Telenor je prvi mobilni operator u Srbiji koji svojim korisnicima preko mini-servisa omogućava da mobilni telefon ne bude samo sredstvo komunikacije, već baza podataka, galerija slika i info centar. Dva mini-servisa, mini-servis Opušten i mini-servis Obavešten, sadrže kolor sličice, JAVA igrice i MMS vesti.
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Mini servis,pa bash fino shto su uveli i to ali iskreno mislim da je bzv...ustvari ovaj servis - Obaveshten
mi deluje skup u odnosu shta nudi...B92 vesti ionako mogu da se chitaju svaki dan preko wap-a za svega par kb,slike takodje a igrice ni ne trebaju svakome,shta znam....Koga mrzi moze da iskoristi mini-servis ali sve to moze da se odradi i bez toga...
Dexter, pa na njima je da ponude, a na na nama da izaberemo ili ne...Mada meni ni jedna njihova novina koja je polednjih dana objavljena, ne deluje baš isplativo i korisno...Čini mi se da im je i cilj bio samo da se nešto novo (bilo šta) uvede u ponudu, a ne i da se ponudi nešto povoljno korisnicima...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Ju ju ju prema ovim uslugama mi s,o bogati ljudi, pa na netu ima ovog smeca koliko hoces...uplatis lepo za 230 din 10 sati i mozes poskidati skoro svu javu koja je napravljena za telefon ala deru....pa nije ovo evropa nego srbija
Masterokrata napisao:...uplatis lepo za 230 din 10 sati i mozes poskidati skoro svu javu koja je napravljena za telefon
A što 10 sati kad može mesec dana? Ozbiljan sam!
Nego, zanimljivo je da misle na nas, ali mi nismo Norvežani pa da se toliko rasipamo Tako da ću ovo da preskočim
Ali sta god neki od ova dva nasa operatera uvedu, uvek ce da budu "prvi u Srbiji koji...". Bitno je da si prvi u necemu, pa makar to bila i najveca glupost, a to sto je neko pre tebe vec uradio nesto bolje i korisnije ili ce sutra uraditi- to nije bitno.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.