Jesi li siguran da je samo do kraja februara i da posle neće važiti?
Pa rece zena u poslovnici da im je javljeno da je produzeno do kraja februara, tako pise i na sajtu.. Dalje, pisalo je ovde na temi da ce mts uskoro ponuditi flat paket za 1,019 rsd mesecno, sa svega 1.2GB....Evindzer napisao:Uzmi, da se komšija odmori.![]()
Jesi li siguran da je samo do kraja februara i da posle neće važiti?
Ma moze na godinu, na dve, na tri... Najjeftiniji paket koji nudi 100GB ceo ugovor je Mix XL, koji je sa 40% popusta 1200din mesecno, znaci 10e. Gledam sta ima po svetu ovde i ovde, oni usporavaju brzine cim predjes 12-23-50GB, limitiraju tethering... Je l zna neko da li mts stvarno pusti svih 100GB po punoj brzini?Evindzer napisao:Sasvim je moguće (i realno) da za dve-tri godine bude nekih boljih ponuda, ali u ovom trenutku, po pitanju količine interneta u paketu, ovo je najbolja ponuda. Ako već ne može na jednu godinu, računam da je ugovor na dve godine najbolja opcija.
Evo ti moj primer: pre godinu i po prenesem broj iz Telenora u Vip, kad su davali 3GB zauvek novim korisnicima. Da uslov nije bio ugovor na dve godine, sad bih mogao da taj broj prenesem u MTS i dobijem 100GB, a ovako sam do leta osuđen na ova tri.joejoe napisao: Ja na godinu dana uzimam 100%, cim budem mogao, nego me pohlepa tera da uzmem na 2 ili 3, nisam pametan...
Daj boze!Ledjo napisao:Ta akcija 100gb, bice kao I njihova "akcija" 50%, koju vec 5 godina produzavaju za po mesec dana
Oho, nisam znao ovo za uredjaj. Nista onda 1 ili 2 godine..Ledjo napisao:Mix XL mozes da uzmes na 12 Ili 24m bez uredjaja. 36 meseci jedino uz uredjaj.
Da, sad vidim da naglasavaju da je sve po punoj brzini. Ljudi moji, posle matorih uredjaja i 10/1 wifija, kad ukljucim 4g...Ledjo napisao:mogu da garantujem da 30gb jesu
Ja sam pre tri godine po isteku ugovora nastavio da dobijam mesečni račun za isti iznos kao i za vreme ugovora, dakle, nisam plaćao punu cenu. Istina, jesu mi na svaka dva meseca slali SMS i podsećali da mi je ugovor istekao, ali mesečnu cenu nisu menjali.Ledjo napisao:Posle isteka ugovora ti obracunavaju paket po punoj ceni, dok ga ne produzis (ili su sad promenili nesto?)
Hvala na odgovoru. Onda mi se vise isplati da prodam iphone i kupim nov S8, izadje na isto kao da sam platio otkljucavanje jabukeMartin Mystere napisao:Kad ti istekne ugovor, odnosno kad im platiš sve račune...