Propushteni pozivi?

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Extreme
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 11. Jan 2006. 14:42

Post od Extreme »

Ja sam na 63, pa kad sam menjao telefon pre neke 2 nedelje, jedno 3 dana sam bio bez fona, i cim sam ubacio karticu, stiglo mi milion izvestaja o missed calls, i to za sva ta tri dana. Cak mislim da stoje i duze od 3 dana na serveru....

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Hm,kako kad...Ne znam od chega to zavisi ali ponekad stizu i i od pre par dana a ponekad nece da stigne od juche npr... :roll:

rower
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 10. Nov 2005. 13:52
Kontakt:

Post od rower »

Ja sam imao dosta problema sa tim porukama na 63 u poslednje vreme,nisu mi stizale redovno ili mi stigne 1-2 dnevno,a imao sam vise propustenih poziva npr.sa razlicitih brojeva!
Mislim da nema veze sa aparatom nego je stvar mreze (verovatno preopterecenje u odredjenom trenutku)!
Na 64 mi stizu stvarno sve,nisam imao nikakvih problema!
A sada su uveli i novu uslugu,
kada zoves nekog,a on je zauzet kasnije dobijes poruku (korisnik .... nije vise zauzet,mozete ga ponovo pozvati)! Mislim da je prilicno korisno posto mnogi nemaju aktiviran call-waiting,pa ih ne mozete dobiti dok pricaju sa nekim! 8)

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Chinimi se da im se opet baguje server u Mobtelu,opet chas radi chas ne radi....A ovaj kod *222*1# neshto vishe nece da radi,a radi je... :wacko:

Odgovori