prelazak na nizi paket za vreme obaveznog ugovora; TELENOR??

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Ja mislim da kod mt:s-a to nije moguce, ali nisam potpuno siguran. Otezavajuca okolnost je sto tamo nemate koga da pitate. Da pitate 3 radnika, dace vam 4 razlicita odgovora, kao na pijaci. :uhuh:

Edit: kod mt:s-a ne moze. Pitao sam ljude kojima najvise verujem, kad je mt:s u pitanju. Ovde mozete videti pitanje i odgovor.

oscar1980
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 22. Mar 2008. 09:47

Post od oscar1980 »

Kod Telenora placas samo razliku u kupljenom telefonu tj ako si na npr. Flexi 4000 tf platio 25.000 a na Flexi 2000 taj telefon je 40.000,platices razliku od 15.000 dinara. Ako nisi uzeo tf,besplatno se vrsi promena paketa ( moze samo jednom mesecno ). Inace,ako ne znate,u Telenoru 3 meseca pre kraja isteka ugovora,mozete opet uzeti tf...tj u npr. 21-om mesecu...

Kod VIP-a,moras 6 meseci da redovno placas racune da bi mogao da spustis paket,ali se svako spustanje paketa naplacuje 4.000 dinara.

Lopovi,tako su mene zeznuli. Em sto sam uzeo tf krajem novembra na paket 350 po ceni od 6.000 dinara,em sto je taj isti tf od 1.12. bio na promociji po ceni od 999 din. na isti paket ( zapalili me za 5.000 ),em sto mi je kokoska rekla da se spustanje paketa ne naplacuje...

Za MTS stvarno ne znam,ali mislim da posle 12 meseci mozes smanjiti paket ako si uzeo tf.

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

oscar1980, ne moze kod mtsa. Vidis da sam napisao. Takva opcija, jednostavno ne postoji. Jedino sto znam je da posle 12 meseci mozes da uzmes jos jedan telefon, ali na novi ugovor. A naravno da kod svih može da se menjaju paketi kad nema ugovorne obaveze na određeno vreme.

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

Oscare, pa normalno je da se naplacuje kada si uzeo telefon uz ugovornu obavezu.
Ti bi zeleo da ti neko pokloni telefon i da odes bez obaveza, ipak to nije normalno :)

oscar1980
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 22. Mar 2008. 09:47

Post od oscar1980 »

Ok,za MTS sam napisao da mislim da moze,a da nisam siguran :) Drugar je doduse,pre par godina uzeo tf i posle 12 meseci smanjio paket,mozda sada vise ne moze... Sto se tice VIP-a,pomislih da su ipak odlucili da nam ne deru vise kozu sa ledja,ionako taj tf kroz racun placam triput vise :) :)

Ne mora niko da mi poklanja telefon,imam ih i vise nego sto mi trebaju :) :) :)

Pozz...

Odgovori