Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Post od evolution »

@zALFex: Samo malo strpljenja.
@vuchko987: Kupovinom telefona ili postpaid interneta isključivo putem eShop-a svaki kupac dobija na poklon Telenor bežični miš.

Ekskluzivno: Telenor otvara prodavnicu u TC “Ušće”

Pokloni i specijalne ponude za korisnike

Telenor otvara novu prodavnicu u Tržnom centru „Ušće”, u četvrtak, 13. avgusta u 13 časova.

Za sve nove korisnike koji se odluče da sklope postpejd ugovor, do 13. septembra obezbeđeni su zlatni brojevi i majice. Novi postpejd Internet korisnici dobijaju dvostruko više gigabajta. Nove pripejd korisnike čeka po 500 besplatnih SMS poruka u Telenor mreži i disk Vlada Georgieva.

Ove pogodnosti dostupne su samo u Telenorovoj prodavnici u TC „Ušće” do 13. septembra.
iPhone 6 Plus

celawi
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 01. Avg 2007. 19:47
Kontakt:

Post od celawi »

Zasto su im ovoliko skupi telefoni? :dry: ...mislim da bi trebalo da spuste cene za svoje korisnike. U svetu su znatno vece razlike u ceni operatera i prodavnica.

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

Znaci neogranicen broj zlatnih brojeva je dzabe ili 1 dinar ?
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

djuice@rs napisao:Za sve nove korisnike koji se odluče da sklope postpejd ugovor, do 13. septembra obezbeđeni su zlatni brojevi i majice.
Da li se zlatni brojevi dobijaju samo ako se potpise ugovorna obaveza, uz uzeti telefon, ili je dovoljno samo da zasnujem postpaid, bez ugovorne obaveze od godinu/dve dana?
celawi napisao:U svetu su znatno vece razlike u ceni operatera i prodavnica.
Tu se slazem, mislim da je Telenor stvarno preterao sa cenom telefona uz postpaid, skoro da se ni ne isplati uzimati telefon.
Poslednja izmena od vuchko987 u Čet, 13. Avg 2009. 20:36, izmenjeno 2 puta ukupno.

Teniser
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 22. Feb 2009. 21:06
:: Sony Z2

Post od Teniser »

Koliko traje garancija na telefone kupljene u postpaidu? Bas me interesuje......Hvala unapred na odgovoru.

LesaZMN
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 16. Sep 2008. 14:38

Post od LesaZMN »

@Teniser - pa mislim da svi vodeci proizvodjaci daju 2 godine garancije.

I nema veze da li je pre ili post.

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

Samsung i Nokia po 2 godine, ostali godinu .

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

Daddy Yankee, i SE daje dve godine garancije, spomenuo je loki13 u jednoj temi.
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od evolution »

vuchko987 napisao: Da li se zlatni brojevi dobijaju samo ako se potpise ugovorna obaveza, uz uzeti telefon, ili je dovoljno samo da zasnujem postpaid, bez ugovorne obaveze od godinu/dve dana?
Dovoljno je da samo sklopite post paid ugovor, bez ugovorne obaveze ili telefona.
madness99 napisao: Znaci neogranicen broj zlatnih brojeva je dzabe ili 1 dinar ?
Ne plaća se nikakva nadoknada prilikom izbora Zlatnih brojeva u ovoj Telenor Prodavnici (TC „Ušće”) u promotivnom periodu. Broj raspoloživih Zlatnih brojeva je ograničen resurs. Iz tog razloga, broj sklopljenih postpaid ugovora po jednom korisniku može biti ograničen.
iPhone 6 Plus

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od evolution »

Otvoren Telenor Internet park u Valjevu

Park kod Trga Desanke Maksimović u Valjevu danas je dobio besplatan Telenor Internet. Zahvaljujući saradnji Telenora, grada i BID (poslovne) zone Valjevo, građani i posetioci će moći do kraja septembra besplatno da pretražuju Internet stranice sedeći u prirodi. Ovaj park je jedanaesti u Srbiji koji je ove godine dobio besplatan Telenor Internet, a prethodili su mu parkovi u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu, Kraljevu i Subotici.

Otvaranju prvog Internet parka u Valjevu prisustvovali su Zoran Jakovljević, gradonačelnik, Radivoje Milutinović, pomoćnik gradonačelnika i Ana Vukotić, regionalni menadžer u Telenoru.

„Drago nam je što i Valjevo dobija svoj prvi Internet park. Želimo da Internet učinimo dostupnim što većem broju građana Srbije i tako podržimo pokretanje važnih pitanja, napretka manjih sredina i informatičke pismenosti“, kaže Ana Vukotić, regionalni menadžer u Telenoru.

Kompanija Telenor pripremila je idejna rešenja za sve Internet parkove pojedinačno, postavila opremu i brinuće o njenom održavanju.

Sprovođenjem projekta Internet parkovi, Telenor u Srbiji nastoji da doprinese da se i naša zemlja ubrzano priključi grupi razvijenih zemalja, jer upravo dostupnost Interneta i informatička pismenost već godinama na najbolji način odražavaju razvijenost jednog društva.

Srbija je u junu prošle godine dobila svoj prvi Internet park u istoriji, u Studentskom parku u Beogradu.

http://www.personalmag.rs/internet/otvo ... u-valjevu/
iPhone 6 Plus

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

Cisto da ljudi znaju, samo 100 brojeva je dzabe i nije kako su lepo napisali u akciji od 13-13. Pola onih radnika nema pojma sa zivotom, nemaju sifre za postpaid. Bas lepa organizacija.

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Verujem da je moglo biti i manje brojeva,tipa ono ko se zateako slucajno tu,mislim nije bila reklame,sem ove ovde sto sam procitao,tako da... a najjace je kad odem i pitam za nesto,a oni nisu culi ili jedan prica jedno,drugi drugo..
:D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

Ja sam uzeo tri lepa broja :) .

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

:) Ajde da cujemo otprilike kakvi su? :)

valdevit
Banned
Pridružio se: Pon, 25. Apr 2005. 09:33

Post od valdevit »

neko će se lepo ovajditi od ove akcije 8) ja sam platio za srebrni broj,još pre više od pola godine,koji je u fazonu:063a-bm-(b+1)m-(b+2)m i bolji mi ne treba,jer se ovaj lako pamti :wink:
Poslednja izmena od valdevit u Pon, 17. Avg 2009. 19:45, izmenjeno 1 put ukupno.

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

2x 063XX0XX :D i jedan 062 XXX0XX .

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ja i dalje ne dam svoj 064 abcbdbc, ali se pamti jako lako :D
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

Primarni broj (mt:s) mi nije nešto, ali je Telenorov sekundarni u formatu 063/xx-yy-0xy i star je oko 4 godine :D
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

E ja imam 064 xyzzx00 y=x-1, z=x-3 :ohmy: :D

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

A ja 064/ xyz0xzy. Ne znam da li je lep ili ne, ali po nekad zna da me zbuni, pa ne znam da li bese xy ili yx, na kraju. :D Doduše, imam ga tek 18 meseci.
:)

Odgovori