Ma gluposti! Za prvi minut ce uzeti 15din, a onda ce veza puci posle drugog minuta! Neka lepo uvedu zaokruzivanje po sekundi i nikakva im promocija vise nece trebati dokle je sveta i veka!!! Mada ni konkurencija nije bolja!!! pozz
pff juce su imali htc hd2 i legend u ponudi, danas bar na sajtu vise nema, 3 novih lg telefona, se x10 itd... izgleda i ne vredi da se posecuje sajt kad svakog dana menjaju
Velika je cena ipak za Legend po mom misljenju.Da je bar 5000 jeftinija za mix 1250.. .
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Sale_M,trebalo bi da Legend ima i za vise od 5 KDinara manju cenu uz taj paket,jer je Telekom poslednji od sva 3 operatera ubacio taj model,i + VIP uz povoljniju tarifu (Postpaid 325) prodaje ovaj model za 26 KDinara.A tek cena uz BEL 200 - 35 KDinara..
Ono sto je interesantno je da Telekom napravio drugaciju kalkulaciju za ostale pakete,pa je tako Legend uz MIX 2300 oko 17 KDinara,a u Telenor-u je uz Prenesi 950 - 24 KDinara.
Pise da je 0.90din/min nakon prvog minuta, a ko zna kolika je cena tog prvog munut
Kad vidite neku promociju porvo uzmite lupu i trazite negde sitna slova
stiglo dosta novih telefona u telekomove poslovnice samo su cene diskutabilne. Sasmung spica, SE Aino, Omnia pro itd. Svi su sa "masnim" cenama uz pakete. Jedino vredno pomena je E71 za 13000 uz mix 1250, s tim sto njega nema u poslovnicama nego su ga dali saradnicima.
Svaka cast mts-u. Konacno su se setili da uvedu i slanje kredita sa pre-paida na pre-paid.
Samo mi nije jasno, da li je postojao ijedan razlog da to ne uvedu ranije? Ja mislim da nije, jer ako ja kupim dopunu od 500 din, znaci da je mts dobio od mene 500 dinara, i da li cu tih 500 din potrositi ja ili neko drugi, zar je to bitno.
Fox
Vazi brate, samo reci koji ti se model svidza
E zamisli koliki su ceceni, pre nekog vremena su ukinuli "promocije" tj. onu povoljnu cenu za mobilne koja je vazila za stare korisnike, kojima je istekao ugovor na 2 dine. Jadno...
Jos sam pucao uvek 2000din+ zadnjih godinu dana iako sam na mix1000. Hvala im
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.