Premium korisnici su oni koji imaju velike racune... kolika je tacno granica ne znam, ali znam mnogo ljudi koji su dobili telefone, najmanji racun za nekog ko je dobio je bio oko 30 000, mada mozda su dobijali i sa manje... doduse, nisam znao da je moglo da se bira, ne rece mi cale za to... mada dobro je izabrao...
sve vise odusevljenja i nema promene Telenora zauvek ostajem na njemu kakav vip kakav mt:s kakvi bakraci .Jos samo ako budu akcije za dugogodisnje korisnike
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
He, he, ja imam svoj broj jos od desete godine, ako bude nesto za verne korisnike(a drzacu ovaj broj sve dok ne naprave teleport masinu, tada vise necu koristiti mobilni)...
Kupovinom putem eShop-a svaki kupac dobija na poklon Telenor bežični miš za udobniji i jednostavniji pregled Telenor ali i ostalih web sadržaja. Bežični miš se dostavlja zajedno sa kupljenim telefonom na kućnu adresu. Isporuka je besplatna.
pa i nije meni tako ruzan . really . cak mi je i simpatican
mislim da ce ovo dobro da prolazi u firmama kao reklamni mish mogle bi i ostale firme da pocnu da umesto reklamnih olovaka , privezaka , solja, piksli itd. , pocnu da daju ovakve misheve , usb flasheve itd .
Drugari pomazite razmisljam se da preko telenora uzmem k810i!!da li se to isplati?trenutno nemam 3ooe koliko kosta ali bih mozda skupio dovoljno kinte da platim fon kad potpisujem ugovor!!!
sonz ericsson k800i je odlican i pouzdan telefon, ako budes mogao, slobodno uzmi. Sa druge strane, ako ti nisu toliko bitni kamera, fm radio i velicina ekrana, uzmi K610i, imam ga vec godinu dana i pouzdaniji telefon nisam imao do sada...
Druze ja sam spomenuo k810 a ne k800!! a jel znas dali u telenoru imaju u ponudi k800 ako imaju extra!!da bitna mi je kamera takodje velicina ekrana,dok mi je za radio manje vise nebitno!!
Ako ćeš da uzmeš telefon i karticu staviš u fioku da ti skuplja prašinu - onda ti se ne isplati.
Ako ćeš da uzmeš paket koji odgovara tvojoj potrošnji i koji si siguran da ćeš koristiti u naredne dve godine (ili se možda prebacivati na veći, ako ti potrošnja bude rasla) - onda ti se svakako isplati.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.