa ugovorom...
... ali kontam da sad to ne bi mogli jer su paketi pod drugim imenom.

Poslednja izmena od sugarcoated_ass u Ned, 01. Feb 2015. 22:58, izmenjeno 1 put ukupno.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Ma to su isti paketi samo su imena tarifa promenili. Najnizi su poskupeli za oko 100 dinara. Evro diktira cenu uhh 

- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
najvece izmene su u Play+ paketima, tu su digli cene ali su malo dali i sadrzaja... a na PiS - nista, osim novih cena, i novih imena...
meni licno odgovara promena, jer cu preci na play+ duo sa sadasnjeg PiS M, taman ima dovoljno neta, a i sms poruka.
ali poskupljenje kao poskupljenje naravno ne podrzavam, mada to je realnost uz aktuelno ludovanje evra.
meni licno odgovara promena, jer cu preci na play+ duo sa sadasnjeg PiS M, taman ima dovoljno neta, a i sms poruka.
ali poskupljenje kao poskupljenje naravno ne podrzavam, mada to je realnost uz aktuelno ludovanje evra.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Ja koliko vidim Play + 2 (ili sada duos) je na istoj ceni, 1.595. Samo ne vidim gde su dodaci "dodaj megabajte" i "dodaj sms" koje sam koristio svaki mesec? Po ovim novim, umesto 250 imam 1000 sms ka svima, umesto 1000mb imam 1500. Nije lose, naprotiv, ali trebali su ostaviti te dodatke. Ovako su ta dva dodatka bukvalno ugradili redovno u paket, a dali ove muzike, novosti, drustvene mreze, itd. U prevodu nista nismo dobili, samo su nam zakinuli 250sms.
- dachakragujevac80
- Expert
Telenor novosti
Ja koliko vidim na Play + duo kako ga sad zovu,minuti i poruke su ostali nepromenjeni samo su dodali 500 MB interneta
Edit: moja greska,na mobilnom sajtu pise 250 min i 250 poruka,a na desktop verziji pise kako treba!
Meni ovo super odgovara,plus jer ce josni da se recimo poruke prenose,a pre je moglo samo ostatak od onih 250!
A jel zna neko,da li sada moze da se raskine ugovor i pre isteka sa njima,jer su povecali cene paketa!? U vipu je to moglo prilikom poslednjeg poskupljenja!?
Edit: moja greska,na mobilnom sajtu pise 250 min i 250 poruka,a na desktop verziji pise kako treba!
Meni ovo super odgovara,plus jer ce josni da se recimo poruke prenose,a pre je moglo samo ostatak od onih 250!
A jel zna neko,da li sada moze da se raskine ugovor i pre isteka sa njima,jer su povecali cene paketa!? U vipu je to moglo prilikom poslednjeg poskupljenja!?
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
I ti isto imaš duo? Mi smo ranije imali 250min i 250 SMS, sad je 1000sms.
Elem, mislim da ne možeš da raskineš ugovor (pretpostavljam da misliš pod uslovom da ne plaćaš sve do kraja ugovora) jer u ugovoru ima neki fazon da imaju svo pravo da menjaju sadržaj o tarifu paketa. Nisam siguran, ali pretpostavljam da su se tako ogradili.
Sve u svemu, kada se podvuče crta, nije ovo tako loša promena, samo mi eto ostaje žal za ona dva servisa - dodaj SMS i dodaj mb.
Elem, mislim da ne možeš da raskineš ugovor (pretpostavljam da misliš pod uslovom da ne plaćaš sve do kraja ugovora) jer u ugovoru ima neki fazon da imaju svo pravo da menjaju sadržaj o tarifu paketa. Nisam siguran, ali pretpostavljam da su se tako ogradili.
Sve u svemu, kada se podvuče crta, nije ovo tako loša promena, samo mi eto ostaje žal za ona dva servisa - dodaj SMS i dodaj mb.
- dachakragujevac80
- Expert
Pa znam da sam u Vipu prosle godine raskinuo na taj nacin,sto su povecali cene paketa,a i sami su na sajtu obavestili korisnike da to mogu! Lepo od njih!
Zato sam i pitao!
Inace imam dva broja,jedan je Play +2,a jedan +3!

Inace imam dva broja,jedan je Play +2,a jedan +3!