Najveci iznos uplate
- Ibrahim Gueye
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 08. Okt 2007. 06:10
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
Sada Telenor nagradjuje i daje ti bonus kredit, ali ne znam da li to vazi ako upaltis vise puta ili to samo cineprilikom prve uplate?ZzHn napisao:Juce....1000 din.... a dobio sam 1500 ,samo zato...,j***ga student sam
) do 30-og cu jos par puta to da uradim isplati se...
Znam da nije ova teme, ali treba mi informacija kojim telefonima retko pada signal. Znam da to zavisi od mreze, ali motorole, na primer, "uhvate" signal i tamo gde ostali telefoni ne mogu. Verovatno to zavisi i od karakteristika samog telefona. Konkretno me zanima kakve su po tom pitanju karakteristike modela SE K510i, koji namaravam da kupim.
Informacija o ovome mi je bitna jer mi se stan nalazi na mestu gde mrezi koju koristim vrlo cesto padne signal.
Drugo moje pitanje jeste: Da li postoji neki uredjaj (a koji nije skup) kojim bi u stanu mogla da pojacam signal? Ne bih da vecito izigravam rodu i stojim na jednoj nozi da bih mogla da razgovaram sa nekim mobilnim kada se nalazim u stanu.
POzdrav!
Samo jednom u mesec dana dobijas bonus od 150 din pod uslovom da prvo uplatis 300 din pa navise. Bonus kredit dobijas u narednih 9 meseci (ne racunajuci ovaj).zmajce napisao: Sada Telenor nagradjuje i daje ti bonus kredit, ali ne znam da li to vazi ako upaltis vise puta ili to samo cineprilikom prve uplate?

- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
Posto sam dugo bio na post paidu , sad od avgusta od kad sam pre paid-ovac , pokusavam minimalno da uplacujem , pa cemo videti . Za sada , dopuna od 400 kinti mi je bila najveca . Mada sad sa pre paidom stvarno , kad god mi bude trebalo , necu zaliti da uplatim koliko god treba , jer uzivam da mogu da vidim posle svakog razgovora ili poslatog sms-a ili surfa , koliko sam potrosio i to odmah .To me toliko odusevljava a nedostajalo mi je na post paidu , da sad stalno gledam
Plus mi se svidja sto onoliko koliko uplatim , toliko i potrosim i nema zezanja u vezi pretplata
Tako da svaki kredit sa uzivanjem trosim , mnogo opustenije nego kod post paida .

Plus mi se svidja sto onoliko koliko uplatim , toliko i potrosim i nema zezanja u vezi pretplata

Tako da svaki kredit sa uzivanjem trosim , mnogo opustenije nego kod post paida .

- Zeljkamp
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 20. Nov 2007. 07:27
- :: HTC U11
- Kontakt:
Najvise sam uplatio 400 dinzdi i to pre neki dan.
Babi mi bio rodjendan pa sam pored glavnog poklona odlucio da je castim i sa kredom...
Inace sam postpaid korisnik od 2000. godine,tako da se ne secam najveceg iznosa koji sam sebi kupio!
Predjite na postpaid ako mesecno,na kredu,trosite vise od 600-700 dinara,mnogo je isplatljivije!!! 

- Resničanin
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 02. Mar 2007. 23:05
- :: Lumia 520
Uffffffff ljudi koliki iznosi
Ja sam mislio da ce biti veci
iznosi!!!!!!!!! Moje drugarice trose na od skala miniimalno 4000-7000 din, a skala srednje 7000-11000 din, a nenormalna skala 11000-15000
. Zato ja im kazem bolje da predju na postpaid. Ovo je istinito. E da. Sta kazete na avatar(sliku)?

KISS ME I AM 93
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Najveca uplata mi je bila 500,smatram da vise i ne treba obzirom da sad na svakom cosku mozes uzeti dopunu.Inace uplacujem po 300
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- Super Sayian
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40
- Resničanin
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 02. Mar 2007. 23:05
- :: Lumia 520
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
200-300 dinara, nekad i 500, maksimalno 1500 i tada kupim tarifne dodatke za sms i megabajte, a ostatak trosim na razgovore u tom mesecu. Ali 1500 bi mi bila i neka mesecna potrosnja onda. Minimalno uplatim 50 dinara, pa mi se desi da dopunim i vise puta na dan i tako i po nekoliko dana ako sam skripac sa kintom pa kako koji dinar postane vishak tako ga i uplatim. E sada, ima jedna mala komsika sto radi u toj trafici, pa mi ta uplata i ne pada toliko tesko. 

Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
Pa reci joj: da postoji varijanta da se uplati po 10 dindži da bi ti to radio, a u kasnijem stadijumu se pojavi sa onom hirurškom maskom i reci da je izbila neka epidemija i odvedi je na sigurno, da bi i posle toga imao kod koga da uplaćuješ kredu
Pošto je priča o pripejdu, moj ćale smatra da ne sme na računu da ima manje od 60 din. i onda trči da uplati, i to redovno uplaćuje po 1000, samo je sad nešto bez kinte pa je juče uplatio 400, i onda je kao miran par meseci
Ja sam ko što rekoh na trojku počeo da uplaćujem oko 500 mesečno u komadu, šta mi je pored postpejd četvorke dosta.

Pošto je priča o pripejdu, moj ćale smatra da ne sme na računu da ima manje od 60 din. i onda trči da uplati, i to redovno uplaćuje po 1000, samo je sad nešto bez kinte pa je juče uplatio 400, i onda je kao miran par meseci

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO