Nova usluga MTS-a: Nazovi me!

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Nova usluga MTS-a: Nazovi me!

Post od MilančeBGD »

Mobilna telefonija Srbije (MTS) uvela je od ponedeljka, 5. februara novu uslugu - "Nazovi me" koja pripejd korisnicima koji ostanu bez kredita omogućava da besplatno upute zahtev prijatelju da ih pozove.

Poruke se mogu poslati svim korisnicima MTS mreže mobilne telefonije tako što se ukuca *140*, zatim željeni telefonski broj u internacionalnom formatu sa znakom # na kraju
(*140*993816XXX#) i pritisne dugme za poziv.

Osoba kojoj je upućen zahtev dobiće SMS poruku koja glasi - "Molim te nazovi me, nemam dovoljno kredita".

Korisnici na raspolaganju imaju 30 besplatnih "Nazovi me" poruka mesečno. Ovu uslugu pripejd korisnici ne mogu da koriste kada se nalaze u inostranstvu.

izvor:mondo

hvala Bogu setili se i ovi iz mt:s za ovu uslugu,cak su i bolji od telenora koji daje 5 poruka :) ;)
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

mt:s spada u operatere koji uvode novine na nase trziste i osvezavaju ga novim idejama... Svaka cast! (zaeavam ih, ako je neko shvatio bukvalno :) )
Lepo je to sto i jedni i drugi "osluskuju korisnike", ali bi mnogo bolje bilo da u tu akciju krenu sa opranim usima...
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Ljudi pa Mobtel (namerno je napisano Mobtel) ovo ima vec vise od godinu dana! :? Poruka glasi otprilike ovako: "Postovani, korisnik xxxxxxxx nije u mogucnosti da vas pozove i ljubazno vas moli da vi njega pozovete. Hvala"

Mozda nisam potrefio od reci do reci, ali otprilike tako glasi. Tako da me ova "novotarija" telekoma uopste ne odusevljava. A i verujte mi to je smrt za ljude na postpaidu, jer se svi navade pa samo salju te porukice! (ogranicenje je da moras da imas manje od 3din da bi mogao da posaljes takvu poruku)

PozZ

ps Tek sam posle video da ste obojica ironicni, ali me mrzi da menjam poruku :D :lol:

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Hm,jedino je dobro shto su povecali broj poruka koje mozesh da poshaljesh mesechno a to je 30..Al' mi se ne svidja shto mora broj da se kuca u internacionalnom formatu...

misternobg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 09:10
Kontakt:

Post od misternobg »

Cini mi se da se taj servis zvao Pozovi me i da je mogao da se iskoristi 5 puta u mesecu. Toliko o originalnosti mts-a. Ja sam inace na postpaidu na pro paketu, da ne bude zabune.

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

džaba njima nova usluga kada se niko ne obazire na takve poruke tipa pozovi me nemam kredita... :lol: :lol: :lol:
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

jevrem
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 07. Jun 2004. 00:49

Post od jevrem »

Ma svi moji koji su pod kreditom tj na pre paid-u ne pada im na pamet ni poruku da posaljem, nego me "cimnu" , a ja ako ih ne okrenem, zovnu me u toku dana i zacudjeno pitaju "A sto se ne javis?"
Na sta postoji kratak odgovor, "Nisam stigao da se javim - brzo si prekinuo" :P ili "nemam ja naftnu busotinu pa da platim racun na kraju"... Tako da sam krenuo u akciju ubedjivanja da se ljudi prebace na post paid tj da uzmu onaj paket sto mts nudi studentima sa pretplatom od 30din i 0,99+pdv/min za razgovore u grupi i dosta povoljne ostale razgovore! I za sada imam dosta dobru moc ubedjivanja, cak cetvoro ih ima!

Naravucenije te poruke ce se sigurno retko koristiti, tj mogli smo i bez njih al ajd konkurencija je to, da otprate trend! :)
Nokia E65 + Logitech BT Headset

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ali sta sa ljudima koji imaju redovno kredit, ali ima se bas tada desio maler da ga nemaju, i nemaju nigde mogucnost da ga brzo dopune a taj neko im je hitno potreban? Nije loshe za povremenu upotrebu, ali vishe od 2x mesecno je vec bezobrazluk.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

Ehhhhh znaci vise nece biti onih ljubaznih poziva iz call centra 789, "...ja se izvinjavam ali taj i taj nas je zamolio da vam prenesemo poruku da je ostao na putu u *neka nedodjija* a vise nema kredita pa ne moze da vas pozove itd.itd...." :D

Ma konacno su se setili da to i uvedu nije da mi je nekad trebalo ali lepo je znati da i takva mogucnost postoji.

Odgovori