MTS: Najpovoljniji laptop uz "3G Net" paket

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
MB maneken
Banned
Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07

Post od MB maneken »

Mobilna telefonija Srbije (MTS) nudi svojim postpaid korisnicima novi paket usluga pod nazivom "3G Net", uz koji možete kupiti najpovoljniji laptop za još brži Internet .

"3G Net" paketi MTS-a namenjeni postpaid korisnicima omogućavaju pristup Internetu korišćenjem mt:s mreže u bilo koje vreme i na bilo kom mestu, po tarifi koja je čak deset puta niža od prethodne.

Elektronska pošta, lokalna mreža vašeg preduzeća i Internet sadržaji sada su dostupni brzinom do čak 2Mb/s, zahvaljujući primeni HSDPA tehnologije.

Korisnicima MTS-a su u okviru "3G Net" paketa ponudjena tri tarifna profila, a ako odlučite da kupite i laptop, u ponudi je model Fujitsu Siemens AMILO Pro V3525.

Više detalja o ovoj akciji možete saznati ovde:
http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=2031

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

Hmmm mogli su cenu i ispod 20 hiljada ovako, ma OK prvi macici se u vodu bacaju :D Nadam se samo da im nije Comtrade opet partner pa da bude ko sa 6288 i danom zaljubljenih u martu i "unapred rezervisanom" robom......

Igoritza
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 23. Mar 2007. 00:52

Post od Igoritza »

stani, kako je ovo povoljno, ako za pishljivih giga preloazish tarifu ? i to dve godine, imash giga da skinesh samo ??? ja bih pre uzeo Asus Lamborghini VX1, nego ovu ponudu ... dranje i skidanje koze
There is no knowledge that is not power

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Pa šta je tu toliko čudno? Mislim na to da obično te novotarije koje ti nude "nešto", za razliku od ostalih koje ti ne nude ništa, budu bezobrazne navlakuše? Najbolje bi bilo da nam omoguće užasno brz pristup (kao možda to vama treba, paeto mi nudimo, ali onda ne pitajte za cenu), i da omogućeni mesečni protok možete već za par minuta da potrošite. To me malo podseća na priču prodavaca kompjutera - populista, koji nabudže procesor, stave ploču koja ga jedva podržava, a sve ostalo na minimum, jer većina ljudi pamti samo jednu informaciju ("koji kompjuter imaš", "Pentium na 3Gigaherca, ili bajta, šta već beše...... ali super je, i nisam ga mnogo platio" :D :D :D ).
Pa ja kad bih imao super vezu, ali ograničen protok, čak i kad bi mi to neko plaćao, smorio bih se ko zmaj. Jedino po čemu samo mrvicu počinjemo da ličimo na svet je što (možda mi to ne bismo, ali nam ne daju da baš toliko zaostajemo) usluge počinju da koštaju, a hardware postaje potrošni materijal (znači jeftin).

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan

Ama pa nije to ni namenjeno skidanju filmova torrentom :uhuh:
Ali postoje ljudi kojima je vaznije da imaju pristup internetu bez obzira gde su a za neku biznis upotrebu 1 giga i nije tako malo a uostalom ako i to potrosis cena ti je nekih desetak puta niza u odnosu na klasican postpejd..... Ima puno ljudi koji ce ove 3GNet pakete docekati sa zadovoljstvom jedino da je ponuda za komp povoljnija......
I da naravno ja i dalje hocu FLAT (ali to privatno :wink: )

Igoritza
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 23. Mar 2007. 00:52

Post od Igoritza »

niko ni nije govorio o skidanju torrenta, ja sam govorio da smo stigli u eru de svaka stranica sa flash-om uzima po megabajt, a da ne govorim o AJAX stranicama (nova tehnologija - asyncroned java and xhtml) uzimaju za skoro plain text naocigled, po 300 kilobajta. i ostale bannere i komercijale, a uz to net paket ti je toliko brz, da nisi ni svestan da ce da te pojede za manje od 5 dana samo browse-ing. Tvrdim da je giga malo iz sledeceg -

onomad sam cackao neshto registry, i onemogucio sam sebi bilo kakvu vrstu P2P transfera, i dva meseca sam tako furao, a nisam se neshto preterano ubio od skidanja media fajlova, mozda 5 pesama u mesec dana. i sve dok nisam instalirao krekovani regcure, koji je jedini popravio registry, uz napomenu da je april update programa, tako mi je bilo.

rezultati su sledeci -

prvi mesec - 11 GB

drugi mesec - 9 GB

a student sam, i samo vikendom mogu da, kad hocu sednem za koNp. ovako sam za netom mozda prepodne, i od 8-10, i nocu, zavisi kad trebam leci.

1 GB pogotovo na Laptopu je ekstrmno malo. kukace svako ko kupi, pogotovo kad probije racun, pa megabajt 7 dindzi
There is no knowledge that is not power

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Sve sto je ispod FLAT-a ni ne uzimam za ozbiljno. U eri kada kao sto Igoritza kaze stranice zauzimaju sve vishe, ja jednostavno ne mogu da priustim da platim da bih imao sve informacije koje me zanimaju. A zelim recimo da vidim i neke slicice, klipove, cujem po neki zvuk i slicno. Evo, primer, zelim da vidim neku lokaciju na Google Earth jer idem tamo za pola sata. Odgovorno tvrdim da za gledanje jedne lokacije ode 7-22 MB. Isprobao, video i hvala lepo. To bez FLAT paketa tesko da iko moze da priusti.
Drugo, ako vec radi, sto ne bih svlacio filmove i sta ti ja znam sta sa torrenta ili RapidShare-a?
Meni net upravo za to i sluzi. Imam 2 kompa, sa jednim se zezam i surfujem, a drugi sluzi iskljucivo da vuche dole sa neta sta god mi se prohte. Eto, za prvih mesec dana koriscenja ADSL-a svukao sam 280 GB razlicitog sadrzaja, 80% filmova, nesto malo igrica, Vistu (32 bit i 64bit verzije), Ubuntu Linux, sad ce Beril samo da ga nadjem... Sada sam malo smanjio jer vishe i ne znam sta da skidam, a i treba ove filmove odgledati.
Odoh ja u off, ali sta da radim... ponelo me :D
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

MB maneken
Banned
Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07

Post od MB maneken »

Igoritza napisao:nego ovu ponudu ... dranje i skidanje koze
Jesu ti tar. paketi dranje, ali ja to gledam dugacije: ovo je mali korak za operatera ali veliki za korisnike. Mislim da je ovo samo prva ovakva ponuda, a kada konkurencija vidi da ima neka takva ponuda oni ce se truditi da ponude nesto slicno samo povoljnije, sto je dobro za nas korisnike. Ne treba reagovati na prvu loptu, bice jos povoljnijih ponuda i sam znas koliko je pala cena laptopova od pocetka godine.

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan

Tja da ponovim ovo nije namenjeno surfovanju i zabavi i za biznis korisnike je sasvim dovoljno i i 1 giga. Primer zadnja firma u kojoj sam radio a koja je imala link slicnih kapaciteta (dakle 2 Mb/s) pravila je protok izmedju 6 i 8 GB mesecno, dakle ne pojedinac vec organizacija od 30-tak ljudi ali je to strogo koristeno u poslovne svrhe. Doduse kako smo proracunali da, zbog popusta provajdera za prelazak kolicine od 10GB, nam se vise isplati da predjemo tu granicu cim dostignemo nekih 7 GB protoka onda se cesto desavalo da zadnjih dana u mesecu posle radnog vremena sprzimo razliku od 2-3 giga na sta god hocemo (el' neko rekao p2p :D )

Mislim ja prvi vicem HOCU FLAT ali budimo realni firmama kojima je potrebno da im ljudi na terenu budu stalno u vezi ovo je vise nego dobrodoslo...

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Da ne biste otishli previshe u off na ovoj temi, evo vam tema vezana za konekcije pa nastavite diskusiju tamo... 8)

klick here

Odgovori