Samo nastavite sa dobrim poslom, pa cete u 2011 cete beleziti gubitke kada se uvede MNP!evolution napisao:Poslovni profit Telenora 5,6 miliona evra za prva tri meseca
OSLO, 5. maja 2010. (Beta) - Kompanija Telenor u Srbiji imala je u prvom tromesečju ove godine poslovni profit od 44 miliona norveških kruna (oko 5,6 miliona evra), što je za 68 odsto manje nego u istom periodu 2009, objavila je danas Telenor grupa (www.telenor.com).
Yettel novosti
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 23. Feb 2010. 10:14
Međunarodni saobraćaj
Cene međunarodnih poziva koje važe od 01. maja 2010: http://www.telenor.rs/sr/Privatni-koris ... saobracaj/
Novi Biznis Prenesi paketi: http://www.telenor.rs/sr/Biznis-korisni ... w-Prenesi/
Cene međunarodnih poziva koje važe od 01. maja 2010: http://www.telenor.rs/sr/Privatni-koris ... saobracaj/
Novi Biznis Prenesi paketi: http://www.telenor.rs/sr/Biznis-korisni ... w-Prenesi/
iPhone 6 Plus
Da li je tarifiranje na ovim novim "Biznis Prenesi paketima" ostalo 60+1 ili je promenjeno na 60+60?
Gledao sam na sajtu ali nisam uspeo naci takvu informaciju.
Gledao sam na sajtu ali nisam uspeo naci takvu informaciju.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
evolution hvala,
,nadao sam se da je bar to ostavljeno po starom,ali nista me ne cudi,uostalom sam Telenor je "pokretac" te akcije oko zaokruzivanja na 60+60,samo me cudi da takvo zaokruzivanje nije primenjeno i na druge operatere u okruzenju gde je Telenor vecinski vlasnik...

Samsung S8,Sennheiser CX300 II
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
Redizajnirani, majski Telenor Kontakt magazin: http://www.telenor.rs/sr/Privatni-koris ... n-KONTAKT/
iPhone 6 Plus
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 09:10
- Kontakt:
Kako su krenuli sa ovim zaokruzivanjem minut+minut bice dobro ako ne uvedu kao kod operatera u SAD da se minuti ukljuceni u pretplatu odbijaju i onome ko prima poziv a ne samo onome ko zove
a sto se tice besplatnih MB po informaciji koji sam dobio sinoc, sprema se reklamna kampanja za novi paket za one koji koriste smartphones, koji ce imati 1GB saobracaja, e sad da li ce to bas biti novi paket ili ce se samo na Prenesi dodati besplatinih 1GB videcemo kad kampanja pocne sto bi trebalo da bude uskoro, doduse nije to bas besplatno sve to je placeno kroz pretplatu.

-
- Redovni učesnik
- Kontakt:
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 23. Feb 2010. 10:14
-
- Redovni učesnik
- Kontakt:
Trebalo bi da bude ubrzo a o ceni nista ne znam, koliko sam cuo to treba da bude poseban paket, ali ja mislim da je bolje da besplatan saobracaj dodaju na Prenesi paket kao VIP sto ima od 325 pa na vise. Naravno da je bez nekih besplatnih MB bezveze koristiti telefone kao sto su Desire, Legend ili IPhone. Na primer korisnici IPhonea kod AT&T imaju neogranicen net jeste da im nije jeftin paket ali su zato non-stop povezani na net a to je i smisao IPhonea.
Prenesi plus
Za sve vas koji svoj život ne možete da zamislite bez Interneta, sada možete odahnuti jer Prenesi Plus tarifni paketi pored besplatnih poziva i SMS poruka, donose i besplatan internet protok u domaćem saobraćaju. Jedino u Telenoru, sve što ne potrošite u jednom mesecu, automatski se prenosi i stoji vam na raspolaganju tokom naredna tri meseca, uključujući i internet saobraćaj.

Za sva pitanja u vezi sa kompanijom, mrežom i uslugama pozovite: 063/9863
http://www.telenor.rs/sr/Privatni-koris ... nesi-plus/
Za sve vas koji svoj život ne možete da zamislite bez Interneta, sada možete odahnuti jer Prenesi Plus tarifni paketi pored besplatnih poziva i SMS poruka, donose i besplatan internet protok u domaćem saobraćaju. Jedino u Telenoru, sve što ne potrošite u jednom mesecu, automatski se prenosi i stoji vam na raspolaganju tokom naredna tri meseca, uključujući i internet saobraćaj.

Za sva pitanja u vezi sa kompanijom, mrežom i uslugama pozovite: 063/9863
http://www.telenor.rs/sr/Privatni-koris ... nesi-plus/
Jeeeee... otvorili seeeee...
- Segment sa besplatnim minutima u mreži čista kopija VIPove ponude (nakon istrošenih besplatnih minuta van mreže) što je generalno
- 1000 SMSova su za pohvalu, ali opet ista stvar - kopija, da se ne kaže da zaostaju
- 1GB za svaku pohvalu, ali za većinu korisnika čisto iživljavanje (barem u odnosu na dosadašnje navike za korišćenje interneta na telefonu. Mnogima je i onih VIPovih 325MB bilo više nego dovoljno za normalnu upotrebu i povećane zahteve za konekcijom od strane iPhone i Android uređaja.
- I naravno ne bi Telenor bio Telenor kad bi sve bilo kako treba od starta. Dobija se više besplatnog protoka od konkurencije, za više para, a smanjena je količina besplantnih minuta u odnosu na osnovni paket (bez interneta) za celih 100 min, tj. 25%. Da ne ispadne sa da samo kritikujem, nije tih 300 minuta malo. Meni je čak i to nepotrebno, ali ako smo već stigli do nekog standarda, sad se ubacuje dodatna stavka (pohvalno), naplaćuje više (nije pohvalno, ali da kažemo da je razumljivo), a smanjuje osnovni paket -
- Segment sa besplatnim minutima u mreži čista kopija VIPove ponude (nakon istrošenih besplatnih minuta van mreže) što je generalno

- 1000 SMSova su za pohvalu, ali opet ista stvar - kopija, da se ne kaže da zaostaju

- 1GB za svaku pohvalu, ali za većinu korisnika čisto iživljavanje (barem u odnosu na dosadašnje navike za korišćenje interneta na telefonu. Mnogima je i onih VIPovih 325MB bilo više nego dovoljno za normalnu upotrebu i povećane zahteve za konekcijom od strane iPhone i Android uređaja.
- I naravno ne bi Telenor bio Telenor kad bi sve bilo kako treba od starta. Dobija se više besplatnog protoka od konkurencije, za više para, a smanjena je količina besplantnih minuta u odnosu na osnovni paket (bez interneta) za celih 100 min, tj. 25%. Da ne ispadne sa da samo kritikujem, nije tih 300 minuta malo. Meni je čak i to nepotrebno, ali ako smo već stigli do nekog standarda, sad se ubacuje dodatna stavka (pohvalno), naplaćuje više (nije pohvalno, ali da kažemo da je razumljivo), a smanjuje osnovni paket -

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
gargamel4, i jos gore zaokruzivanje nego u VIP-u.
Steta sto nisu napravili i manje pakete po 150, 300 MB i tome slicno, jer nemaju svi potrebe za 1 i 2 GB.
Sada se moze birati izmedju VIP-a (1990 din + porezi - 900 min - 1000 min u mrezi - 900 sms - 900 MB) ili Telenora (1490 din + porezi - 300 min - 1000 min u mrezi - 1000 sms - 1 GB) pa kome treba vise minuta uzece VIP, a kome treba net, Telenor.
Steta sto nisu napravili i manje pakete po 150, 300 MB i tome slicno, jer nemaju svi potrebe za 1 i 2 GB.
Sada se moze birati izmedju VIP-a (1990 din + porezi - 900 min - 1000 min u mrezi - 900 sms - 900 MB) ili Telenora (1490 din + porezi - 300 min - 1000 min u mrezi - 1000 sms - 1 GB) pa kome treba vise minuta uzece VIP, a kome treba net, Telenor.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
IDzO,nije "njima" cilj da "naprave" manje pakete,jer se odavno tezi ka tome da se manji paketi "guse" radi vecih paketa,odnosno da sto vise korisnika bude na paketima od 15 eura pa navise,sto se i sada moze primetiti jer su manji paketi nepovoljniji od vecih paketa...
E sad druga je stvar koliko korisnika ima potrebu za vecim paketima,i sto je najbitnije koliko korisnika moze sebi da priusti placanje pretplate od 2000 dinara svakog meseca...
Ovo sto su uveli ovim novim paketima je za pohvalu (ne treba bas traziti dlaku u jajetu),samo se treba zapitati zbog cega ima je ovoliko vremena trebalo da to urade,odnosno ove pakete su odavno mogli da "uvedu" u ponudu ali jednostavno to nisu hteli...
E sad druga je stvar koliko korisnika ima potrebu za vecim paketima,i sto je najbitnije koliko korisnika moze sebi da priusti placanje pretplate od 2000 dinara svakog meseca...
Ovo sto su uveli ovim novim paketima je za pohvalu (ne treba bas traziti dlaku u jajetu),samo se treba zapitati zbog cega ima je ovoliko vremena trebalo da to urade,odnosno ove pakete su odavno mogli da "uvedu" u ponudu ali jednostavno to nisu hteli...

Samsung S8,Sennheiser CX300 II