besplatan gprs

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Tanja
neaktivan nalog
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 16:22

besplatan gprs

Post od Tanja »

Da li je josh neko primetio da je na 062/063 besplatan gprs? :D ja sam danas skinula brdo slichica,melogija,igrica preko gprs-a sa 0.3 din kredita :D mogutje da je to neki njihow propust ali i drugarica koja takodje nema kredita ni za cim je probala i kod nje je besplatno :lol: korstite ljudi dok mozete ;)

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

svaka čast kako ti je to uspelo sa gprs-om. meni redovno skidaju po dinar i to samo da proverim ko je online na msn :P
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Sad je tachno da ne skida kredit,zna tako da im se zabaguje...Nije im prvi put...Al nemoj samo da bude kao ne skida,ne skida pa kad sidjete sda interneta sve vam skine ili da odete u minus kao ja...Isto tako nisam imao kredita i uspem da se konektujem kad sam se diskonektovao ja -30-40 dinara imao,srecom nije puno al opet,otishao je u minus... :wacko:

project
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 29. Apr 2006. 15:42

Post od project »

Dexter napisao:Isto tako nisam imao kredita i uspem da se konektujem kad sam se diskonektovao ja -30-40 dinara imao,srecom nije puno al opet,otishao je u minus... :wacko:
kako mislis otiso u minus *(-) ????

koristim 063 od pocetka i prvi put cujem za taj - *(minus na racunu) btw pripaid sam korisnik. Pozdrav

apu
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 26. Avg 2006. 00:07

Post od apu »

setjam se toga da je ranije bilo.kad sldetji put dopunish skine ti onu sumu koju si potroshio. to ti je kao shto si na telekomu mogao da prichash sat vremena sa poslednjim dinarom.
ali vetj duze vreme nisam chuo da je neko imao taj sluchaj
veseli p0z
@pu

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Tako je apu... :wink: To se meni desilo ranije,nisam ni ja chuo da u zadnuje vreme je neko uspeo da udje u minus sa pre paidom...

A shto se tiche GPRS-a na 063,ima on neke svoje tripove i malo malo pa zna da bude ne tarifira prenos podataka,al treba ga upecati...

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Post od mixxx »

ja tako juche vidim da kaze tanja da je sa 0.3 din rkede naskidala svashta...pogledam koliko imam krede...3.03 dinara i odem da skinem mig33 saneta i pukne mi veza...pogledam koliko imam krede.....0.06 dinara...sad nemam ni za cimanje! :smutny: :smutny: :smutny:

Tanja
neaktivan nalog
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 16:22

Post od Tanja »

pa nece swaki put,ja sam 4-5 puta sa 0.3 dinara ishla na internet i bila po sat i neshto,ali ewo danas ne mogu da udjem. . .
Sony Ericsson Vivaz silver 8gb + Nokia e71 8gb white <3

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

treba izgleda imati samo sreću ludu i to je to ili pak i neku vezu tamo. mada jednom sam otišao 15din u minusu i nije lep dogadjaj
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Pa nije luda sreca...kad blejish chesto na netu nije teshko izvaliti kad je free...A za taj minus,ma nikome nije svejedno bash kad udje u minus...

neovo
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 19. Feb 2006. 18:45
:: ///

Post od neovo »

i ja sam tako skidao sve i svasta par dana bez dinara kredita,a kad posle nisam mogao da se konektujem proverio sam stanje racuna i sloogirao:blinky: se videci da sam u minusu 50 din.
jel sapunjate macora?

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Bas mi je cudna ta prica za minus. Nego jel' te oni diskonektuju na kraju ili mozes da skidas koliko zelis i tako odes u minus mnogo vise od 50 din?
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

ako bi mogao minus do 500-1000 ili i vise isplati se svakog dana menjati sim :D
:P
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Dobro nije gprs,ali meni se juce desilo da sam imao na pri-peid broju 063 oko 700 din i okrenem 065 broj i pricao sam desetak minuta posle toga proverim kredit i vidim da nista nije skinuto :lol: ,sigurno nesto rade jer se ovo pre nije desavalo,a poziv je bio oko 18h.
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

neovo
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 19. Feb 2006. 18:45
:: ///

Post od neovo »

Lobachewsky napisao:Bas mi je cudna ta prica za minus. Nego jel' te oni diskonektuju na kraju ili mozes da skidas koliko zelis i tako odes u minus mnogo vise od 50 din?
ne, ja to odmah misam ni primetio,nego sam se vise puta konektovao i pomislio ajde da pogledam stanje i zaprepastio se kada sam video -50 din.
jel sapunjate macora?

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Ja mislim da je fora u tome što kad kad šalješ poruke sistem ne uspeva odmah to da registruje (bolje rečeno proknjiži), meni se više puta desilo da čim pošaljem poruku ispadne kao da mi ti nije tarifirao, a posle 30tak sec. ipak skine. A Telekom je u ovome bio još sporiji ali je osim pomenutog buga kod pričanja s poslednjim dinarom, sve ostalo revnosno naplaćivao. Kod pričanja, posebno ako je tačan podatak kojim se naši operateri hvale da nema zaokruživanja već da su tačni u sekundu (ovo je šatro zbog zaštite potrošača), je izgleda druga priča i to ne može da vas otera u minus. A u svakom slučaju je dobro da ono pravilo koje sam negde pročitao, da bez 50 din. na računu ne možete da pristupite GPRSu, nije tačno (ili barem nije više).

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Minimum za pristup GPRS-u je bio 30 dinara, ako se ne varam (bar na 064). Čak nije mogao ni MMS da se skine. Moguće je da to trenutno ne radi na Telenoru, ali verujem da će ponovo uvesti.

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Na Mobtelu tj. Telenoru, minimum za konektovanje putem GPRS-a je 20 din, a skidanje MMS-a je besplatno na obe mreze... :) :wink: :D
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Eto vidiš kako se lepo dopunjujemo! :D
Ako nastavimo ovako da smanjujemo, doći ćemo do toga da, u stvari, uopšte nije ni potreban kredit za bilo kakvu uslugu, xe xe xe... :lol:

Ipak mislim da se taj minimum od 20 dinara odnosi i na mogućnost skidanja MMS-a. Naravno da je besplatno skidanje, ali na taj način će te/vas/nas naterati da dopunimo kredit...

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Na Telenorov GPRS mozes da se konektujes i sa 0.5 dinara... Ja to preko opere radim vise od pola godine, tako da nema ogranicenja sto se tice minimuma... ogranici ti tek kad potrosis sav kredit :)
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Odgovori