MTS novosti
Re: MTS novosti
Zaboravih napisati, cena na rate je za maloprodajnu cenu.
Dakle, sada možete kupiti telefon na rate uz punu pretplatu (manja rata), ili na rate uz 50% popusta na pretplatu (veća rata). Eto ga izbor. [emoji4]
Dakle, sada možete kupiti telefon na rate uz punu pretplatu (manja rata), ili na rate uz 50% popusta na pretplatu (veća rata). Eto ga izbor. [emoji4]
Jel radi nekom aplikacija MTS stanje?
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Mislis na MTS Centar? Ako na tu aplikaciju mislis, onda ona radi uredno od 1. u mesecu.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Začuđujuće koliko se mts popravio u poslednje vreme u smislu ažurnosti podataka. Pre nekoliko meseci na stanje, preko Mts centra, sam morao da čekam do 5-6-og. u mesecu, a sada je ono dostupno već 1-og. 

Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Ne, bas mislim na MTS stanje. Sta je MTS Centar?
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
MTS Centar je dobra, koristio sam je par meseci, dok u Android fablet nisam ubacio Telenorovu karticu. 

- znemanja
- Moderator
Mts stanje je out aplikacija, mnogo bolji je mts centar gde imaš sve informacije o paketu. Kucaj na app store-u/Play Store-u mts centar i instaliraj aplikaciju.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
znemanja, hocu. Radila je aplikacija prosli mesec...
- znemanja
- Moderator
Vrlo moguće da su je ugasili jer realno nisu potrebne mts-u dve aplikacije koje rade istu stvar. Pritom, mts centar nudi još dodatnih informacija kao što su informacije o tome kada je ugovor zaključen, kada ističe, listu poslovnica sa sve telefonima itd.
@fannY, meni radi MTS stanje dobro, kao i do sad. Desi se ponekad da zabaguje, alo posle par osvežavanja dodje sebi. [emoji4]
Da nisi radio osvežavanje preko wifi, umesto gprs? [emoji1]
Da nisi radio osvežavanje preko wifi, umesto gprs? [emoji1]
vla-do, ubedjen sam da sam koristio mobile data. Nema veze, MTS Centar je jos bolja aplikacija. Sve pohvale za nju.
- znemanja
- Moderator
Jel' beše važi pravilo za nove mts Mix pakete da posle potrošenih MB/GB iz paketa korisnik može da nastavi da koristi internet ali po smanjenoj brzini? Odnosno, nastavak korišćenja internet konekcije posle utrošenih podataka u paketu ne dovodi do naplate mb?
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Koliko ja znam, tako je. Kad istrosim MB iz paketa, i dalje imam internet po nekoj puzevskoj
brzini, a mesecni racun mi nije veci.

- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
znemanja, vazi idalje, internet je neogranicen i za Boks i za Miks pakete (nakon potrosenih brzih MB).
Isto vazi i za Vip Smart tarife.
Telenor blokira internet. Kao i Vip na paketima Za mladje od 30.
Vip Standard postpaid paketi naplacuju svaki KB posle potrosenih MB iz paketa po punoj ceni. Neprijatan paket jako, posebno za one koji su navikli da budu opusteni sa potrosnjom.
Nova tarifa Vip Opusteno naplacuje MB posle potrosenih 5 GB, ali dzabaka maltene, 1MB=1din, tako da na toj tarifi nece biti problem da se drzi racun pod kontrolom i ne smatram to za manu paketa (niti "zvrcku"). Ime opravdava bez problema.
Isto vazi i za Vip Smart tarife.
Telenor blokira internet. Kao i Vip na paketima Za mladje od 30.
Vip Standard postpaid paketi naplacuju svaki KB posle potrosenih MB iz paketa po punoj ceni. Neprijatan paket jako, posebno za one koji su navikli da budu opusteni sa potrosnjom.
Nova tarifa Vip Opusteno naplacuje MB posle potrosenih 5 GB, ali dzabaka maltene, 1MB=1din, tako da na toj tarifi nece biti problem da se drzi racun pod kontrolom i ne smatram to za manu paketa (niti "zvrcku"). Ime opravdava bez problema.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- znemanja
- Moderator
Predpostavljao sam da je tako kod mts-a ali bolje da proverim da ne bude posle hvatanje za glavu kada stigne račun 

Vip tarifa za mladje od 30, mislim da blokira net posle potrosenih mb ukljucenih u pretplatu.
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Danas opet zvali ovi iz MTS-a.Prvo su ponudili BOX,tu su dobili BLOCK od mene.Onda njihov kontra udarac. 
Novi ugovor ADSL sa 20mb/s i tablet za 1 RSD i sve to za 1699 RSD.
Rekoh,na godišnjem smo,razmislićemo.Onda oni.Ok,zvaćemo u petak da potvrdite da li uzimate,a mi ćemo najbližoj poslovnici proslediti novi modem i kopije novog ugovora,kao i tablet,samo da potpišete.

Da li je neko imao sličan poziv od MTS komercijale?

Novi ugovor ADSL sa 20mb/s i tablet za 1 RSD i sve to za 1699 RSD.
Rekoh,na godišnjem smo,razmislićemo.Onda oni.Ok,zvaćemo u petak da potvrdite da li uzimate,a mi ćemo najbližoj poslovnici proslediti novi modem i kopije novog ugovora,kao i tablet,samo da potpišete.

Da li je neko imao sličan poziv od MTS komercijale?
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Mene nikad nisu smarali kojekakvim ponudama. Ranije sam imao dva broja kod njih, sad jedan broj i modemski internet, i samo kad sam trazio neku informaciju ili korekciju paketa, tada bi mi odgovorili.
Inace, imam pozitivna iskustva s njima.
Nego, nisi rekao, prihvatas li tu drugu ponudu ili ne?
Inace, imam pozitivna iskustva s njima.
Nego, nisi rekao, prihvatas li tu drugu ponudu ili ne?

Ženin je ADSL.Nemam pojma,ne smem da je diram,čekam petak.

Usput,da pitam.
Nudili nam jedan od 2 tableta:
Huawei M1
Asus ili Acer.
Šta da uzmemo?

Usput,da pitam.
Nudili nam jedan od 2 tableta:
Huawei M1
Asus ili Acer.
Šta da uzmemo?