Yettel novosti
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
Kod mene je 400 minuta u Telenorovoj mrezi,40 MB i 40 SMS-a u domacim mrezama za 200 din. I vaze 7 dana. 

Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas
Ovo je prilicno pokvareno sto rade sa ovim ponudama.
Neka uvrste MIKS ponudu kao redovnu, za sve korisnike pod istim uslovima, recimo 100 dinara za 100 min (u mrezi)/sms i 10 MB, pa nek se ljudi dopunjuju kad mogu i kad hoce. A ne ovako na kvarnjaka da podvaljuju svakome razlicito, i vise nego sto moze da se potrosi, samo da bi prikazali kako daju nesto sto ne daju.
Neka uvrste MIKS ponudu kao redovnu, za sve korisnike pod istim uslovima, recimo 100 dinara za 100 min (u mrezi)/sms i 10 MB, pa nek se ljudi dopunjuju kad mogu i kad hoce. A ne ovako na kvarnjaka da podvaljuju svakome razlicito, i vise nego sto moze da se potrosi, samo da bi prikazali kako daju nesto sto ne daju.
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.
-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
- :: LG Nexus 5X
moj drug je zvao CC kad je bila ona promocija pricaj i kuckaj, meni je bilo 150 din za blablabla a njegova ponuda je bila 200 din za ....pa je hteo da pita da li i on moze da dobiju tu manju ponudu, rekli su mu da 30.000 korisnika dobiju jednu ponudu npr. 150 za... pa sledecih 30.000 200 din za ... itd.
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Operaterka mi je rekla,da besplatno za dvoje moze da koristi i post piad korisnik koji ne mora da uzme telefon,vec samo da se obaveze na 12 meseci aneks ugovorom,tako mi je rekla,a ja idem posle to da proverim pa javljam,ionako mi ne treba mob,pa sam mislio da uzmem nesto najjeftinije. 

iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Uzeh danas, ugovor 12 meseci... I rece mi zena da imam ponudu da svakog meseca dobijam 60min+60sms, ako potpisem ugovor na 24 meseca...
Ja reko', jel' imate ponudu sa megabajtima... Nemamo. Nista onda... Dajte samo besplatne razgovore na 12 meseci, taman da mi traju do uvodjenja MNP-a... (taj deo posle zapete nisam rekao).
Ja reko', jel' imate ponudu sa megabajtima... Nemamo. Nista onda... Dajte samo besplatne razgovore na 12 meseci, taman da mi traju do uvodjenja MNP-a... (taj deo posle zapete nisam rekao).
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Potpisao sam ugovor na 12meseci i aktivirao besplatno za dvoje i mogu primetiti da je fina promocija,tj. nista ne kosta ,a dobije se razgovor za dz. Ne svidja mi se sto nema provera stanja,mogli su da stave nesto tipa *311*x#,ali to su nasi operateri,ok je sto kad se potrose minuti stize poruka i vama i drugom broju,da ste potrosili tako da znate da od dalje skida sa racuna:)
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
- Banehallow
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 09. Feb 2009. 21:52
Hahahah posteno te ispalio.Ono sto sam ja primetio je da ima mnogo velikih oscilacija u onome sta kazu zaposleni iz telenora.U poslovnici kazu jedno,u drugoj kazu drugo,a u call centru nesto trece.
Ja treba da uzmem sad cim im stigne E72 koji su stavili u ponudu a posle kazu da ce biti mozda tek posle NG,pa onda posto sam obnovio ugovor u septembru da moram ako hocu telefon da ponistim neku promociju a u drugoj poslovnici kazu da promocija nema veze nikakve.Mislim stvarno bi ste mogli da malo vise obavestite vase zaposlene.....
Ja treba da uzmem sad cim im stigne E72 koji su stavili u ponudu a posle kazu da ce biti mozda tek posle NG,pa onda posto sam obnovio ugovor u septembru da moram ako hocu telefon da ponistim neku promociju a u drugoj poslovnici kazu da promocija nema veze nikakve.Mislim stvarno bi ste mogli da malo vise obavestite vase zaposlene.....

Telenor Nokia E72