Telenor - Prepaid dopuna 333

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

pitanje ako dopunim za 333 preipad onda mogu da zovem sve brojeve besplatno ili samo Telenor ?
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

Samo Telenor .

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

ovu promociju cemo da zovemo uplatite nam 333 dinara i posadite se na glavu :lol: :lol: :lol:
bolje da sam igubio jutros tih 333 dinara na ulicu pa da je neka sirtotinja naisla pa bi imala za leba 10 dana !!! :( ovako dade ovim deracima sad sam uplatio dopunu na neki telenor broj i zaista nikad vise :angry: :x necu vise ja njih ni zvati sta to mene briga sto oni vecno vec godinma nikad nemaju kredita i sto ga spucaju za dva dana 300 dinara ,kad kazu da i m je mreza naj povoljnija neka zovu zasto ja da trosim svoje besplatne minute i kad nzovem u pola price pukne veza ,krci ,zuji i jos daju sebi za pravo da mi kake kako mi nevalja telefon a telefon nema ni pola godine ! i vecito im 2 minuta od price ode ebala te mreza ,sto ja na te gluposti da trosim kredit to jest post pejd :P

djusi
i da jos ovo da pitam jer mi je nejasno kad se zavrsava tih 7 dana kad vam je u telenoru pocetak iduce nedelje ? , da budem precizniji jutros 21.10 oko 7 sam uplatio i dokle sad imas rok da to potrosis jer je kod vas sve mutno pa vas pitam jel iduci utorak opet ili sestra ima fore da potrosi to do nedelje ?

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

Post od mb011 »

covece sigi, ja znam da niko nije savrsen, i sam ne koristim telenor mrezu, vec oduvek mts, ali kolicina mrznje koju ti pokazujes prema telenoru me stvarno iznenadjuje iz posta u post... oladi malo sa hejtom... i mts ima svojih mana i to velikih you know...

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

pa onda je stvarno bezobrazno mogli su ko normalni provajder da stave ka svim mrezama a ovako je samo da maznu pare stvarno strasno.Iz dana u dan me razocaravaju.
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

Ne mogu da stave prema svim mrezama iz prostog razloga sto operateri jedni drugima placaju za interkonekciju (medjumreznu uspostavu veze). npr, kada sa 063 zoves 064, telenor placa odredjenu sumu mts-u. Kada bi dali free pozive ka svim mrezama, i ljudi krenuli da se razbijaju od price, telenor bi bio na velikom gubitku.

meni je ova promocija sasvim lepa (ovo 333 din je glupost, ali razumem, morali su da privuku paznju nekim "inovativnim" iznosom).... e sad, ne bih se ja bunio da uz to dele i neki free sms... ali dobro.

Razocarali su me mnogo sto nisu ponovili onu rodjendansku akciju, da za 10 meseci dopunjavas 300+ din, i dobijas 150 din bonus, to mi je bas koristilo.

I zao mi je sto sam registrovao broj zbog one idiotske "promocije" za vreme mog rodjendana. To je bila cista navlakusa kako bismo se registrovali, i malo mi je bilo pokvareno od strane kompanije.

sigi, covece, svoje porodicne rasprave sa svojom sestrom oko telenora ostavi za nekog drugog, mi ovde nismo zainteresovani da se mucimo da desifrujemo tvoje pismo. Najvise se cujes, a malo sta bitno kazes.
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

vuchko987 napisao:Ne mogu da stave prema svim mrezama iz prostog razloga sto operateri jedni drugima placaju za interkonekciju (medjumreznu uspostavu veze). npr, kada sa 063 zoves 064, telenor placa odredjenu sumu mts-u. Kada bi dali free pozive ka svim mrezama, i ljudi krenuli da se razbijaju od price, telenor bi bio na velikom gubitku.

sigi, covece, svoje porodicne rasprave sa svojom sestrom oko telenora ostavi za nekog drugog, mi ovde nismo zainteresovani da se mucimo da desifrujemo tvoje pismo. Najvise se cujes, a malo sta bitno kazes.
Kako to moze mts i pocetnicki vip da stavi akciju prema svim mrezama i to u postpejdu nema ni postenih 1 m korisnika ,a telenor koji kad se sabere sa mobtelom usao je u 11 godinu rada .
Ovo nije porodicna rasprava nego primer , jedan od mnogih kako svi mogu da skontaju jedino ti ne , kao da si ti nesto korisno napisao u svojih par postova od tih pola vecito traziz dlaku u jajetu u tudjim prepiskama .
A sta to covek moze uopste pametno da kaze na odnos telenora prema dugogodisnjim korisnicima ja sam prika bio do prolsle godine u ovo doba pretplatnik mobtela tj telenora, nekazem da je lelekom svetinja i cvece ali je ekonomski bolji i to potvrdjuje vecina , vip takodje jer su na vipu korisnici koji su popizdeli na telenor ,samo meni nemoj da govoris kakvi su i sta rade jer ih poznajem od gsm 061 mreze ono onda nije bilo deranje nego klanje ali i to je nista naspram ovog otkada je telenor , to je bilo pre ravno 10 godina gde si ti bio tada :P

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

Kao prvo, ni mts ni vip nemaju potpuno besplatne pozive ka svim mrezama, upravo zbog te interkonekcije. Zato i odvaljuju prvi minut, pa je tek posle 1 dinar.

Telenor jeste najskuplji, i tu se slazemo, ali eto, i on ima korisnike, i moraces da zivis sa tim.

Sto se tice broja mojih postova, mogu samo da kazem da se jedino javljam kada imam sta pametno da kazem, a ne kao ti da pisem svaki drugi post jednu istu stvar... "telenor je najgori, parkici i klupice, lelekom je drzava u drzavi, zlatna koka, vip je najbolji", kao pokvarena ploca. Hajde, molim te, kazi i sam koliko puta si pisao o ovome?
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

slazem se sa vuckom.
bilo bi pametno da se ova i ostale teme u ovom podforumu ociste "zagadjujucih" postova.
e da, i da se za ozlojedjene korisnike otvori jedna tema u kojoj ce moci da lupetaju sta god im volja.
::luv phonez::

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

O, samo se zalite i bunite, najbolje da nam ne ponude nikakve promocije pa nece biti na shta da se zalimo.
Niko vas ne primorava da uplatite 333 dinara, ako hocete hocete, ako necete josh bolje... :wink:

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Na ovom forumu se velicaju promocije MTS-a i pooonekad VIP-a, dok se Telenor pljuje na sav glas cim ponudi nesto. Ne znam cemu takav stav i ponasanje. Slazem se da svako ima prava na svoje misljenje i da iskaze to sto misli, ali brate neka to bude na pristojan i kulturan nacin. Kazite "ne svidja mi se iz tih i tih razloga" ali nemojte da pljujete.

vukbojan
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 16. Mar 2008. 06:54

Post od vukbojan »

Juce me prijatelj zamolio da aktiviram svoj stari (odbaceni) 063 broj jer se navuk'o i uplatio im 333din sa PDV-om. Posle me pozvao i razgovarali smo 20-ak minuta. Primetili smo da za to vreme veza i nije bila na nivou, tj. malo je zujalo, malo krchalo. I teze smo se razumeli ponekad.
Da li se u takvim promocijama nesto petlja sa sirinom kanala komunikacije ili njihovim brojem, ne znam, ne razumem se bas, samo znam da je u pitanju petljavina, da ne kazem prevara.
Inace sam pretplatnik VIP-a bas zato jer sam ispizdeo na doticnu kompaniju, kako god se zvala. Cak ni promena vlasnika nije pomogla...

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Aleksaboy »

To krčanje i zujanje se najcesce javlja usled preopterecenosti mreze. A jos se mogu i javiti problemi sa slanjem sms poruka i surfovanjem na mob. internetu. Ali to je izuzetak a ne pravilo.
Secam se da je isto tako ranije MTS mreza bila preopterecena nocu kada su korisnicima Tipi tarife sms poruke bile 80 para. Svi su se dopisivali u tom periodu i mreza je radila sa velikom mukom.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Sve je to ok,ali je bez veze cinjenica da tih 1000min mora da se potrosi za 7 dana.Glupo je toliko uslovljavati korisnike
Note IV N9100 dual

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Aleksaboy »

Slazem se toda81. Obicno ovakve promocije traju mesec dana. 7 dana je premalo. Ali sto je dzabe i Bogu je drago.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Nije ovo lose,mada je daleko ispod mts-ovog 066.Ja sam uplatio cisto da bih se kao covek ispricao sa nekim prijateljima koji su telenorovi korisnici
Note IV N9100 dual

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Uplatio sam i pričam kao kreten, ne odvajam se od telefona, bez obzira što imam Vip 150 ( 060 Postpaid )
Nokia Lumia 630

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Ma ova promocija je odlicna, jer ti sve pare ostaju. Razgovor ti bukvalno pada s marsa.
Nema onog, traje nedeju dana, mora da ispucam da mi ne propadne ono sto sam uplatio- jer bukvalno nema nikakve uplate, potpuno je dzabe.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Telenor mora definitivno nesto veliko dauradi dabi povratio korisnike koje je izgubio.Pojavom 066 paketatelenor je dotucen do nogu nasvakom polju i ako hoce da se podigne iz mrtvih mora da zada bas tezak udarac mts-u nekim bas povoljnim paketom,ali ne verujem da oni to mogu
Note IV N9100 dual

Krile007
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
:: Apple iPhone X
:: Samsung Galaxy Alpha

Post od Krile007 »

Sto se tice ove promocije mogu da kazem da sam evo juce cetvrti put ( u slucaju da se ne varam ) dopunio 333 dinara i dobro mi je sluzilo jer svakako cu ih potrositi :P , a za to besplatno zvanje sam malo odmorio vip racun. Inace sve najgore za telenor sto se tice ponude telefona ( isplativosti kupovine ) :angry:
■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■

Odgovori