Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
markomarko
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Feb 2010. 10:14

Post od markomarko »

djuice@rs napisao:U ovom trenutku, nema dostupnih informacija o prisustvu besplatnih megabajta u okviru osnovne strukture Prenesi tarifnih paketa.

Pozdrav. ;)
Sam sam izabrao da zivim u Srbiji, i sada mogu samo da cutim i da trpim da po meni onanishe domacci provajder odeven u norvesko ruho....

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
:: XZs
:: S7e

Post od Ceftriaxone »

i da te svakodnevno je*e u vugla! Ja nisam birao gde cu da zivim. Mladi smo,valjda cemo docekati bolje sutra :chytry:

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

E nemojte tako,vidite kako su lepo napisali zbog cega se izdaje i stampa casopis (neverovatno bitan) zvani "Kontakt"...

"Ono što je najvažnije, osnovna ideja ovog magazina ostaje ista – bolja komunikacija sa korisnisnicima."

Prava komunikacija nema sta,ali samo u jednom smeru,kome je bre pa bitno sta misle i zele korisnici...

Verovatno su korisnici i trazili pokretanje tako znacajnog casopisa...A i da nisu,u svakom slucaju ga "debelo" placaju.

P.S. Sta god da mi ovde pisemo,to nikoga ne interesuje,"oni" posluju sjajno(nisu imali pad profita uprkos SEKI i DEKI - PROVERENO),poslovnice su im pune novih buducih korisnika,ljudi se prosto utrkuju koji ce pre telefon (svi su extra povoljni) na ugovor uzeti... :dry:

P.P.S. I za kraj..."Do sada se Kontakt magazin mogao naći samo u Telenorovim prodavnicama širom Srbije...Kontakt će moći da se nađe u kafićima, kozmetičkim salonima, fitnes centrima i na svim mestima na kojima se javi potreba za ovakvim sadržajem", gradilistima,porodilistima,obdanistima,skolama,bolnicama,propalim fabrikama,...
Poslednja izmena od Fox u Pon, 03. Maj 2010. 12:09, izmenjeno 1 put ukupno.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Ceftriaxone »

iskreno,ja bih odmah uzeo legend,ali bih prvo morao da se ratosiljam ove 5800. Meni zaj nedostatak mb nije toliki hendikep,jer gde god da se nalazim uvek mogu da navatam neki wlan. Dobro ne bas uvek i ne svuda. Kad uporedim cenu 5800 iz jula uz prenesi 325 22000,i ovu za legend 26000,place mi se od muke :cry:
ex ivan87

Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 08. Maj 2009. 18:06

Post od Marko_NS »

Jel zna neko da li Telenor zakljucava HD2 ili Desire, ili su otkljucani? :wink:
I koliko kosta uopste po servisima da se otkljucaju, konkretno HD2...?
iPhone 4.

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Mom ortaku je istekao ugovor na starom prenesi 700 i zanima ga da li moze da uzme tel i da produzi ugovor a da ostane na prenesi 700 ili mora da se predje na ove nove njesra pakete? :roll:
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Mora na nove.

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Ok,hvala mezzano :)
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Pa i 6120 je povoljna cena jeste strariji model 3 god.ali je isprobano dobar smart telefon.Uz moj stari prenesi 150 paket je oko 3000 din.vise nego povoljno za smart koji je sigurno bolji od x3,7210.5130.2700 koji su skuplji skoro duplo.Da se moze uzeti uz stare pakete nebih se razmisljao ni sekund ali nemoze :cry: :cry: zato su i smanjili cene da nas navuku na nove propast prenesi pakete. :cry: :x

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

Marko_NS,

Otkljucani su telefoni, Desire, Legend, HD2 .
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan

Post od Marko_NS »

U zivotu nisam bio srecniji. HD2, here i come [in a week or so, and i'm gonna die until it arrives. -.-"]...
Nego, jel telenor nema neke superkul ponude da bi te naterao na prodzetak ugovora?
iPhone 4.

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Ceftriaxone »

znaci ipak ce biti hd2,a ne desire?! :D si siguran? Jeste da ima ooogroman ekran,al nekako mi je mnoo veliki. Konkretno na kakve superkul ponude milis?

Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan

Post od Marko_NS »

Mislim na ono kao nagovaraju te da ostanes kod njih pa malo dodaju minuta, pa smanje cenu aparata, pa dodaju koji mb... :roll:
iPhone 4.

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Marko_NS, ja mislim da MB ne mozes da im izvuces ni klestima :) , srecno s' tim. Sto se tice minuta, cene itd. , verovatno bi mogao nesto da dobijes samo odglumi korisnika koji zeli da raskine ugovor.
poz

markomarko
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od markomarko »

Upravo mi je za april racun 30mb=1500 din... ili cu da platim 800din za neki jadan tarifni dodatak od 300mb... Osecam se kao mazga. A ne mogu da menjam broj! :x :x :x :x Kako volim telenor i cinjenicu da ce MNP da zazivi tek za 8 meseci! Ljudi, zar je ovo moguce?

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Ceftriaxone »

antec, oni da padnu na glumu? Hm,interesantno.

markomarko, pa kako covece? Nisi valjda svesno surfovao?
wifi je ipak jedina opcija za nas koji smo kod telenora.

Al sto su kvarni,znaci ako hoces da uzmes telefon,moras da uzmes nov paket,nema vise prenesi 150,325...
ex ivan87

markomarko
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od markomarko »

@Ceftriaxone... ma svestan sam ja da sam napravio 30mb saobracaja, nije bilo slucajno, ali je ipak retardirano da mi neko trazi 1500din za to... (:

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Ceftriaxone »

pa jeste sranje,ali jbg tamo lepo pise koliko to kosta. Zato sam ja na om teleonu ukljucio opciju da se kacim iskljucivo na wlan. Bas sam gledao,meni recimo na 5800 samo ucitavanje prve strane mondo.rs pojede 2mb!!! Sledeci put pamet u glavu 8)
ex ivan87

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Ceftriaxone, u svakom slucaju trebalo bi da proba jer nema sta da izgubi, ionako mu istice ugovor uskoro.

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Post od evolution »

Poslovni profit Telenora 5,6 miliona evra za prva tri meseca

OSLO, 5. maja 2010. (Beta)
- Kompanija Telenor u Srbiji imala je u prvom tromesečju ove godine poslovni profit od 44 miliona norveških kruna (oko 5,6 miliona evra), što je za 68 odsto manje nego u istom periodu 2009, objavila je danas Telenor grupa (www.telenor.com).

Prema finansijskom izveštaju norveške telekomunikacione grupe, prihodi Telenora u Srbiji od januara do marta bili su 15,8 odsto manji nego u istom periodu prošle godine i iznosili su 606 miliona norveških kruna (oko 77 miliona evra).

Broj korisnika Telenora u Srbiji, koji posluje u okviru novreške grupe, povećan je za 46.000 u prvom tromesečju ove godine, na 2.889.000, navodi se i dodaje da je udeo Telenora na srpskom tržištu mobilne telefonije zadržan na 34 odsto.

Prosečan mesečni račun korisnika u Srbiji tokom prvog kvartala 2010. bio je 65 novreških kruna (8,3 evra), što je za 15,6 odsto manje nego u istom periodu prošle godine.

Investicije Telenora u Srbiji, navodi se, tokom prva tri meseca ove godine bile su najvećim delom u razvoj mreže i iznosile 34 miliona norveških kruna (4,3 miliona evra), a oko miliona evra uloženo je u licencu za fiksnu telefoniju.

Dobit Telenora pre oporezivanja, kamata i amortizacije iznosila je 230 miliona novreških kruna (29 miliona evra) i bila je za 25,8 odsto manja nego u prvom tromesečju 2009. godine, navodi se u kvartalnom finansijskom izveštaju.

Norveška telekomunikaciona grupa Telenor objavila je danas da je u prvom kvartalu 2010. godine imala pad profita od 36 odsto, pre svega zbog slabih poslovnih rezultata na tržištima Azije i centralne Evrope.

Neto profit Telenor grupe pao je na 1,04 milijarde norveških kruna (oko 133 miliona evra) sa 1,62 milijarde norveških kruna. Prihodi su za prva tri meseca pali na 24 milijarde kruna, sa 24,6 milijardi koliko su iznosili u istom periodu prošle godine.

Telenor zapošljava više od 40.000 ljudi u 14 zemalja i procenjuje se da ima 179 miliona korisnika.
iPhone 6 Plus

Odgovori