Family number 064 i problem sa cell info?

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
NightBird
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 18. Feb 2007. 03:45

Family number 064 i problem sa cell info?

Post od NightBird »

1. U okviru mts-a na neti tarifi pise - I za kraj, jedno iznenađenje: imate pravo da odaberete jedan pozivni broj fiksne telefonije, pri čemu će Vam se pozivi koji počinju tim pozivnim brojem tarifirati kao da ih pravite unutar mreže.
E sa da zanima me taj fiksni broj da li treba staviti npr. 021123456 ili 21123456???
Kada stavim sa nulom ispred ne procita mi svih 9 broja nego 8 bez zadnjeg broja da li onda treba da stavim bez nule znaci 21 pa sest cifara?

2. Na N70 nece stalno da mi stoji (cell info) zanci npr. novi sad ne stoji mi stalno ispod baterije? Kada ukljucim telefon prikaze ploa sekunde i nestane. Kada udjem u neku aplikaciju ili recimo otvorim imenik i kada izadjem iz imenika opet prikaze pola sekunde - novi sad i zatim odmah nestane i ne pise vise novi sad? Verzija je 5.0638.3.0.1 da li to moze nekako da se resi da stoji stalno?
htc wildfire s

Cola15
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 05. Mar 2007. 23:27
Kontakt:

Post od Cola15 »

shto se tiche pozivnog morash da kucash 0 ili da kucash +38121123456, a shto se tiche cell ako ti je ukljuchen stand by onda cesh morati da iskljuchish stand by ako zelish da ti sedi za stalno.To je ono shto mogu da ti kazem a ako nece ponovo vidi da li ima novi fw i apdejtuj telefon :D

ZoP 8)
Sk8 OR DiE -- iPhone 3G 8GB

NightBird
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 18. Feb 2007. 03:45

Post od NightBird »

Da samo mislim da treba ukucati samo 021 a ne ceo broj, a ovo drugo si u
pravu!
htc wildfire s

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Pa lepo ti pishe, izaberite pozivni broj a ne ceo broj... To znachi ako ukucas 021, svi pozivi iz 021 mreze ce se obracunavati kao da je unutar mreze.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Odgovori