Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Post od evolution »

Telenorovim prepaid korisnicima od danas su dostupne nove Miks ponude (SMS u nacionalnom saobracaju, Internet saobracaj i minuti u mrezi) na kodu *111#.
iPhone 6 Plus

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 01:16

Post od mdenic85 »

Da, evo pojavila se miks ponuda... ali 600 min/sms i 60 MB za SEDAM dana, za 300 din. Mnogo je... ranije sam imao manju ponudu.

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

Kod mene je 400 minuta u Telenorovoj mrezi,40 MB i 40 SMS-a u domacim mrezama za 200 din. I vaze 7 dana. 8)
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

Ovo je prilicno pokvareno sto rade sa ovim ponudama.
Neka uvrste MIKS ponudu kao redovnu, za sve korisnike pod istim uslovima, recimo 100 dinara za 100 min (u mrezi)/sms i 10 MB, pa nek se ljudi dopunjuju kad mogu i kad hoce. A ne ovako na kvarnjaka da podvaljuju svakome razlicito, i vise nego sto moze da se potrosi, samo da bi prikazali kako daju nesto sto ne daju.
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

moj drug je zvao CC kad je bila ona promocija pricaj i kuckaj, meni je bilo 150 din za blablabla a njegova ponuda je bila 200 din za ....pa je hteo da pita da li i on moze da dobiju tu manju ponudu, rekli su mu da 30.000 korisnika dobiju jednu ponudu npr. 150 za... pa sledecih 30.000 200 din za ... itd.

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

Bezveze ponuda meni na kartici koju mesecima ne koristim 200 din da ludujem 7 dana.
Preskupo je za prepaid pa samim tim ne upotrebljivo.

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Operaterka mi je rekla,da besplatno za dvoje moze da koristi i post piad korisnik koji ne mora da uzme telefon,vec samo da se obaveze na 12 meseci aneks ugovorom,tako mi je rekla,a ja idem posle to da proverim pa javljam,ionako mi ne treba mob,pa sam mislio da uzmem nesto najjeftinije. :)
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

ne da ne mora vec ne moze, ili telefon ili besplatno za dvoje. meni su tako u poslovnici rekli. samo nisam znao da moze i na 12 meseci.

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od evolution »

Moguce je aktivirati promociju "Besplatno za dvoje" i uzeti odgovarajući model telefona uz ugovor od 24 meseca.

Ugovorna obaveza samo za servis "Besplatno za dvoje" (bez telefona) je 12 meseci.
iPhone 6 Plus

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Uzeh danas, ugovor 12 meseci... I rece mi zena da imam ponudu da svakog meseca dobijam 60min+60sms, ako potpisem ugovor na 24 meseca...
Ja reko', jel' imate ponudu sa megabajtima... Nemamo. Nista onda... Dajte samo besplatne razgovore na 12 meseci, taman da mi traju do uvodjenja MNP-a... (taj deo posle zapete nisam rekao).
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

djuice@rs, jeste menjali uslove za nas stare sa ugovornim obavezama, ima li nekih novosti po tom pitanju? bilo bi lepo da i mi mozemo da koristimo "besplatno za 2je"
::luv phonez::

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Potpisao sam ugovor na 12meseci i aktivirao besplatno za dvoje i mogu primetiti da je fina promocija,tj. nista ne kosta ,a dobije se razgovor za dz. Ne svidja mi se sto nema provera stanja,mogli su da stave nesto tipa *311*x#,ali to su nasi operateri,ok je sto kad se potrose minuti stize poruka i vama i drugom broju,da ste potrosili tako da znate da od dalje skida sa racuna:)
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od evolution »

djoxie, sada možete sklopiti ugovor za promociju "Besplatno za dvoje", čak i ako imate ugovornu obavezu uz koji ste uzeli telefon.

Pozdrav.
iPhone 6 Plus

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od djoxie »

jeeeeeij, hvala puno, ovo mu dodje kao da je deda mraz poranio :) hvala puno jos jednom u ime svih nas!!!

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Svaka cast Telenoru! Stvarno fer potez. Sta mislite, ima li neke veze sa inicijativom koja je potekla s ove teme ili bi i bez toga bilo omoguceno?

Banehallow
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 09. Feb 2009. 21:52

Post od Banehallow »

Hahahah posteno te ispalio.Ono sto sam ja primetio je da ima mnogo velikih oscilacija u onome sta kazu zaposleni iz telenora.U poslovnici kazu jedno,u drugoj kazu drugo,a u call centru nesto trece.
Ja treba da uzmem sad cim im stigne E72 koji su stavili u ponudu a posle kazu da ce biti mozda tek posle NG,pa onda posto sam obnovio ugovor u septembru da moram ako hocu telefon da ponistim neku promociju a u drugoj poslovnici kazu da promocija nema veze nikakve.Mislim stvarno bi ste mogli da malo vise obavestite vase zaposlene..... :dry:
Telenor Nokia E72

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

Da, i mene to nervira, pogotovu sto reklamiraju telefone, koje ce imati ko zna kad. Mislim da Corby TXT jos nisu dobili , a hvalili su se njime od novembra meseca.
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.

darkooni
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 29. Sep 2009. 00:27

Post od darkooni »

e ljudi ja pitao operatera i kaze da ne mogu da aktiviram besplatno za dvoje jer mi je ugovor sklopljen pre 6meseci, da mi istice za tri meseca moglo bi kaze, a uzeo sam telefon u telenoru.da li ste vi sigurni da moze?

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od djoxie »

pa sad mi nista nije jasno oko ovoga. meni ugovor istice tek 2011 negde na leto, svakako sam vezan za njih... bas bezveze

Butters
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 20. Mar 2008. 06:36

Post od Butters »

darkooni, djoxie, to sto pisete je jeres, obrisace vam postove! Slika

Odgovori