Telekomov porodicni paket

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

gargamel4 napisao: A za one koji manje pričaju bolji su BIZ paketi (uvek neko nekog zna ko ima privatnu firmu), a da podsetim tu je pretplata 80 din. po telefonu, i din./min.

:)
E, ima i "0 u grupi" za 230 din pretplate + PDV. Isto sto i ovo samo jeftinije. Elem, za ono ti treba firma, za ovo jok. 120 kinti razlike i nije nesto. Po mojoj racunici ako ti broj minuta razgovora sa porodicom 3x premashi broj poziva, ovaj paket se bas isplati.
Recimo da imam 30 poziva mesecno, i da im je ukupno trajanje 90 minuta.
Cena je 350 + 30x1.5= 395 din. S druge strane 90 min je oko 720 din, pa je racunica i vishe nego jasna. Steta sto se naplacuje ta uspostava poziva, da je i to dz, ovo bi bio pun pogodak!
El se na Telenoru to ne naplacuje?
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

Tja stvarno nisu morali da naplacuju uspostavu veze mada je ovo i dalje daleko jeftinije od bilo koje druge opcije za porodicnu upotrebu...
BTW kako to osakacen roming to mi nije jasno?? A i pominjanje Telenora...koliko sam video na njihovom sajtu oni su nesto slicno UKINULI 11.12.2006.

valdevit
Banned
Pridružio se: Pon, 25. Apr 2005. 09:33

Post od valdevit »

paket je boli glava i ja se ozbiljno razmisljam da predjem na njega,ubacim jos par ljudi sa kojima se redovno cujem i uzivanje,a ovo ostalo ionako retko zovem,tako da tu dodam jos nekih 500 dinara i za 1000 mesecno uzivam...

Jorgovan
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 29. Jul 2006. 14:34

Post od Jorgovan »

Mislim da se sve fakturiše na jedno lice, tako da bi morao da se dogovoriš sa još tih par ljudi ko će na sebe preuzeti odgovornost da plaća račune, pa posle da se tali sa ostalima ... Proveri, nije sigurno, al' čini mi se da je tako ...
Samsung Omnia HD 8GB

Odgovori