batancev napisao:potpuno se slazem sa chicom
kao da su ljudi emotivno (ili pupcanom vrpcom) vezani za svoje brojeve
misliiim, ajde bezi
ako neko treba da me svaki dan dere do gole koze samo da bih zadrzao svoj stari broj, neka hvala
Sta fali tome sto je neko "emotivno" vezan za svoj broj... Sem emotivnog vezivanja postoji i prakticni deo... Naravno, ako je razlika bas bas velika, prakticnije je promeniti broj, mada ne verujem da ce razlika u skorije vreme biti tolika... Ipak je Srbima najbitnija cena...
batancev napisao:ako neko treba da me svaki dan dere do gole koze samo da bih zadrzao svoj stari broj, neka hvala
Samo mi jos reci ko te to dere do gole koze? (deru oba, niko se posebno ne istice da bi sada pobegao kod onog drugog. Doduse, ako nisi "emotivno vezan", papir i olovka u ruke pa, vidi koji ti se vise isplati jer svaki ima prednosti i mane i svako je na razlicitim poljima i situacijama povoljniji). Mnogima menjaje broja stvara opsti haos, dok su drugi u stanju da zbog 50 dinara ustede menjaju brojeve ako treba svakog meseca.
Imao sam ja jednog ortaka koji je menjao broj svake nedelje- kupi prepaid paket (onaj koji dolazi sa vise kredita i poruka nego sto si ga platio) i dok ga ne potrosi... I tako sto puta za mesec dana ako treba... Odusevljavao se time... kao mnogo se isplati... Ali, naravno, dosadilo mu je- shvatio covek...
MB maneken, tebi je besplatna tehnicka podrska najbitnija, koliko vidim... Sitnice cine coveka srecnim, nema sta... krupne stvari su mnogo manje bitne