Lepa vest: registrovan je... I to je domen koji nema veze sa Mobilkom - om. Ako ce mreza stvarno tako da se zove, onda ce biti stvarno interesantno pratiti dalji razvoj dogadjaja
Neću da prejudiciram pošto možda ne znam dovoljno podataka, ali ako je neko otvorio firmu za telekomunikacije sa početnim kapitalom od 5 milki evra, to još uvek ne znači da je treći operater. Odnosno ovi šturi podaci me nisu ubedili, osim ako imaš neku inside informaciju.
Baš jako ovo sa domenima u Srbiji! ..uda za bubrege.
Nadam se da ce donijeti nesto novo i povoljno, jer na osnovu iskustva u Hr. oni zadnji spustaju cijene, ali su zato tehnoloski najnapredniji (citaj prvi uveli UMTS,TV preko mobitela,...)
Ja ne ocekujem nista posebno. Ljudi su se istripovali kao da ce da im bacaju pare sa neba...
Siguran sam da ce biti drugaciji, i da ce se s time boriti na trizstu, razlicitom ponudom u cenama, nacinu na koji vezuju i zadrzavaju korisnike, Vodafone uslugama, ali sigurno ne nekim krajnostima tipa 'evo ti telefon za 1 dinar, i idi kuci'. Odnosno, verujem da ce mehanizmi obracuna, naplate u celoj ponudi biti drugaciji, prilagodjeni nasem mentalitetu, ali krajnja cena ce ili biti ista ili zanemarljivo manja od postojecih. Iz ovoga izuzimam startnu ponudu, koju bi zbog nastupa na trziste, treci operater mogao dodatno sniziti.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.