Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
korki
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 12. Apr 2006. 12:29

Post od korki »

A jooj, koliko telefona na jednom mestu, siguran sam da ovo nije niko ocekivao :o :o

moracu nesto da pazarim, sve pohvale!
RENAULT F1 TEAM...............RENAULT F1 TEAM

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

sve je to lepo kod njih ali su im cene malo velike .
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

korki
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 12. Apr 2006. 12:29

Post od korki »

Cene jesu malo velike, ali na sve ove cene treba dodati i popust od 1500 dinara, tako da ima nekoliko zanimljivih tel, npr SE w810i i jos nekih, znaci bice sve bolje i bolje ...
RENAULT F1 TEAM...............RENAULT F1 TEAM

nikolaq45
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 03. Dec 2006. 22:56

Post od nikolaq45 »

Znaci da popust nije uracunat u cene na sajtu? Jel to sigurno?

Stvarno su me prijatno iznenadili ovolikim izborom, pa makar i sa ovakvim cenama.. :wink:

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

Post od mb011 »

ovde su navedene cene sa popustom - rodjendanskim:

http://www.telenor.co.yu/?section=private&page=4212

lovd
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 30. Sep 2004. 19:33
Kontakt:

Post od lovd »

Pa telefoni u nizem segmentu se isplate uzeti ...... cene su im i po 50-60% manje u odnosu na "prodavnice" ...... a ovi u visem ..... kuku lelel .... kad ce oni biti 50% nize u odnosu na "prodavnice" ??? Znam da cete da kazete da jesu nize u odnosu na Royal zato i stavljam "" kod prodavnoica .....

nije mi jasno zasto je kod njih w950i skuplji od e61 .... :roll:

sve pohvale za ponudu HTC ... ide toooo sve POLAKOOOO :shock: OOOOOOooooooo :wacko: ooooo nabolje ....

ja sam strpljiv pa cu sacekati ipak i decembar i NG da vidimo da li ce se nesto dediti sa cenam telefonina koje ja cekam :D :wink:

detelinara
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 05. Okt 2007. 06:53

Post od detelinara »

Ma daj ljudi ne verujem da koristite mrtvi Telenor,pa MTS je 100 puta bolja i jeftinija mreza od Telenora. Ja sam samo poceo da koristim 063 i skenjao se u startu.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ovaj HTC je zaista bezobrazno skup. Znachi em bih placao basnoslovnu pretplatu, em bi mi jos oteli iz dzepa veliku lovu. Pa to se na zapadu, odakle oni dolaze, tako ne radi. Razumeo bih da se doplati par hiljada za HTC, ali 23k uz Fleksi 4000, pa oni nisu sasvim svoji. I jos 2 godine robijam sa 4000 mesecno, x24meseca = 96000 + onih 23k = cca 120k din = 1500 evritja... Sto je mnogo, mnogo je. Na stranu to sto kao ja tih 4000 mesecno imam da trosim... To je obaveza koju moram da placam.
Taj telefon bi trebao da bude trosak za kompaniju, i da me na taj nacin privuce. A ne i tu jos zeli da zaradi na meni.Pa valjda je svakoj kompaniji koja se bavi telekomunikacijama cilj da privuce i zadrzi korisnike. Zna se kako se to radi. Daj im nesto, da bi ti oni dali jos vishe. Sta ovde jos da dam?
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Laki024
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 06. Nov 2007. 19:53

Post od Laki024 »

Telenor je definitivno najskuplji mobilni operater sto se tice ugovora na 2 god i

Licno za sada glas za vip iako su i kod njih drasticno poskupeli telefoni ali jos su mnogo jeftiniji od telenora..... npr da uzmemo model iz srednje klase

Nokia 3110 clasic TELENOR tarifa mix250 1180din mesecna pretplata 3000din u startu
Nokia 3110 clasic VIP tarifa postpeid 1000 1180din mesecno pretplata 1 din u startu

Usteda u startu oko 3000din a dda nepricamo da se u mix 250 kod telenora dobija 250 min i 250 sms u nacionalnom saobracaju , a kod vipa za 75 minuta i 75 poruka vise

Ako pogledamo da je realna cena nokie 3110 clasic oko 100eur , a da kod telenora u startu treba platiti 40% te cene kod telenora , to su vec 3 razloga zbog cega su oni papreno skupi

lovd
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 30. Sep 2004. 19:33
Kontakt:

Post od lovd »

Gde su nestali HTC telefoni?
taman sam nasao preko caletove firme nekako da zavrsim samo aparat

otisao danas kod njih i pitam ...... a ono me gleda bledo .. ubedi mene riba da sam ja video mozda telenotov zvanican sajt www...com :o :ohmy:

boze pomislih da sam poludeio .... srecom sad videh miodrage da je isto video :roll:

ovde neko nas gadno...
  • _______________
    Izmenio Akki, zabranjeno pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS].
  • _______________
    Izmenio Akki, zabranjeno je psovanje...

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

ma preteraste ga sve je to lepo neka bude i 2500 telefona al cene brate pa mnogo :shock: radije cu da uzmem telefon bez racuna itd nego da me vi derete!

Ovo sad videh ovo nije normalno N76 da uzmem na Prenesi 250 25000 dinara 2 godina,ma dovidjenja gospodo necu kod vas sigurno uzeti telefon jednom sam platio 1000e 6230i i nikad vise :uhuh:
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

ceki
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 04. Sep 2006. 10:18

Post od ceki »

juce je htc i jos par modela misteriozno nestalo za 2 sata sa telenorovog sajta

:blinky: :blinky: :blinky:

jel zna neko o cemu se radi, ili smo mi ludi ????

samir
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 13. Sep 2006. 09:16

Post od samir »

Ovo sa navodno 49 aparata u ponudi nema blage veze jer ni od onih prethodno postavljenih 1. novembra 27 ili 28 aparata bar polovinu uopšte ne možete da nadjete u Telenorovim prodavnicama (lično sam se jutros uverio u njihovoj prodavnici na Novom Beogradu gde nemaju ni E250, 5200, 3110 a da ostale aparate ni nepominjem jer su me belo pogledali). Izgleda da Telenorov sajt uredjuje neka mnogo "simpatična" ekipa koja prenosi lepe želje korisnika. Doduše rodjendan im je pa mogu da požele šta im je milo, a možemo i mi korisnici to nas bar ne košta :wacko: :wacko:

djuice
Banned
Pridružio se: Sre, 28. Mar 2007. 19:58

Post od djuice »

U okviru WAP portala Telenora, na raspolaganju vam je i nagradna anketa o Instant messaging-u.

Pozdrav. ;)
djuice user permanently deactivated.

Jorgovan
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 29. Jul 2006. 14:34

Post od Jorgovan »

Ako sam dobro razumeo, ovi telefoni su dostupni isključivo preko eShop-a, tj. to su verovatno oni što su ostali po 100-200 komada pa ih sada rasprodaju ...

Inače, HTC je prisutan ...
Samsung Omnia HD 8GB

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

Post od mb011 »

imam dva pitanja:

1. zasto se na cenu telefona kada se narucuje preko eshopa ne uracunava rodjendanski popust od 1500 din ( ili koliko vec)?

2. moze li neko ko je sklopio ugovor uz telefon, kao fizicko lice, da mi kaze sta je tacno potrebno da bi se zakljucio ugovor (od dokumenata, t.racuna, kartica itd.). sta se tacno proverava?

hvala unapred...

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Kakvo dranje, pa samo lud moze da kupi fon kod njih. Mnogo bi korisnika privukli kada bi im cene bile pristupacnije jer je kod konkurencije to mnogo jeftinije :x Pozdravljam kolicinu telefona i nove marke. Cim VIP stavi cenu poruka na 0.80 dinara oprastam se od Telenora :P

djuice
Banned

Post od djuice »

Telenor mKartica

Slika

Ostali ste bez kredita, a u blizini nema mesta za dopunu? Ako ste u prevozu ili želite da uplatite dopunu svom detetu ili roditeljima rešenje je nova Telenor usluga - mKartica. Sami birajte iznos, vreme i mesto, izbegnite redove i kontrolišite svoje troškove.

Telenor predstavlja uslugu koja vam omogućava da dopunite kredit direktno sa računa vaše platne kartice. Prijavljivanjem za ovaj servis dobijate mogućnost da dopunite bilo koji broj bilo kojim celobrojnim iznosom od 50 do 5000 dinara i sve to slanjem samo jedne SMS poruke.

Vise informacija: http://www.telenor.co.yu/?section=private&page=4215

Miloske83
Banned
Pridružio se: Pet, 17. Avg 2007. 18:44

Post od Miloske83 »

Jel moze neko da mi kaze dali ima neka pripejd tarifa za koriscenje gprs mms? kao sto ima ono vise price sms,blabla.Uzeo bih jer na mts mi ne radi gprs najbolje..

djuice
Banned

Post od djuice »

Najbolja varijanta - Neki od tarifnih paketa Jedna cena, Moje vreme ili Vise price, i tarifni dodatak Dodaj Internet.
http://www.telenor.co.yu/?section=private&page=177

Nepovoljnija - neki od tarifnih paketa Prica, Posle 4 ili Poruke, ali je cena kod ovih paketa 0.06 din/KB sa PDVom.
http://www.telenor.co.yu/?section=private&page=3228

Bez obzira na to koji paket odaberes kvalitet prenosa podataka preko bilo koje tehnologije (GPRS/EDGE/3G/HSDPA) je isti, samo je brzina uslovljena tehnologijom prenosa.

Odgovori