A1 novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Pa nema nam druge vibra conect aplikacija podesis je da ti telefon zavibrira na svakih 50 sekundi i imas vremena da za jos 10 sekundi zavrsis razgovor i ne uletis u sledeci minut.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

deksicom, pa netje da moze tako, jer zavibrira na 50 sec, a psole na 1:40, pa 2:30... Zbachi na 50. sec svakog minuta, ali nisam video da ima takva neka aplikacija ni za jedan sistem.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Bas cu da proverim ajde sutra sad je vec kasno pa cu napisati,ali dosad sam ovako praktikovao i koliko sam uvek u nekoj brzini gledao trebalo bi da u svakom minutu na pedesetoj sekundi zavibrira.Proveravam sutra pa cu napisati.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Jel moze neko da mi pojasni ovo oko 325 paketa i onih 1GB? Koliko sam skontao, to se dodatno placa i iznosi 500 din na pretplatu? Za vece pakete to ne vazi ili vazi? Da li se to placa tokom cele pretplate ili samo neki period i koji je to period? Naravno, pod uslovom da se uzima i telefon uz neki od paketa...

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

mislim da to vazi samo za htc tattoo. pogledao sam za jos par modela nema one famozne * kod cene za tarifu 325. mozda vazi i za jos neki telefon samo ja nisam video

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

To ti je druze jadna od navlakusa vipa da plaćaš za nista 500 i jos na sve to porez i odrez zbog toga sto uzimas Tatto a tom telefonu netreba tih 1,3 GB jer imas wifi :wink:

znaci to ti vazi samo uz tatto i oko njega za ostale telefone tj tarife nevazi nevazi

moja drugarska preporuka neuzimaj to pogotovu ako si u gradu

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Isao bih na Desire i 325 ili neposredno vecu tarifu pa zato pitam da li to vazi i za ostale telefone i ostale tarife... Malo mi je zbunjujuce pa cisto da proverim :wink:

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Azimuth, to važi samo za htc tattoo, obavezaan si da ga uzmneš sa tih 1gb i pretplatom, bez obzira treba li ti 1gb ili ne. Za ostele modele ne važi.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Ali ako se uzme tattoo u tarifi prenesi 60 ili prenesi 150 te nadoknade od 500 din.valjda nema.Naravno tu nema ni mb.

ancika
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 19. Okt 2009. 10:43

Post od ancika »

Ljudi imam jedno pitanjce za vas?Postpaid60 ima mesecno 60sms/mms jel to znaci da ja mogu svih 60 da iskoristim za mms i da li je to samo u okviru Vip-a ili moze i ka ostalim nasim mrezama?

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

ancika mms ide ka svim mrežama :oops:
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

ancika
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 19. Okt 2009. 10:43

Post od ancika »

Hvala na odgovoru :wink:
A da li znate sta treba da se radi kad istekne ugovor na 24 meseca,da li mora nesto da se uradi ako ne zelim produzetak ugovora ili jednostavno samo presatanu da mi salju mesecni racun?

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Čini mi se da ti pošalju pismo otprilike mesec dana pre isteka ugovora. Ako ne odeš do poslovnice, ti i dalje koristiš određeni paket i uredno plaćaš račune. Koliko sam razumeo, mislim da može i kod vipa da se uradi aneks ugovora 3 meseca pre isteka ili grešim. I što se tiče Vip Star programa, automatski ćeš biti uključena, a posle dve godine, telefon možeš da otkupiš za 1 dinar ili da ga daš na recikliranje.
Nokia Lumia 630

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Moze se napraviti aneks 3 meseca ranije.

Ne znam da li je neko vec napisao ali ja tek sad videh. Dva nova telefona u ponudi Vipa Nokia C6 i Samsung I5800.

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Samsung I5800

Ekran
Dimenzije 128x160 px, WQVGA 2 in

:lol: :lol: :lol:

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

bestboy, koji fail :lol: :lol: :lol:
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Nikola031

Epic :lol:
Јбт "то" још увек стоји у спецификацији фона. :wacko:
Слобода или смрт

cenobite
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 26. Maj 2008. 05:45

Post od cenobite »

nova promocija Vip-a:

'Izaberi neki od sjajnih telefona sa ekranom osetljivim na dodir baš za tebe, a svaki novi
postpaid korisnik dobija i 50% popusta na mesečnu pretplatu do kraja godine.'

http://www.vipmobile.rs/privatni/postpa ... .1040.html

mada-do kraja godine i nema baš mnogo,ali ipak s trude... :)

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Vip ponudio Mikro SIM kartice i popust za postpejd korisnike

U želji da svojim korisnicima omogući kvalitetnu mobilnu komunikaciju,Vip od danas prvi u Srbiji nudi specijalne Mikro SIM kartice neophodne za korišćenje najmodernijih smart telefona i naprednih “tablet” uređaja kao što je iPad 3G. Pošto je Vip juče započeo novu postpejd promociju koja podrazumeva popust od 50% na mesečnu pretplatu izabrane tarife, njene pogodnosti važe i za kupce Micro SIM kartice koji zaključe postpejd ugovor do kraja oktobra 2010. godine.

Nova Mikro kartica, koja je poznata i pod imenom 3FF (Third Form Factor) ili treća dimenzija SIM kartice, je znatno manja od uobičajne, sa dimenzijama svedenim na veličinu mikro čipa (12mmx15mm).

Iako je upola manja od konvencionalne, čip Mirko SIM kartica je nepromenjen i omogućava da ona funkcioniše kao standardna kartica, tako da može da se koristi za prenos podataka, razgovor i SMS poruke.

Nosač Mikro kartice sa zadnje strane sadrži sve važne podatke, kao što su PIN, PUK itd.

Zahvaljujući smanjenoj veličini, nova SIM kartica štedi prostor, a dizajnirana je za male, napredne elektronske uređaje kojima je potrebna GSM komunikacija. U Srbiji se o ovoj kartici još uvek malo zna, pošto je skroman broj smart mobilnih uređaja kojima su neophodne Mikro SIM kartice. Među dobro poznatim uređajima koji koriste ovu karticu je iPad 3G, revolucionarni “tablet” sa naprednim funkcijama i sjajnim multi-touch displejom.

"Omogućavajući vlasnicima najmodernijih smart telefona i iPad 3G korišćenje ovih atraktivnih uređaja u svojoj mreži, Vip još jednom potvrđujuje poziciju lidera u inovacijama na domaćem tržištu telekomunikacija", izjavila je Petra Štangl, članica Upravnog odbora Vip mobajla.

Mikro SIM kartice mogu da se nabave u većim Vip prodajnim centrima u Beogradu, Nišu, Subotici, Novom Sadu, Kragujevcu i Kraljevu.

Svaki korisnik koji sa Vipom zaključi postpejd ugovor o kupovini Mikro SIM kartice dobija 25% popusta na izabranu tarifu u periodu od 24 meseca, a može da koristi i besplatne minute, SMS poruke i prenos podataka. Korisnici koji dvogodišnji postpejd ugovor potpišu u septembru ili oktobru dobiće i dodatni popust od 50%, tako da će do kraja 2010. godine namirivati samo 25% mesečnog zaduženja za tarifu.

Cena Mikro SIM kartice je 1 RSD bez PDV-a.

Priprema za Iphone 4 ?! Ko zna... :roll: :?
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

Murinho
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 22. Mar 2008. 00:55

Post od Murinho »

cek,ako sam ja sklopio ugovor 31avgusta onda naupadam u tih 50% popusta?

da li ako produzim ugovor do kraja oktobra dobijam tih 50% popusta?
Samsung Galaxy Y Duos + SE k800 + Siemens a50

Odgovori