Dream Weaver napisao:Od 2003 sam kod mts-a na post pejdu i provera stanja im je uzas!!!!
od 10og mozda koji dan ranije ali mozda i proradi ali nije tacna, npr. pustimporuku za parking i tek posle 2 dana mi se prikaze na stanju tj. da sam prekoracio paket.
Dok kod telenora je druga prica u roku od par minuta a meni se cini da je u roku od par sekundi skidaju ti utorsene minute i poruke.
Kako je kod vip-a?
Telekom nikako da resi ovaj problem.Ne znam sta im je,ali mnogi ne zele da sklope ugovor bas zbog ovoga,a i gube stare korisnike...Ali drzavna firma,bas njih briga za korisnike
annaBG, pa moze se reci da su ako ne resili onda barem poboljsali proveru. Ovog meseca nisam morao da cekam do 10-og u mesecu da provera proradi i izgleda da je nesto azurnija.
Jeste, ovaj mesec je barem meni radila od 5. januara. A i proslih 3-4 meseca vec oko 6-7 u mesecu sam imao proveru... Dodushe ne preterano azurnu, ali ovaj mesec je vec mnogo bolje.
Takođe. Kod mene je, čini mi se, već trećeg proradila. Čak se i normalno mogu aktivirati dodaci sa *797#. Za deaktivaciju ne znam kako radi. Uglavnom, još nije sve kako treba, ali je u odnosu na pre 5-6 meseci primetan napredak.
Posto je ovo adekvatna tema - moram da kazem da me mt:s prijatno iznenadio. Vec danas u podne sam uspeo da proverim svoje stanje, i bilo je prilicno tacno, sa sve prenetim minutima i porukama (MIX1250). A nakon toga sam jos u 2-3 navrata proveravao, i svaki put drugacije stanje - konacno i nesto da se po ovom planu resi. Sve pohvale za mt:s.
Ja sam o tome pisao u tem "MT:S novosti". Stanje se, vec vise od nedelju dana, azurira na svakih 30-90 minuta. Prosto neverovatno za ono sto je mt:s do sada nudio (stanje pocinje da se azurira od 10-og u mesecu, azuirira se na svaka 2 dana...). Evo sada, drugi u mesecu je, a sto kaze miodrage, stanje se vec moze proveriti i validno je. Ja cak imam MIX1000 i dodatak "Postpaid extra" internet i na stanju mi je i iznos preostalog iznosa internet saobracaja, a tu su i prenete sms poruke koje nisu potrosene u prethodnom mesecu. Konacno smo i mi mt:s-ovci docekali da imamo dobru proveru stanja!!! To vise nije prednost Telenora i Vip-a!!!
Sve je to lepo, svaka čast, jednu recku sa spiska onoga zbog čega ih napuštam su skinuli, ali signal i internet niti su rešili niti mogu da reše do prvog jula
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
gargamel4, e vidis mislim da ce i to da rese - mozda nece imati 3G svuda, ali nemaju ni Telenor, a ni Vip. A signal im je gde god sam ja bio, sasvim ok.
Провера ради одлично, и често се ажурира.
Ово преношење је још боље тако да у микс нет л(слободно могу да кажем најбољем постпејд пакету) сад имам 6гб протока преостало за овај месец.
Не знам само о каквим проблемима са сигналом причате и где их то уочавате?
U svojoj sobi, svoje betonske zgrade na 3ćem spratu i na vrhu brda iznad TC Konjarnik. (moja pretpostavka jer mi se ne da da idem i proveravam) Predajnik im je kod okretnice nekoliko gradskih autobusa u Ustaničkoj i sticajem okolnosti prolazi kroz dobrih 500m betona dok stigne do mene, dok se onaj na Cvetkovoj pijaci, iako u optičkoj vidljivosti posmatra kao dalji i odbacuje, i ja više nedostupan nego dostupan, samo mi stižu poruke o propuštenim pozivima. Moram da priznam da se Nokia e50 bolje ponaša nego HTC, ali Nokia je i 4ipo godine starija i verovatno jačinom primopredajnika bolje prilagođena tadašnjoj malo slabijoj pokrivenosti. Istovremeno testiranje Telenor i VIP kartice je pokazalo drastično bolje rezultate i pouzdaniju mrežu. mt:s - 0-2 crtice, VIP/TELENOR - zakucano na 4.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Telekom je tipicna politicka firma. Deset godina im provera stanja ne radi, korisnici razocarani sve im vise doku****o, mreza se raspada, ponuda telefona ocajna i to se godinama ne menja. A onda kada dodju izbori (mnp), oni uvedu proveru, nabave nove telefone i opet svi ostase kod njih. Iskusno.
Meni je provera stanja na umrezenom Biznet-u 300 proradila vec 2.06 a isto vidim da mi stanja radi ne kao ranije, tek sutradan, nego vec posle nekoliko minuta ili da budem precizniji, najkasnije sat vremena.
U proveri stanja mi se pojavila jedna neobicna stvar. Koristim stari MIX250 postpaid paket (sa 60 minuta i 60 poruka). Provera stanja kaze da ovaj mesec imam znatno vise minuta i poruka na raspolaganju. Da li su se desile neke promene, u smislu prenosa neiskoriscenih minuta i poruka, ili je sistem za proveru postao malo bagovit ?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.