Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

Daddy Yankee napisao:y=x-1, z=x-3
cas matematike :lol:

btw. juce mi je stigla poruka, ponovo su aktivirali 10 para minut, 1000 min za 100 dinara, pored postojecih 5 para nocu i mix ponude.

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Svaka im čast, trenutno "razbijaju", naročito na pripejdu.

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

apsolutno tacno, jos malo i mesec dana kako sam preso kod plavih. 4 puta sam kupio ovu mix ponudu za ukupno 400 din. i za to dobio 800 min u mrezi, 800 sms i 80 mb interneta. dosta ljudi iz okruzenja je takodje promenilo operatera tako da se minuti iskoriste :D .

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

sta dobijaju nove prepaid kartice, koju ponudu u mix-u? da li nesto tipa za 200, 300 din ili ono 200min u mrezi, 200 sms i 20mb za 100 din???
::luv phonez::

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

200/200/20 za 30 dana .

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Mene zanima,koji je njima djavo,da ovako nabudze pri paid,a post paid je ostao na nivou od pre dve tri godine,bez besplatnih mb,mislim da je tesko,ali bih voleo da znam udeo pri paida i post paida u ukupnom profitu,kao i broj aktivnih naravno,to verovatno djuice zna??Nelogicno je da sad neki klinac (realno klinci furaju pri paid) prica po ceo dan npr za 100-200din nedeljno,a ljudi kojima treba mob za posao,a koji su naravno odavno na post paidu ne mogu ni deseti deo toga za vece pare,evo npr ja sam morao da ponovo aktiviram pri paid i sad ga apsolutno vise koristim,tj nosim dva moba,pokusao sam jedan mesec da ga ne koristim,ali mi je dosao racun boli glava,jer odkad je poceo ovaj pri paid svi zivi pricaju po ceo dan za dz,i izgubi se pojam pri-post paid,a cenim da im je udeo u profitu od post paida mnogo veci,tj zive od njega jel to je sigurna dobit,svaki mesec pretplata a i preko,a nista mu ne daju zauzvrat,ne pricam ovo protiv telenora jel i drugi su isti,ali sam ja na telenoru pa samo konstatujem.
:D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

I ja sam ponovo aktivirao onu staru mobtelovu. 'Bes ti ovakav postpaid kad ja za 400 dinara mesecno na prepaidu ne mogu da potrosim sta sve dobijem. Ja ne mogu da verujem, koliko je ovaj prepaid postao nestvarno, ali nestvarno dobar, toliko uvidjam koliko je ovaj postpaid tesko s*, ili da se eksplicitnije izrazim- koliko je zastareo... Sva sreca pa mi se minuti prenose.
Ali mislim da ce doci do promene u paketima uskoro, pitanje je nedelje...
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

Sve zavisi od potreba. Ja recimo imam 1 Telenor broj u imeniku koji pozivam. :ohmy:
Za one koji imaju veliki broj Telenorovih brojeva koje pozivaju, ovo je divna promocija.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Daddy Yankee, bas tako. Dodushe ja nemam 1 Telenor broj, ali recimo da imam max 40-ak Telenor brojeva u imeniku, od kojih zovem mozda 3-5 komada onako cesce, ovo ostalo 0-1 mesecno. Sve te promocije sa mrezom vredi samo ako su ti svi koje zoves u mrezi. Dok su meni svi koje cesto zovem rastrkani po svim mrezama :D Zato meni najvise odgovara MIX
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Post od evolution »

Usluge

Telenor vam nudi veliki broj usluga, koje će vašu komunikaciju učiniti jednostavnijom, bržom i efikasnijom. Bilo da ste pripejd, postpejd ili korisnik paketa „Kombinuj“ sigurni smo da ćete ovde pronaći uslugu baš po vašoj meri. Unapredite komunikaciju i očekujte nove, još inovativnije usluge.

Telenor Usluge
iPhone 6 Plus

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Sve te usluge su predstavljene poodavno.

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

Bez obzira, ovde sa jasno, na jednom mestu, vidi koliko su bolji od konkurencije, a da ne spominjemo promocije.
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Andrijano »

A meni sasvim suprotno,skoro 99% mi je na telenoru kontakata,tako se zalomilo,i ono od kad su krenule ove akcije,samo zvoni mob,ja krenuo da ispostujem sa post paidom,kad ono...,pa sam uzeo ponovo pri paid,mada nervira me ono na post paidu nema uopste besplatnih mb,a na pri paidu za 100 din pored 200 sms/min i 20 mb,dobro verujem da im retko ko i koristi gprs bas toliko,mogu da daju i 1000mb,kad se ne potrosi nije bitno,ali bar neki megabajcic i za post paid ne bi skodilo,bar me miodrage razume,koliko iphone cepa kb:)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Andrijano, naravno da te razumem, ali sam ja ubio GPRS u njemu, i net radi kod mene samo preko WiFi-a, inache bih odavno spao na prosjacki stap pokusavajuci da platim rachune :D
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Post od evolution »

Madonna na Telenor WAP portalu

Korisnici džinovske muzičke biblioteke na Telenor WAP portalu prvi u Srbiji imaju mogućnost da preuzmu najnoviji singl Madonne "Celebration".

http://telenorsrbija.mojblog.rs/
http://wap.telenor.rs/muzika
iPhone 6 Plus

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

Jaaao, ne mogu da vjerujem. Odma' prelazim na Telenor. :ohmy:

Trebali ste ostaviti ovu promociju kad se pojavi MNP, prešlo bi na Telenor između 10 i 160 novih korisnika. :disgust:

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Andrijano »

Miodrage i ja sam bio ubio gprs,to na iphone kida samo tako,ali sam ga ukljucio od kad sam ubacio pri paid,pazi za 100 din 200sms/min i 20 mb i to je taman za 7 dana uz normalnu upotrebu sve se zavrsi ne treba ti nigde wifi,a cim ima negde wifi odmah se automatski prebaci sa gprs na wifi samo te pita ili ako je vec poznata mreza i ne pita,e sad samo pravim razliku izmedju pri-paida i post paida koji bi me odrali samo da ga ukljucim onako bez veze da stoji. Realno ocekujem sledece pakete kao u vipu npr 325 sms/min i naravno 325 mb,bez toga bi stvarno bio katasrofa!
:D

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

djuice@rs, koliko treba da prodje vremena da bi se dobio bonus od 500 sms poruka na kartici kupljenoj u "uscu"? i koliko te poruke traju?

edit, hteo bih da dodam da mi je na doticnoj kartici, inace kupljenoj 24. avgusta, pored promocija 5 para nocu i 10 para minut, juce u toku prepodneva aktivirana i miks ponuda i to 600min za telenor mrezu, 600sms i 60mb za net sa trajanjem 30 DANA a sve to za 300din. stvarno SVAKA CAST!!! jako ste me obradovali ovim, nadam se da je za sve nove korisnike tako. samim tim su mi i ovih 300 bonus minuta nebitni, od ovog miksa stvarno nema bolje ponude
::luv phonez::

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Andrijano »

Meni je nestala mix ponuda,a i mojim ortacima,jel to znaci da je sve trajalo,do 1.septembra? A da vratilo mi se 10 para minut,samo je sad trajanje 7 dana,a pre je bilo mesec za iste pare.

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

koliko se meni čini ukinuli su mix ponudu???!?! e sada pitanj eje da li je to samo na mojim karticama ukinuto ili pak na većini ili pak na svim??
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Odgovori