Telenor - Večeri besplatnih razgovora i poruka

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Bekra
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 23. Avg 2006. 02:27

Post od Bekra »

A jel to besplatno besplatno, ili besplatno + uspostava poziva + pdv? :D

Znajuci Telenor, otprilike znam sta je od ova dva :x

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Re: Telenor - Večeri besplatnih razgovora i poruka

Post od Lobachewsky »

djuice@rs napisao:Najuzbudljivije stvari se dešavaju kada padne mrak
Al' su perverzni! :)
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Post od evolution »

Bekra
Ne naplacuje se uspostava veze, znaci besplatno besplatno. ;)

@Lobachewsky: http://www.youtube.com/watch?v=rP6vVDPjHp8
:D

Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka! Sledeći put brisanje bez upozorenja!
iPhone 6 Plus

zALFex
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 06. Nov 2007. 17:10

Re: Telenor - Večeri besplatnih razgovora i poruka

Post od zALFex »

Lobachewsky

I jos : (0)69 - izaberite broj koji vam dobro stoji! :lol:

Telenor nagradjuje iskljucivo POTROSNJU!!!

Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka! Sledeći put brisanje bez upozorenja!

Bekra
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 23. Avg 2006. 02:27

Post od Bekra »

Ok, izvinjavam se, izgleda da ne poznajem Telenor dovoljno dobro :D

Mada, tesko da cu ja ovo moci iskoristiti, kad posaljem oko 5-6 poruka ukupno u danu, a treba mi 8, da bih mogao da posaljem jos 200 :lol: . Pozive bih mozda i mogao nekako iskoristiti, ali i to vrlo tesko

MB maneken
Banned
Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07

Post od MB maneken »

@djuice@rs

Kome ste ovu uslugu namenili, tj. na koga ste mislili da ce celo vece provoditi kucajuci poruke tj. nemati sta pametnije da radi?

Mislim da je ova promacija marketinska patka Telenora, jer niko u to vreme ne kuca toliko poruka, tada se stariji polako spremaju za krevet a mladji idu u provod.

Sto bi neko upropastio sebi vece kuckajuci SMS poruke? U to vreme se poruke najmanje salju i vi u Telenoru to dobro znate, zato ste u to vreme i dali. Zboravili ste vreme popodnevnog odmora, mogli ste i u to vreme da date da poruke budu besplatno.

:uhuh:

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od evolution »

"Telenor je namenio ovu uslugu mlađim korisnicima uzimajući u obzir njihove navike odnosno činjenicu da između 8 uveče i ponoći ova grupa najviše telefonira i razmenjuje poruke, pre izlaska u grad. Naravno, i svi ostali korisnici su dobrodošli da koriste ovu pogodnost. Telenor uslugom „Noćni razgovori“ nastavlja da nudi svojim korisnicima besplatne sadržaje, kao sto su i novootvoreni Internet park u beogradskom Studenstskom parku, pristup sportskim vestima i rezultatima sa WAP portala za korisnike Olimpijskog pripejd paketa, usluga „Pozovi me“ ili za pripejd korisnike dobijanje besplatnog izveštaja o pozivima putem interneta ili u prodavnici“, rekao je Goran Stupar, medijski koordinator Telenora."

http://www.telenor.rs/?section=about&page=5717
iPhone 6 Plus

Rudde
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 15. Jun 2008. 01:19

Post od Rudde »

MB maneken

Ovo sto si ti sada napisao veze nema s vezom!
"Sto bi neko upropastio sebi vece kuckajuci SMS poruke?"
Zasto bi neko sebi upropastio ZIVOT kucajuci SMS poruke, ako vec tako gledas.
Ne znam koliko godina imas, sigurno si stariji pa u "tvoje" vreme nije bilo telefona cim ne znas da se najveca dogovaranja i muvanja desavaju pre grada.
Moram priznati da bi bolje bilo da promocija traje ceo dan, ali da od 20h pa na dalje se najmanje kucaju poruke, nema veze sa zivotom.

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

bilo bi bolje tebi, nebi telenoru, u tome i jeste stvar :dry:

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od evolution »

mdenic85 napisao:Kako se ovo aktivira? Mislim stari korisnici ovih 4 paketa?
A da, na sajtu pise da je potrebno odreci se ostalih promocija da bi ostvario prava na ovu. Ja jos imam onih 150 bonus kredita mesecno na uplate od 300, od akcije Telenor rodjendan. Jel mi se to gubi? Do kada je bese aktivna ta akcija, jel se seca neko?
Promociju mozete aktivirati pozivom Call Centra (062, 063 ili 069) 9863.

Rodjendanski bonus se ne gubi, odnosno paralelno sa ovom promocijom i dalje imate pravo da za uplatu od najmanje 300 dinara, jednom mesecno dobijete dodatnih 150 dinara. Pravo na 'Telenor rodjendan' bonuse mozete iskoristiti do decembra 2008.
iPhone 6 Plus

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

djuice@rs napisao:"Telenor je namenio ovu uslugu mlađim korisnicima uzimajući u obzir njihove navike odnosno činjenicu da između 8 uveče i ponoći ova grupa najviše telefonira i razmenjuje poruke, pre izlaska u grad.
Znaci samo oni koji idu u grad imaju telenor i mogu da se zivkaju i da prave kombinacije za grad ovi ostali ispadaju iz ekipe ko im je kriv kada nisu na telenoru :roll: jos jedan logican zakljucak od telenora eleo bwe jel ste vi toliko blentavi pa mislite da klinci imaju samo jednu mrezu pa danas klinci imaju vise telefona i kartica nije njima telenor ni jedini ni najmiliji :roll:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ustvari ja sad tek razumem ovu genijalnu akciju norveske kompanije. Naime da bi slao poruke celo vece (a pretpostavlja se da uveche neces sedeti kuci) ti treba da posaljes 8 poruka sto je 20-ak dinara. Ako si uveche negde druge osim kuci, verovatno neces slati poruke - znachi cist dobitak za operatera.
Sto se poziva tiche, 3 poziva dnevno - ni to nije neka velika suma, ali mozes da zoves samo u Telenor mrezi i do 100 min, sto je ispod 2 sata. Napravices par poziva da se dogovoris sa drustvom i finito. Kompanija je opet na dobitku. Jedino sto ne znam da li se u ovim "besplatnim" razgovorima naplacuje uspostava veze.
Go Telenor - navali u dranje korisnika
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od sigi »

Pa sta to telenor radi sem sto dere pa oni su jedini operater na svetu koji vrsi naplatu pomoci to jest korisnickog servisa a ocekuju da budes njihov korisnik zar ti treba neki veci razlog za potvrdu dranja :x :x :x

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 01:16

Post od mdenic85 »

djuice@rs, zvao sam 9863 i rekli su mi da se rodjendanski bunus GUBI! Tako da... proveri kakve informacije imas, mada mozda i oni grese?! :?

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Ok, znači zeznuo sam se. Izvini Telenore, ali takve promocije imate inače da čovek stvarno treba najgoru mogućnost da gleda i da se uglavnom ne zezne u proceni, ali evo ja sam se zeznuo. Znači od 8 do 00. Ok.

Pa dobro, ima logike akcija. Bolje da klinci telefoniraju i "ubijaju palčeve", a na nešto slično se koliko iz reklama vidim i VIP sprema, nego da povećavaju natalitet. Mislim da bi za ovakve pogodnosti, Telenor trebalo da snimi reklamu u saradnji sa Durexom.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od evolution »

@mdenic85: Provereno. Bonus se ne gubi. Uslovi bonusa su isti kao i pre 'Besplatnih veceri'. Nema promena. :wink:
iPhone 6 Plus

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od sigi »

djuice barabo jedna koliku ti bre paltu imas od tih telenoraca kad ih ovako reklamiras dobro :D ajde odaj poslovnu tajnu necemo te reci njima ajde :lol: :roll:

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 01:16

Post od mdenic85 »

E, djuice@rs, aktivirao sam, ostao je bonus. OK je. :)
Danas sam isprobao poruke, slao sam kao lud! :lol:
Mozda bi bilo bolje da ima mozda jos koji sat za koriscenje, ali nije lose.
A sto se tice poziva, ne znam da li cu ikada da ispunim uslove.

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Ova promocija je super ali ja moram da postavim jedno pitanje: sta je sa postpaid korisnicima? 99% akcija vazi za prepaid korisnike, kao da oni cine 99% od ukupnog broja korisnika. Kada je zadnji put bila neka promocija za postpaid? Ja ne pamtim.
Ovde ja ne napadam samo Telenor, vec to vazi i za VIP i za MTS. Ko sta radi, hajde da nagradjujemo prepaid. Pocinjem da razumem Miodrage-a sto nece da predje na postpaid, u pravu je covek.

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

Ne bih presao na postpaid ni u ludilu :P
Mada sam na telenor prepaid i tu je dranje za medalju, ova glupa promocija je za sms mnogo losija nego kod vip-a i mt:s-a, najgore je sto sam uvek zauzet 20-24, a i da cekam to vreme da se dopisujem, dok ispunim uslov, njesra skroz :uhuh: :chytry: :cry:

Odgovori