MTS novosti
Re: MT:S novosti
Lično mislim,a rekao bih da sam u pravu,da ispod tarife za koju ste potpisali ugovor(a potpisali ste ih i na 50%,zar ne),nemožete ići,a bez da plaćate penale.Razliku do ostvarene min.cene,potpisane ugovorom i onoga na šta biste prešli eventualno nižom tarifim.Pazite,potpisali ste ugovor...
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Petre, onda bi svi potpisali najnizu tarifu, i sledeci mesec menjali za visu pa opet imali izbor saltanja. A ovo je proverena info iz korisnickog servisa.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
PetarI, Ugovor ne pominje promene tarife. Promocija se aktivira naknadno i nezavisno od Ugovora.
Kao što je drom, gore napisao - ovo tvoje tumačenje se odnosi na Ugovor uz koji je kupljen telefon, jer su ti na osnovu Ugovora dali popust na telefon koji košta više.
Kod promocije 50% popusta na pretplatu nema ni logike da ti zabrane promenu tarife jer je njima isto - mogao si od početka da uzmeš manju tarifu na primer.
Konačno - ponoviću meni je smanjen paket pre šest meseci bez ikakvih pitanja, problema, ograničenja FT1P obrazaca i sličnih gluposti.
Kao što je drom, gore napisao - ovo tvoje tumačenje se odnosi na Ugovor uz koji je kupljen telefon, jer su ti na osnovu Ugovora dali popust na telefon koji košta više.
Kod promocije 50% popusta na pretplatu nema ni logike da ti zabrane promenu tarife jer je njima isto - mogao si od početka da uzmeš manju tarifu na primer.
Konačno - ponoviću meni je smanjen paket pre šest meseci bez ikakvih pitanja, problema, ograničenja FT1P obrazaca i sličnih gluposti.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Juce sam proverio. Ne postoji nikakvo ogranicenje, mozes ici i na manji i na veci paket kada si na 50% popusta.
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Azimuth, ne veruješ mi nego ideš okolo i proveravaš, a?

"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- Azimuth
- Moderator
m@c|-|oR, par puta sam i sebe zajebao, tako da me nista vise ne cudi
Salim se, verujem ti, nego sam bio kod njih malo da ih pozdravim pa usput pitao

Salim se, verujem ti, nego sam bio kod njih malo da ih pozdravim pa usput pitao

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Ok, sada smo utvrdili cinjenicno stanje.
Korisnik koji je kupio telefon ili tablet uz neki paket, moze da ide samo na veci paket tokom trajanja ugovorne obeveze ne i na manji.
Korisnik koji je zakljucio ugovor sa 50% popusta tokom trajanja ugovorne obaveze moze da se "seta", sto znaci moze da ide i na manji i na veci paket dok ugovor traje.
Korisnik koji je kupio telefon ili tablet uz neki paket, moze da ide samo na veci paket tokom trajanja ugovorne obeveze ne i na manji.
Korisnik koji je zakljucio ugovor sa 50% popusta tokom trajanja ugovorne obaveze moze da se "seta", sto znaci moze da ide i na manji i na veci paket dok ugovor traje.
Poslednja izmena od znemanja u Čet, 19. Feb 2015. 14:40, izmenjeno 1 put ukupno.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
A sta je sa korisnicima koji imaju paket, nisu uzeli telefon a nisu uzeli ni 50% popusta?
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Drakenzen, ako nemas "vremensku obavezu" onda mozes da radis sta god hoces. Mozes da uzmes telefon i da sklopis ugvor na 1/2/3 godine, mozes da uzmes 50% popusta i da sklopis ugovor na 1/2/3 godine, mozes da predjes na pripejd, a mozes i da raskines ugovor i napustis mt:s bez ikakvih penala.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
A koliko traje garancija na telefon? Zavisi li od duzine ugovora ili je fiksna na 24 meseca
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Garancija je, koliko znam fiksna, traje 24 meseca. No, ipak neka ovo potvrdi neko ko je kupio uredjaj sa ugovorom na tri godine.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Azimuth
- Moderator
Garancija jeste fiksna i iznosi 24 meseca bez obzira na duzinu ugovorne obaveze. Zato i postoji ona razlika u ratama/ceni uz isti paket ali sa razlicitom duzinom trajanja ugovorne obaveze.
Samo da ispravim Tomasa, kada se uzima 50% popusta, tada ugovorna obaveza moze da iznosi 12 ili 24 meseca. Tako mi je juce receno. Sa druge strane, u zavisnosti od telefona koji se kupuje, ugovorna obaveza moze da bude 12, 24 ili 36 meseci.
Samo da ispravim Tomasa, kada se uzima 50% popusta, tada ugovorna obaveza moze da iznosi 12 ili 24 meseca. Tako mi je juce receno. Sa druge strane, u zavisnosti od telefona koji se kupuje, ugovorna obaveza moze da bude 12, 24 ili 36 meseci.
Okej, sad mi je jasno. Hvala momci na detaljnom objasnjenju!
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 03. Feb 2012. 01:50
- :: Microsoft lumia 550
- :: Samsung J5 2016
U pripejdu opet jedno veliko nista
http://www.mts.telekom.rs/index.php/pro ... snike.html
Ili mozda jedino osecaj da imas 100 000 dinara u dzepu
http://www.mts.telekom.rs/index.php/pro ... snike.html
Ili mozda jedino osecaj da imas 100 000 dinara u dzepu

Imas poskupljenje u prepaid od 13og
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
misapop, ako bude mogao taj kredit da se salje kao friendly dopuna,zamisljam dobar biznis 

Juče me MTS prijatno iznenadio. Odem na ekran gde mi je "MTS stanje" vidžet i imam šta da vidim. Radi stanje 1. u mesecu. Kad nisam pao sa stolice. 

- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
И ја сам исто приметио. 

-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 03. Feb 2012. 01:50
- :: Microsoft lumia 550
- :: Samsung J5 2016
@kutijagreha
Ne moze da se salje,to je bonus.A kad bi moglo...
Ne moze da se salje,to je bonus.A kad bi moglo...

- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
misapop, sve mutavi ovi iz mts-a. Propade mi biznis