Telenorovi Mini Servisi

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Telenorovi Mini Servisi

Post od Ninolina »

Mini-servis

Telenor je prvi mobilni operator u Srbiji koji svojim korisnicima preko mini-servisa omogućava da mobilni telefon ne bude samo sredstvo komunikacije, već baza podataka, galerija slika i info centar. Dva mini-servisa, mini-servis Opušten i mini-servis Obavešten, sadrže kolor sličice, JAVA igrice i MMS vesti.

Slika
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Mini servis,pa bash fino shto su uveli i to ali iskreno mislim da je bzv...ustvari ovaj servis - Obaveshten
mi deluje skup u odnosu shta nudi...B92 vesti ionako mogu da se chitaju svaki dan preko wap-a za svega par kb,slike takodje a igrice ni ne trebaju svakome,shta znam....Koga mrzi moze da iskoristi mini-servis ali sve to moze da se odradi i bez toga... :)

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Dexter, pa na njima je da ponude, a na na nama da izaberemo ili ne...Mada meni ni jedna njihova novina koja je polednjih dana objavljena, ne deluje baš isplativo i korisno...Čini mi se da im je i cilj bio samo da se nešto novo (bilo šta) uvede u ponudu, a ne i da se ponudi nešto povoljno korisnicima... :wink: :D :smutny: :wacko:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Ju ju ju :D prema ovim uslugama mi s,o bogati ljudi, pa na netu ima ovog smeca koliko hoces...uplatis lepo za 230 din 10 sati i mozes poskidati skoro svu javu koja je napravljena za telefon :lol: ala deru....pa nije ovo evropa nego srbija 8)
5130+Koss the plug....

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 01:16

Post od mdenic85 »

Ovo je bas skupo i glupo.... mislim bezveze, ali naci ce se neko.... aj' da probam.... meni iskreno nista posebno!

snebivljiva azdaja
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 13. Dec 2006. 09:48
:: iPhone 14 Pro

Post od snebivljiva azdaja »

mdenic85, apsolutno i skupo i glupo. Sta, par vesti i 2-3 slicice 200din... :shock: Ali, kao sto rece, upecace se neko!

gajic_ivan
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
:: iPhone 7 Plus
Kontakt:

Post od gajic_ivan »

Masterokrata napisao:...uplatis lepo za 230 din 10 sati i mozes poskidati skoro svu javu koja je napravljena za telefon :lol:
A što 10 sati kad može mesec dana? :) Ozbiljan sam!
Nego, zanimljivo je da misle na nas, ali mi nismo Norvežani pa da se toliko rasipamo :D Tako da ću ovo da preskočim ;)

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Ali sta god neki od ova dva nasa operatera uvedu, uvek ce da budu "prvi u Srbiji koji...". Bitno je da si prvi u necemu, pa makar to bila i najveca glupost, a to sto je neko pre tebe vec uradio nesto bolje i korisnije ili ce sutra uraditi- to nije bitno.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Odgovori