MTS novosti
Re: MTS novosti
PetarI,
Uradim backup pa se izlogujem sa iclouda i onda u podešavanjima reset?
Azimuth,
Na koju foru, imas dva paketa?
Uradim backup pa se izlogujem sa iclouda i onda u podešavanjima reset?
Azimuth,
Na koju foru, imas dva paketa?
Opet te molim da pročitaš moje postove u vezi 5s da bi ti bilo jasnije šta je bilo a da nedužim....
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
@NestorC, pa napisao sam. Poslao mejl sa pitanjem i dobio odgovor. Imam kod njih na mom imenu 3 broja i 2 telefona od cega je jedan broj i telefon zenin, drugi svakako gasim krajem godine, tako da mi ostaje samo onaj moj, sto oni naravno ne znaju 
Ovo sto su meni uradili nije pravilo nego izuzetak, ali sam napisao da je i to moguce jer postoji neka minimalna sansa da ti otkljucaju telefon i pre isteka ugovorne obaveze.
Nego, da se vratimo na temu.
Pitao sam ih direktno za nove pakete, da li ce uvoditi pakete sa neogranicenim minutima i ako hoce, da li je moguce kombinovati ih sa ovom promocijom sa 100GB. Cekam odgovor i javljam sta se desava

Ovo sto su meni uradili nije pravilo nego izuzetak, ali sam napisao da je i to moguce jer postoji neka minimalna sansa da ti otkljucaju telefon i pre isteka ugovorne obaveze.
Pitao sam ih direktno za nove pakete, da li ce uvoditi pakete sa neogranicenim minutima i ako hoce, da li je moguce kombinovati ih sa ovom promocijom sa 100GB. Cekam odgovor i javljam sta se desava

- radashin1
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 17. Jul 2014. 05:56
- :: HTC One M7
- :: Nokia 2700
Odgovoriće ti da za sada nemaju takve informacije, ali da neprestano rade na poboljšanju usluga i da sve buduće promene i promocije pratiš na sajtu.
- Azimuth
- Moderator
^ da, nesto slicno su mi napisali. Da nemaju zvanicnu informaciju i da pratim na portalu.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Ti si obrnuo igricu sa njima, pocevsi od onog menjanja ajfona po nekoliko puta za nove novcijate do sada sa otkljucavanjem telefona daleko pre isteka UO. Doktore.Azimuth napisao:@NestorC, pa napisao sam. Poslao mejl sa pitanjem i dobio odgovor. Imam kod njih na mom imenu 3 broja i 2 telefona od cega je jedan broj i telefon zenin, drugi svakako gasim krajem godine, tako da mi ostaje samo onaj moj, sto oni naravno ne znaju

Evo sam upravo cuo za slucaj da je korisnik pokrenuo MIK da ode iz mts, zvali ga, ubedili da ostane, 1019rsd no-limit, mora na 2 godine, 100gb poklon tokom pola ugovora.Azimuth napisao:Nego, da se vratimo na temu.
Zaboravio sam da pomenem, osnovni net je 1.2 ili 1.25 GB. Eto! 

- Azimuth
- Moderator
To bi bila odlicna ponuda ako bi je uvrstili. Drago mi je da je neko uspeo to da izvuce od njih, ali steta sto tih 100gb nisu tokom cele UO.
- Ensiferum
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
- :: Xiaomi Mi 9T 6/128
- :: Nokia 8 4/64
Evo, i ja podneo zahtev u ponedeljak, za prelazak u VIP, cekam sad prenos broja, i bas da vidim sta ce mi mts ponuditi. Ako mi ponude bolje od NeoMin+Neosms+3GBneta za 999din, svaka im cast! 

"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami
@Ensiferum obavezno da javiš da li su ti i šta ponudili!
Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Flat paket u mts
Sent from my iPhone using Tapatalk
Flat paket
2 godine ugovor
1020 din
2 pretplate po 1 din
2 godine ugovor
1020 din
2 pretplate po 1 din
100 GB ceo ili pola ugovora?
..............................................
..............................................
Zahtev za prenos broja u vip i onda me je zvao korisnicki servis i rekao sam im da vip nudi neo za 999 din i onda su ponudili njihov flat paket po 1020 din uz ugovor na 2 godine. Moj odgovar je bio da je i dalje vip povoljniji 20 din i posle 5 min sam dobio ponudu za 1020 din mesečno i 2 pretplate po 1 din.
Nije bio problem u 20 din vec u tome da ako moze vip da ponudi cenu od 999 din mogu i oni sto su na kraju i dokazali a sad dali je net ceo ugovornu obavezu ili pola meni je nebitno
Nije bio problem u 20 din vec u tome da ako moze vip da ponudi cenu od 999 din mogu i oni sto su na kraju i dokazali a sad dali je net ceo ugovornu obavezu ili pola meni je nebitno
Jedva cekam da vidim sta nas sve ocekuje za 2 godine...
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
- Ensiferum
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
- :: Xiaomi Mi 9T 6/128
- :: Nokia 8 4/64
Iskreno, ja necu iz principa da ostajem u mts-u!
Kad sam im pre tri meseca trazio 50% popusta na pretplatu, nije moglo!
Nije mogao ni popust na kupovinu telefona P10Lite, ponudili mi placanje na 12 rata i 1 mesec 1din!
A njihov sam korisnik od 2002 godine, tri postpaid broja, u proseku oko 60€ mesecno ukupno. Ne da necu da ostanem, nego i ta dva broja ove godine lete iz mts-a! 

"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami
Bar Kod, koji si paket imao u mtsu pre nego sto si podneo zahtev za prelazak u vip?