Ovamo onolike reklame i sve naj naj,rodjak moj uzeo skoro tel.sa ugovorom ali on je nov korisnik i dobio je taj alkatel.
VIP

...Npr., uzmes neki telefon na paketu 900 ili 1800, moras da koristis 6 meseci, i onda mozes da se spustis na nizi paket, ali uz odredjenu nadoknadu. Meni je lik u VIPu kad sam uzimao telefon, rekao konkrentno za 900 na 325, da kosta 6000din. Ne znam da li je isto sa 1800 na 900...
Tako je bilo pre otprilike godinu dana,a kakvi su sad uslovi oko toga - ne znam....upravo sam proverio info o promeni paketa... ukoliko se potpise ugovor postpaid 900 i zelite da posle 6 meseci predjete na manji paket, za prelazak na jedan ispod potpisanog se placa 2000 plus porezi a za prelazak na dva paketa ispod potpisanog se placa 6000 plus porezi... eto, ako nekog zanima...
Pored Androida, drago mi je da je i Bada uključena u igru što je ipak veliki pomak. Svim učesnicima želim sreću, neka i ovog puta najbolji pobedi !!!Počelo je treće takmičenje u programiranju aplikacija za mobilne telefone. 3 faze, 3 platforme, 3 tipa nagrada. Više informacija na:
http://izazov3.vipmobile.rs/