Najvise bih voleo da novi vlasnik Telekoma bude?
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
Kod mene u selu, u Zapadnoj Srbiji,
za seljaka koji prodaje najbolju njivu kažu: "Ili je kockar ili pijanica".U gradu rasprodaju svega i svacega iz stana vrsi narkoman kome je potrebno za drogu.
Vlast je tempirala prodaju Telekoma u predizbornoj godini. Da podeli penzije sirotinji, isplati kao država
dugove koje je napravili prema
firmama u Srbiji, da potroši pare i za posle? Hoce da stvori sliku boljeg života narodu Srbije,
a prodaje im najbolju njivu.
Od cega ce sutra nasa deca da žive - kada im sve prodate!
Kada se setim kada nije bilo Telenora i Vipa-Akcije tipa uplati 480+,980+,pa dobijem dupli kredit bez ogranicenja koriscenja.Uplatim nekoliko hiljada pa koristim dok ne potrosim,pa akcije uplati 200 dobijes bonus 2010 sms za godinu dana.Sada su videli kako konkurencija radi pa je svaka veca akcija ima ogranicenje(za 24 sata,za 7 dana i sl.)Sada koristim neogranicen razgovor u mrezi i sms i GB neta mesecno za 8000 dinara cele godine.(10000-2000 neki LG igracka od telefona koju sam odmah prodao).Da li ce nam to dragi Austrijanci,Nemci omoguciti ili nesto povoljnije pakete ili ce odmah krenuti sa izvlacenjem ulozenog kroz vece cene?
za seljaka koji prodaje najbolju njivu kažu: "Ili je kockar ili pijanica".U gradu rasprodaju svega i svacega iz stana vrsi narkoman kome je potrebno za drogu.
Vlast je tempirala prodaju Telekoma u predizbornoj godini. Da podeli penzije sirotinji, isplati kao država
firmama u Srbiji, da potroši pare i za posle? Hoce da stvori sliku boljeg života narodu Srbije,
Kada se setim kada nije bilo Telenora i Vipa-Akcije tipa uplati 480+,980+,pa dobijem dupli kredit bez ogranicenja koriscenja.Uplatim nekoliko hiljada pa koristim dok ne potrosim,pa akcije uplati 200 dobijes bonus 2010 sms za godinu dana.Sada su videli kako konkurencija radi pa je svaka veca akcija ima ogranicenje(za 24 sata,za 7 dana i sl.)Sada koristim neogranicen razgovor u mrezi i sms i GB neta mesecno za 8000 dinara cele godine.(10000-2000 neki LG igracka od telefona koju sam odmah prodao).Da li ce nam to dragi Austrijanci,Nemci omoguciti ili nesto povoljnije pakete ili ce odmah krenuti sa izvlacenjem ulozenog kroz vece cene?
LG G2 Black,16GB
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
Svaka cast AnGeL oF LoVe, svaka ti se pozlatila.AnGeL oF LoVe napisao:Kod mene u selu, u Zapadnoj Srbiji,
Nema sta da se doda. Ko razume, shvatice. Posebno bih izdvoji recenicu Od cega ce sutra nasa deca da žive - kada im sve prodate!.
To je najdublja srz. Samo kad bi mogli da se prebacimo u vreme 20-30 god unapred, pa da vidimo sta ce srpsko ostati u Srbiji, i od cega se tad ziveti ovde i kakva ce biti buducnost klinaca koji se tad rode. Pa onda treba naci nekog od danasnjih "mudrijasha" politicara koji se zalazu da se proda ne samo Telekom, nego i masa preostalih firmi, pa da ga pitamo "Je li brajko, jel ovo produkt tvog "mudrovanja" ? Od cega ce sadasnji klinci da zive kad ste sve rasprodali?"
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas
Here we go again, samo ste sad dosta agresivniji ubacivanjem nejjači u ovu temu - "Od cega ce sutra nasa deca da žive..." Jes od telekoma, bljak
1. Jel su iz samog vrha Telekoma rekli da nemaju sredstva da isprate najnovije "mobilne" tehnologije - JESU. Jel to samoubistvo za svaku IT granu - JESTE. Jel to dobro za Srbiju - NIJE.
2. Poznati su vam zakoni tržišne ekonomije.
3. Jel se Telekom"potkrada" - DA (objašnjenje obrazložite u vezi stavke 1). Jel to dobro za Srbiju - NIJE.
4. Imaćete i izbor, >Recimo ovakav<, pa birajte braćo Srbi.
5. Uvek možemo ponovo napraviti revoluciju i nacionalizaciju svega "tuđeg", tako da, opušteno.
pozz
1. Jel su iz samog vrha Telekoma rekli da nemaju sredstva da isprate najnovije "mobilne" tehnologije - JESU. Jel to samoubistvo za svaku IT granu - JESTE. Jel to dobro za Srbiju - NIJE.
2. Poznati su vam zakoni tržišne ekonomije.
3. Jel se Telekom"potkrada" - DA (objašnjenje obrazložite u vezi stavke 1). Jel to dobro za Srbiju - NIJE.
4. Imaćete i izbor, >Recimo ovakav<, pa birajte braćo Srbi.
5. Uvek možemo ponovo napraviti revoluciju i nacionalizaciju svega "tuđeg", tako da, opušteno.
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
1. Рекли су то јер морају да оправдају продају телекома, ти што су рекли су из владајуће коалиције, наравно да ће то да кажу чак иако није истина.
2. Наравно, и њима су познати али их то не интересује јер ће њихова деца имати дебелу подлогу и иностране школе.
3. Поткрадају га исти они који и хоће да га продају.
4. Избор не постоји, бирати између сивог које вуче на црно и црног које вуче на сиво није избор.
5. Није могуће јер Београд добро живи (они се не буне) а они ван Београда немају пара ни да дођу до њега а камоли да организују револуцију.
2. Наравно, и њима су познати али их то не интересује јер ће њихова деца имати дебелу подлогу и иностране школе.
3. Поткрадају га исти они који и хоће да га продају.
4. Избор не постоји, бирати између сивог које вуче на црно и црног које вуче на сиво није избор.
5. Није могуће јер Београд добро живи (они се не буне) а они ван Београда немају пара ни да дођу до њега а камоли да организују револуцију.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Lepo je sto imamo josuvek velike patriote i ja sam jedan od njih. Sta je dobro a sta ne dokazace nam neizvesna buducnost. Ja verujem da ima dosta korisnika mt:s-a kojima njihove usluge i nevaljaju ali su i dalje korisnici tog operatera samo zato sto je nas operater. I ja sam za to da se ipostuju nase firme ali ponuda njihovih telefona kroz pakete je i dalje ista kao iz 2006 kad je Telenor dosao na nase prostore, skupljih telefona nema u najnize pakete.
LittlePrince,
LittlePrince,
Apsolutno tacno.5. Није могуће јер Београд добро живи (они се не буне) а они ван Београда немају пара ни да дођу до њега а камоли да организују револуцију.
- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
slazem se. Beograd je veliki grad pa ima vise mogucnosti, ali to sto je prosecna plata napumpana samo znaci da je sve skoncentrisano ovde (centrale kompanija, drzavnih firmi...), ali razlike u platama su ogromne. U proseku jedemo sarmu... I jedino zasto smatram da treba prodati telekom je upravo zato sto je neophodno dovesti ovde stvari na realan nivo, a realnost je da privatne firme otpustaju jako veliki broj radnika, ako je to realnost zasto bi radnici u telekomu bili "beli medvedi". A posto sam u kontaktu sa mnogima koji rade u posti, telekomu i drugim drzavnim ispostavama, strasno je koliko ti ljudi nemaju dodira s realnoscu, i nisu ni svesni da se plata zaradjuje, a ne dobija. Sto nas vraca na pricu o ponasanju 95% radnika u npr mts-u. Mislim da ne treba da koristimo usluge neke firme samo zato sto je "nasa" ako su njene usluge najlosije, osoblje arogantno, tehnologija zstarela. "mi" od telekoma nemamo nista jer od tog vajnog profita najvise ode tamo gde ne bi trebalo: za bezobrazno visoke plate prevelike administracije i kupovinu socijalnog mira. Btw raspitajte se koliku platu ima tehnicko osoblje u telekomu a kolike su plate administracije, raspitajte se pod kakvim bezobraznim "specijalnim" ugovorima rade ovi "patuljci" u poslovnicama - po 5-6 godina na odredjeno vreme iako je to suprotno zakonu itd... I to sve u "nasem" telekomu... Ma moj bre nijearaphel napisao:kao da je Beograd neka magična zemlja prepuna vila i čarobnjaka u kojoj se samo lepe stvari dešavaju i teče med i mleko....
-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
- :: LG Nexus 5X
"Od cega ce sutra nasa deca da žive " pa i danas ne zive od telekoma, osim dece politicara. uvek cujem zlatna koka itd... pa da pitam gde su te pare, da li ih je video neko, dobija neko ili sta ? penzije placamo kroz akcize na gorivo. i buduci vlasnik ce imati obaveze prema drzavi tako da za te pare ne brinite, a mozda i bude malo vise, zavisi koliko drzava akcija zadrzi. telekom jeste profitabilan ali mu je tako omoguceno, odlaze se mnp, i dalje nemamo liberalizovano trziste fiksne telefonije, te stvari se vise ne mogu odlagati i postace gusto za nas telekom. uvek se lose zavrsilo kad smo nesto cuvali (zastava, din, div)
Lepo je to biti patriota ali uključuje neke jako pogrešne premise. Sve naše je savršeno a sve strano treba doooboro pretresti jer je sigurno neprijateljsko i pokušava da nas potkrada. E tos e zovu dupli standardi i lično ne znam nikoga ko kupuje domaće i kad je lošije ili skuplje samo zato što je domaće, a itekako znam ljude koji kukaju na strane i kvalitetne proizvode jer su skupi. Nisi skupi nego ovde vlada tolika korupcija, nesposobnost i nepotizam da mi ne možemo da zaradimo normalne plate. I da, jesam u Beogradu i to ima mnogo prednosti, i plate sigurno jesu veće ali zahvaljujući cenama kvalitet života nije mnogo bolji. Samo ima više mogućnosti, ali nezaposlenost je i ovde ogromna.
A Telekom....... Treba prodati, ne treba prodati........ Lepo zvuči ideja da ćemo zadržati svoju kompaniju i ubirati profit i poreze od njega ali što reče mb011, on ide na previše pogrešnih mesta i zadržavanjem se ništa ne menja. Lepo zvuči i profit firme od oko 200mil.e godišnje ali kad se isplate plate i doprinosi zaposlenima mnogo manje ostaje, a i ovde se ne prodaje kompletan Telekom nego 51%. To donosi vlasniku mogućnost odlučivanja o poslovnoj politici i potezima a nastavlja da donosi profit i njemu i državi.
Naravno pogrešno je i pare od prodaje usmeriti u privatne džepove ali bez obzira na stepen bezvlašća to čak ni u ovoj banana republici nije moguće u pretežnoj meri; pre će biti usmereno na pogrešne strane. Ali i držanje zaposlenih sa izmišljenim radnim mestima jer su nečija rodbina, i plaćanje reklama prijateljskim novinama, i sponzorstava za događaje koje su organizovali zaslužni pojedinci i ostale muljaže se neće zaustaviti ako sve ostane kao i do sada.
A Telekom....... Treba prodati, ne treba prodati........ Lepo zvuči ideja da ćemo zadržati svoju kompaniju i ubirati profit i poreze od njega ali što reče mb011, on ide na previše pogrešnih mesta i zadržavanjem se ništa ne menja. Lepo zvuči i profit firme od oko 200mil.e godišnje ali kad se isplate plate i doprinosi zaposlenima mnogo manje ostaje, a i ovde se ne prodaje kompletan Telekom nego 51%. To donosi vlasniku mogućnost odlučivanja o poslovnoj politici i potezima a nastavlja da donosi profit i njemu i državi.
Naravno pogrešno je i pare od prodaje usmeriti u privatne džepove ali bez obzira na stepen bezvlašća to čak ni u ovoj banana republici nije moguće u pretežnoj meri; pre će biti usmereno na pogrešne strane. Ali i držanje zaposlenih sa izmišljenim radnim mestima jer su nečija rodbina, i plaćanje reklama prijateljskim novinama, i sponzorstava za događaje koje su organizovali zaslužni pojedinci i ostale muljaže se neće zaustaviti ako sve ostane kao i do sada.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Strogo gledano profit je ono sto ostane kada se odbiju svi troskovi, ukljucujuci i plate i doprinose. Daklem ako je profit telekoma 200 miliona, to je to - plate su vec uracunate.gargamel4 napisao: Lepo zvuči i profit firme od oko 200mil.e godišnje ali kad se isplate plate i doprinosi zaposlenima mnogo manje ostaje, a i ovde se ne prodaje kompletan Telekom nego 51%.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
Imaju toliki profit, a ne mogu da kupe valjan softver za proveru stanja na postpejdu? I ja mislim da korist od Telekoma nema "običan" narod, već samo ljudi na vlasti i oni koji su bliski njima, odnosno ko ima jake veze, stoga, što se mene, kao korisnika tiče, mislim da je prodaja bolje rešenje. Nije Telekom ništa jeftiniji od konkurencije, čim Telenor poskupi usluge/uvede novo zaokruživanje, mt:s ih isprati... Neće biti tu radikalnih promena po pitanju cene usluga.
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
araphel, kogod je sa tuznog juga otisao da radi u BG taj se vise nikad nije vratio ovamo, a zasto........
Jos jedan primer su ti studenti koji se svim silama bore da studiraju u BG isto srazlogom da tamo i ostanu.
Ima razlike veruj mi, tamo zanatlije i majstori mnogo lakse i vese zaradjuju nego u drugim krajevima Srbije.
Nego necemo vise o tome, izgleda da od prodaje nema nista. Sigurno su odahnuli radnici telekoma a korisnici ??????
Jos jedan primer su ti studenti koji se svim silama bore da studiraju u BG isto srazlogom da tamo i ostanu.
Ima razlike veruj mi, tamo zanatlije i majstori mnogo lakse i vese zaradjuju nego u drugim krajevima Srbije.
Nego necemo vise o tome, izgleda da od prodaje nema nista. Sigurno su odahnuli radnici telekoma a korisnici ??????
Poslednja izmena od Deksi u Čet, 05. Maj 2011. 06:14, izmenjeno 1 put ukupno.