Besplatne poruke i kredit,Telenor...
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
Tesko da bi mi mogli da diktiramo pravila jer je i tri provajdera malo, pa ako te zezne jedan ti kod drugo, kad te zezne drugi ti kod treceg a sta kad te i on zezne jer znaju da nece doci do masovnog bojkota vec su to samo pojedinci. Treba da se promeni svest vecine korisnika pa da se pravila igre izmene. Shvatis to na vreme i gledas da te sto manje zavrnu 
Ja jos nisam dobio ni jednu poruku od Telenora za besplatne poruke ili kredit

Ja jos nisam dobio ni jednu poruku od Telenora za besplatne poruke ili kredit

Ajmo nazad na temu!
Ja paket nisam menjao od 2001. (mislim da se taj paket sad zove priča ili tako nešto), a stiglo mi je obaveštenje da dopunim kredit sa 200 din. da bih dobio 50 poruka, i mrzelo me da izlazim i jurim trafiku koja radi a baš i nije tako blizu, i kažem burazeru da mi uplati, i on to uradi posle ponoći i zajebe me.
Mislim da to nema veze sa tipom paketa, nego onako malo promocija, potpuna nebuloza inače, jer u njihovom slučaju a zarazliku od VIPa to nema šanse da preraste u nešto malo češće, dok VIP nije još ni završio prethodnu promociju a već je krenula nova. A mislim i da su ili poprilično šizofrena pravila koja su postavili pa mi ne možemo da ih dokučimo, ili je totalno random ko će da dobije mogućnost za bonus a ko ne.
Telenore promašaj za promašajem............keep going!
Ja paket nisam menjao od 2001. (mislim da se taj paket sad zove priča ili tako nešto), a stiglo mi je obaveštenje da dopunim kredit sa 200 din. da bih dobio 50 poruka, i mrzelo me da izlazim i jurim trafiku koja radi a baš i nije tako blizu, i kažem burazeru da mi uplati, i on to uradi posle ponoći i zajebe me.
Mislim da to nema veze sa tipom paketa, nego onako malo promocija, potpuna nebuloza inače, jer u njihovom slučaju a zarazliku od VIPa to nema šanse da preraste u nešto malo češće, dok VIP nije još ni završio prethodnu promociju a već je krenula nova. A mislim i da su ili poprilično šizofrena pravila koja su postavili pa mi ne možemo da ih dokučimo, ili je totalno random ko će da dobije mogućnost za bonus a ko ne.
Telenore promašaj za promašajem............keep going!
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Kredit koji Telenor daje nije nasumice vec dobijaju oni koji trose malo. Imam 3 Telenor broja, jedan postpaid, jedan pripejd koji dopunjujem cesto a ovaj treci jako slabo, i sve poruke koje sam dobio bile su na ovom trecem broju (govorim o kreditu ako dopunis najmanje 200 dinara dobijes 50 poruka ili 100 dinara kredita).
RENAULT F1 TEAM...............RENAULT F1 TEAM
- snebivljiva azdaja
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 13. Dec 2006. 09:48
- :: iPhone 14 Pro
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
snebivljiva azdaja, moras biti strpljiva ko ceka taj i doceka (ne izvisi)
bitno je da ti broj bude ukljucen, dobices poruku, ne verujem da mene vole pa mi salju poruke.
Ako se dobro secam nijednu poruku nisam dobio na broj koji redovno dopunjujem, u pocetku nisam mogao da prebacim kredit sa tog broja ali sam ipak uspeo pa sam dopunio primarni broj sa ovog broja, 300 dinara.
Ponovicu se jos jednom da se ovo odnosi na poklon od 100 dinara ili 50 poruka, a ne kao sto su neki clanovi dobili obavestanje da ako posalju 500 poruka dobice 50, koja glupost

bitno je da ti broj bude ukljucen, dobices poruku, ne verujem da mene vole pa mi salju poruke.
Ako se dobro secam nijednu poruku nisam dobio na broj koji redovno dopunjujem, u pocetku nisam mogao da prebacim kredit sa tog broja ali sam ipak uspeo pa sam dopunio primarni broj sa ovog broja, 300 dinara.
Ponovicu se jos jednom da se ovo odnosi na poklon od 100 dinara ili 50 poruka, a ne kao sto su neki clanovi dobili obavestanje da ako posalju 500 poruka dobice 50, koja glupost

RENAULT F1 TEAM...............RENAULT F1 TEAM
- snebivljiva azdaja
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 13. Dec 2006. 09:48
- :: iPhone 14 Pro
Jeste, ko ceka taj i doceka. Danas je (konacno) stigla ocekivana poruka. I ja odoh na sajt da preko eShop-a uplatim kredit, kad ono: usluga trenutno nije dostupna (i tako je od sinoc). A ja sutra dolazim u Bgd.
Baksuz!
Izmena (14:35): Ponovo radi bioskop (tj. online dopuna kredita)! Promenili su malo uslove, pa sad moraju da se unose i licni podaci (ranije nije moralo).

Baksuz!

Izmena (14:35): Ponovo radi bioskop (tj. online dopuna kredita)! Promenili su malo uslove, pa sad moraju da se unose i licni podaci (ranije nije moralo).
- Vidovdanac-NS
- Novajlija
- Pridružio se: Uto, 15. Apr 2008. 04:35