Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

vlada1970, mozda je jedini realan odgovor na to sto je u Zap. Evropi mobilni telefon smatra za stvarnu potrebu,a kod nas je on jos stvar luxuza (sto je i Vlada potvrdila donosnjem +10% uredbe)....
D500&E71

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

brisite ovaj off, od ovakvih prica sta bi bilo kad bi bilo mi se kosa na glavi dize. otvorite neku temu pa u njoj pricajte o svemu sto vas zanima.
::luv phonez::

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Post od evolution »

Telenor nastavlja da otvara Internet parkove - besplatan Telenor Internet u Dunavskom parku u Novom Sadu

16. jun 2009
– Dunavski park u Novom Sadu, posle parka kod Vukovog spomenika u Beogradu, drugi je u našoj zemlji koji je ove godine dobio besplatan Telenor Internet. Građani Novog Sada i svi njegovi posetioci će narednih meseci moći da, sedeći u prirodi, besplatno proveravaju elektronsku poštu i pretražuju Internet stranice.

Kompanija Telenor pripremila je idejna rešenja za sve Internet parkove pojedinačno, postavila opremu i brinuće o njenom održavanju.

„Kako su dostupnost Interneta i informatička pismenost već godinama kriterijumi razvijenosti jednog društva, Telenor u Srbiji sprovođenjem projekata poput ovog doprinosi da se i naša zemlja ubrzano priključi grupi razvijenih zemalja. Projekat Telenor Internet u parkovima podstiče i razvoj turističke ponude grada, koji svim posetiocima Novog Sada u vreme muzičkih i kulturnih dešavanja omogućava da se osećaju kao i u svakoj drugoj svetskoj metropoli u kojoj mogu u realnom vremenu da budu informisani o dešavanjima u svojoj zemlji, kao i da na najbrži način saznaju sve o gradu u kome borave“, kaže Goran Stupar, medijski koordinator kompanije Telenor.

Tokom leta, posle Novog Sada i Beograda, Internet parkovi biće otvoreni i u Kraljevu, Kragujevcu, Nišu i Subotici.

Koncept Internet parkova postoji već godinama u mnogim gradovima širom sveta, a zahvaljujući Telenor Internetu i građani Srbije drugu godinu za redom, imaju ovu mogućnost.

Srbija je u junu prošle godine dobila svoj prvi Internet park u istoriji, kada je Telenorov signal u Studentskom parku omogućio brzi Internet na otvorenom. Posle Beograda, Internet parkove dobili su i stanovnici Novog Sada, Niša, Kraljeva i Kragujevca. Telenorov 3G signal, koji obezbeđuje brz Internet, danas stiže do gotovo 45 odsto stanovnika Srbije u više od 200 gradova i manjih mesta.

http://www.telenor.rs/?section=about&page=6676&pn=1
iPhone 6 Plus

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

Konačno normalna vijest. 8)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Lepo, kad je planirana Subotica, i koji ce to park da bude pokriven? Nadam se ne ona rupchaga kod stajge, ili majmun-plac. Jedino normalno mesto po meni je Dudova suma, ali tu ce biti mali broj korisnika...
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

miodrage, koliko vidim, nigde ne spominju Suboticu. :unsure:
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Nikola031
djuice@rs napisao:Tokom leta, posle Novog Sada i Beograda, Internet parkovi biće otvoreni i u Kraljevu, Kragujevcu, Nišu i Subotici.
U SU bi mogli bi ceo centar pokriti posto je to mali prostor! ;)

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

IDzO, izvini nisam video. :oops: :oops: :oops:
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Pa nazalost to je plava i zelena fontana, odnosno trg i majmun-plac :( A tamo svakako ima vec 2 neke Telekomove mreze preko ovih cuvenih HG520S ADSL modema - gomila ljudi ne zna da ih koristi i ugasi na njima WiFi - i ja se odvaljujem od koriscenja istog svuda po gradu :)

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Mogu staviti duz Radijalca ili u onaj novi park na Prozivci. Mada vise verujem da ce pokriti taj deo oko fontana jer je tu najveca koncentracija ljudi.

Cek, na koju foru koristis wifi po gradu, da li su to free mreze kao u Bossu i Saxu ili je nesto drugo u pitanju?

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Ovde ne pomenuse Cacak iako je na sinoc skoro svim informativnim emisijama pomenuto da osim ovde navedenih,i Cacak treba da dobije internet u gradskom parku.Da li je to wiraless net?
LG G2 Black,16GB

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

AnGeL oF LoVe
Јесте wireless :wink:
Слобода или смрт

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

IDzO, naravno, potpuno free mreze. Skeniraj, i dobices ime mreze tipa HG520i ili HG520s. Velika vecina ih je otvorena. Imas ispred Meka recimo, zatim tu ispred moje zgrade (a nije moja), kod bolnice... Nasao sam ih jedno 10-ak. A mreze sa istim imenom i u BG. I odna malo ceprkao i nasao da su to Telekomovi ADSL WiFi routeri :)
Ko ne zna da podesi - danke schon :)

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Hvala na informaciji! ;)

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Uskoro bi trebalo da idem za Norvešku, pa sam gledao malo cene u roamingu i pazi čuda, najskuplja varijanta je da koristim Telenor mrežu (mada bi po logici stvari trebalo da bude obrnuto). Najjeftinije bih prošao kada bih koristio VIP roaming a Telekom je u sredini. Da napomenem, gledao sam cene za prepaid i to za sms poruke. :uhuh:

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Post od evolution »

Telenorov pripejd - noćni razgovori i poruke za pet para

17. jun 2009 – Za pet para po minuti, Telenorovi pripejd korisnici mogu da razgovaraju u okviru mreže i po istoj ceni šalju poruke u sve nacionalne mreže, u periodu od 22 do 7 časova ujutru.

Postojeći i novi Telenorovi korisnici koji se od 18. juna opredele za korišćenje usluge ”Pet para noću” moći će da razgovaraju po ponuđenoj ceni u periodu od sedam ili 30 dana od dana aktiviranja usluge.

Usluga se besplatno aktivira pozivom kod centra *111#, nakon čega svaki pripejd korisnik može da vidi svoju ponudu.
Nakon kupovine, iznos se korisniku automatski skida sa računa. U okviru promotivnog perioda korisnici mogu nekoliko puta da aktiviraju ovu uslugu, a jedini uslov je dovoljan iznos kredita na računu.

Novi pripejd korisnici ponudu će moći da vide najviše 48 sati po aktiviranju kartice.

Telenorov besplatan kod centar *111#, osim nove ponude, korisnicima donosi višestruke prednosti: pregled stanja na računu, slanje dopune, aktivaciju tarifnog dodatka, i informacije o Telenorovoj ponudi.

http://www.telenor.rs/?section=about&page=6325
iPhone 6 Plus

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

Gluvo doba noći, svak spava, djuice sam sa sobom, razgovara za 5 para u telenor mreži. :disgust:

Teniser
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 22. Feb 2009. 21:06
:: Sony Z2

Post od Teniser »

hahahahahaah..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Daddy Yankee, koji si ti LIIIIIK!!!!!!! xDDD

Promocija mi uopste ne odgovara, totalno je bezvezna :wacko:

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

Stvarno, ili se Telenor zeza sa korisnicima ili vole da kljukaju prostor za oglase po novinama, ali ova promocija će da koristi samo dzabalebarošima :P

Kako ne provaljuju da su stavili 50 para po minutu čak, ali da važi 24 časa, imalo bi mnogo više efekta. Mnogo bi više zaradili a korisnicima bi bilo korisnije. Ovako izgleda kao da se zezaju,tj. zamlaćuju sve korisnike Telenora.

Ili što kaže Daddy Yankee, možda su ovo Telenorovi zaposleni napravili da bi sebi samima omogućili da jeftinije pričali jer, možda moraju da rade sledećih meseci noću :lol:

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

Daddy Yankee napisao:Gluvo doba noći, svak spava, djuice sam sa sobom, razgovara za 5 para u telenor mreži. :disgust:
i to
1 sve kosta 300 dinara ( meni je pisalo da imam 4000 minuta i sms )
2 vazi sedam dana
3 vazi samo u mrezi
kad u norveskoj pocinju polarne noci pa da idemo da to potrosimo
:D :lol:
ja se vise nesmem zezati doce Aki pa sam ga nagrabusio :roll: ;)

Odgovori