mt:s :GPRS u Nisu ne radi vec mesec dana

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
lilici
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 06. Maj 2006. 20:23

mt:s :GPRS u Nisu ne radi vec mesec dana

Post od lilici »

Zna li neko u cemu je problem zasto vec mesec dana gprs ne radi u Nisu. U mt:s poslovnici mi jedan njihov radnik kaze "Sta da ti radim, evo i meni ne radi, proradice kad se neko gore u Beogradu seti da posalje ekipu da vidi u cemu je problem." Zvao sam korisnicki servis i kada im kazem sta mi je njihov kolega rekao, oni zaneme. Rekli su mi da se niko iz Nisa nije zalio, i da kad oni provere sve je u redu, a ako se jos neko bude zalio tek tada ce da prijave kvar. Ja sam probao sa cetiri razlicitih telefona i broja da odem na mondo ali ni sa jednog nisam uspeo i to tako traje vec mesec dana. A da, od pre 7 dana u Nisu ne radi ni elektronska dopuna. Drzavna firma, i moze im se!!!!!!

lilici
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od lilici »

Njihova mreza jesta mnogo bolja, ali oni su lopovi, to bi mi bila krajnja opcija!!!! Mozda jos negde, osim u Nisu, ne radi gprs, pa neko mozda zna u cemu je problem?

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Meni u Subotici radi. A sto ti ne proveris sa ortacima, pa sa njihovog broja zoves lepo Call Center, i onda ce valjda da posalju ekipu.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

lilici
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od lilici »

Zvao sam sa svog broja sest puta, da bi se sedmi put smilovali i trazili moje podatke da napisu nalog za intervenciju, i rekli su mi da ce neko u toku dana da mi se javi.Dva sata kasnije zovu me iz korisnickog servisa i kazu kako su moj broj resetovali i da ugasim telefon, i da ga upalim za par minuta i sve ce lepo da radi. Uradim ja tako i probam da se konektujem i uspe da ode na mondo. Cim sam se diskonektovao, probam opet da se konektujem i opet sve po starom. Ponovo zovem korisnicki servis, i tada mi kazu ako resetovanje broja nije pomoglo, moram da sacekam da jos neko pise nalog da u Nisu gprs ne radi i tada ce kao da posalju ekipu, i to tako vec mesec dana traje. I sad kada ih pozovem oni kazu da je kod njih sve u redu. Mislim, sta reci!

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

Cek malo 8)
Resetovali su ti broj i proradilo je a kada si se diskonektovao pa probao opet nije htelo. meni to zvuci kao da je problem ipak do tebe a ne do mreze .....

Hmm a kad je elektronska dopuna u pitanju ja sam u sred Beograda video prizor kako tip u trafici za telenor dopunjuje ljudima kredit sa svog (verovatno namesnki izdvojenog) pripejd broja posto ne moze da dopuni kredit na normalan nacin.
Mada generalno i jedni i drugi takve probleme resavaju nabrze sto mogu ipak je to ziva lova a niko ne voli da gubi pare (zamisli kako je drzavnoj firmi kad josj drzava vikne "daj pare")

lilici
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od lilici »

Nije do mog broja zato sto sam pokusao sa cetiri razlicita telefona, i cetiri broja i ni sa jednog nisam uspeo da se konektujem. Dva broja su 065, a dva su 064. Posle par minuta cekanja da se konektuje svaki od ovih telefona ispise "connection not available." I nakon toga kod svih telefona signal mreze padne na jednu crtu i tako stoji dvadesetak sekundi i onda se vrati na maksimum. Tako da sam siguran da nije do mog broja, ili do mog telefona.

ixtis
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 14. Nov 2005. 15:10
:: Galaxy J5

Post od ixtis »

[quote="lilici"][/quote]
Ja sam takodje iz Nisa, ali nemam takvih "drakonskih" problema. Desava se, doduse, da ponekad zeza konekcija, ali ne u tolikoj meri kao sto navodis. Ne znam sta da ti kazem...! Jel ti se to desava samo kod kuce, ili je isti problem bilo gde da se nalazis? Ja sam u Durlanu, ako ti to nesto znaci!

lilici
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od lilici »

Ja sam na bulevaru, tu nema sanse da se konektujem, nece ni u centru, gde radim. Moguce je da bazna stanica koja pokriva bulevar i centar ne radi kako treba. Ma kako se meni cini ovo ima da potraje do kraja godine. Kupicu ja prepaid 063.

Odgovori