MTS novosti
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Re: MTS novosti
somi92, tako sam video na sajtu da je od 1.7. sklonjena. Nadam se da ce je i zvanicno vratiti.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
Evo jos se vrti reklama 50posto popusta za postppaid pakete http://www.mts.telekom.rs/index.php/pro ... arifu.html
A da li ima samo 50% na pretplatu bez uzimanja telefona?
- Nikola031
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
- :: Lumia 640 Dual SIM
- Kontakt:
Meni rekose danas u poslovnici da je produzena do 1. septembra.
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)
Zvanicna informacija 50 posto popusta produzeno je do 1.9.2015g sve isto kao i pre moze sa telefonom po maloprodajnoj ceni ili bez telefona.
Da li bi moglo na 20 dana do kraja ugovora mix net m, da se potpise novi ugovor na 2 godine za miks s ( koji je jeftiniji od miks net m paketa)?
Ne moraš 20 dana da čekaš možeš najmanje 3 meseca pre isteka ugovora. I da možeš da potpišeš na tu tarifu novi ugovor i od tog dana kada potpišeš računa se nova ugovorna obaveza...
Ok, hvala.
Znaci, ne moram da idem da se zalim? Ili moram da odem da me "upisu" za ispravku?staff napisao:Svratio sam danas do poslovnice, kazu da ce sami ispraviti ove greske oko nestanka minuta, poruka i povecanja racuna.

Meni su rekli da ne mora i da ce sami to srede.
^^promocija važi do 31.07.2015., tako da pohitajte vi koji ste mislili to da iskoristite. [emoji4]
Sad nekapiram nista pre 1 jula sam mogao da kupim tel ptimer huawei g620s po malo prodajnoj ceni od 21700 din i da ostvarim 50 posto popusta na mesevnu pretplatu.A kako sad ovo sa popustom ide jel bolje ili gore nego pre prvog jula.
- stefankajic
- Novajlija
- Pridružio se: Čet, 25. Jun 2015. 14:27
A ja bas uzeo telefon tamo pre mesec dana

Malo pre sam zva CC i koliko mi je ona objasnila to je takoreci isto kao i pre sto je bilo 50 poszo popusta na mesecnu pretplatu i kupovina telefona po malo prodajnoj ceni.Mozda ja gresim ali meni ovo nije nista novo.
Ljudi ta "pronocija" uopste nije isplativa... Stavite na papir sve i videcete da ste uglavnom par hiljada u minusu jer su cene telefona prenaduvane
Ja sam racunao Huawei g620s je u oglasima 130e ili 15600din dok malo prodajna cena kod mts je 21600din.E sad stvar je sto kod mts imas garanciji 24meseca a preko oglasa nisam siguran osim ako uzmes koji sa mts mreze.Kod mts placas na rate a preko oglasa mora odmah kes.Dosao sam do zakljucka da razliku od 6400din koji je skuplji kod mts placas sto kupujes ba rate i sto imas punu garanciju.Kako god da se okrene mts vip i telenor bi trebali da smanje zaradu na prodaju tel po maloprodajnu ceni kako bi privukli sto vise korisnika. Moj favorit je meizu m1 note dual sim njega imam u planu da pazarim pa bi bilo dobro da ga mts uvrsti u ponudu uz postpejd pakete.Ja sam u telenoru dobio fantasticnu ponudu da nebi raskidao ugovor izabrao sam paket prenesi i surfuj extra sa 30posto popusta na mesrcnu pretplatu tokom trajanja ugovorne obaveze od 24meseca i kupovina tel Huawei G7 po ceni od 8000din koliko je kostao uz taj paket i mogu da placam do 24 mesene rate preko telenor banke mesecna rata za tel je 330din 24meseca i pretplata je 1400din umesto 2000din.Imali neko iskustva koje je prenosio broj iz mts u neku drugu mrezi i kad su ga zvali za razlov prelaska ili raskid ugovora dali su mu nudili neku povoljnost i sta je sadrzala ra povoljnost os strane mts da bi zadrzali korisnika
Poslednja izmena od Ninolina u Sub, 04. Jul 2015. 09:21, izmenjeno 3 puta ukupno.
Rezlog: Nemoj da pišeš postove jedan za drugim. Koristi opciju Izmeni.
Rezlog: Nemoj da pišeš postove jedan za drugim. Koristi opciju Izmeni.
Koliko vremenski traje zamena za 4G karticu? 

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Odmah je menjaju. Navodno 4G bude aktivan u roku od 24h, ali je meni odmah radio.
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Menjaju odmah. Tako je i u Vipu.
Sto kaze Azimuth,navodno treba da se ceka 24h ali u roku od pola sata kartica spremna.
Tako ti isto kazu kada potpises postpaid ugovor. Cekaj 24h da bi kartica bila aktivna.
Dodjem kuci iz poslovnice,vec mi smartovi na raspolaganju
Sto kaze Azimuth,navodno treba da se ceka 24h ali u roku od pola sata kartica spremna.
Tako ti isto kazu kada potpises postpaid ugovor. Cekaj 24h da bi kartica bila aktivna.
Dodjem kuci iz poslovnice,vec mi smartovi na raspolaganju