Mene zanima,koji je njima djavo,da ovako nabudze pri paid,a post paid je ostao na nivou od pre dve tri godine,bez besplatnih mb,mislim da je tesko,ali bih voleo da znam udeo pri paida i post paida u ukupnom profitu,kao i broj aktivnih naravno,to verovatno djuice zna??Nelogicno je da sad neki klinac (realno klinci furaju pri paid) prica po ceo dan npr za 100-200din nedeljno,a ljudi kojima treba mob za posao,a koji su naravno odavno na post paidu ne mogu ni deseti deo toga za vece pare,evo npr ja sam morao da ponovo aktiviram pri paid i sad ga apsolutno vise koristim,tj nosim dva moba,pokusao sam jedan mesec da ga ne koristim,ali mi je dosao racun boli glava,jer odkad je poceo ovaj pri paid svi zivi pricaju po ceo dan za dz,i izgubi se pojam pri-post paid,a cenim da im je udeo u profitu od post paida mnogo veci,tj zive od njega jel to je sigurna dobit,svaki mesec pretplata a i preko,a nista mu ne daju zauzvrat,ne pricam ovo protiv telenora jel i drugi su isti,ali sam ja na telenoru pa samo konstatujem.