Koliko imate kartica?

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

imam samo 1 broj , 061 ( BH Telecom) , imam jedan od najboljih brojeva , veoma je lagan za zapamtit 8) :wink: :D

Vulle_NS
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 06. Jul 2005. 23:33

Post od Vulle_NS »

DEL BOY, znaci jedan al vredan :) xexe
Ja se josh dvoumim o onom kloniranju,2br na 1 karticu itd...
MNJIH!

nikolabj
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 10. Dec 2004. 19:58

koliko imate kartica?

Post od nikolabj »

mts je u jednom oglasu navela da svaki odrasli gradjanin u srbiji ima u proseku 2 mts broja ili tako nesto...
Ja imam 2 vipa, 1 telenor prepaid, 1 065 i 4 mts prepaid broja... :lol:
btw, jeste li znali da mts sada pusta nove prepaid brojeve, pocinju nekim nulama... moram da uzmem jedan taj... :D
SE k800i +1gb +mps60 :-)

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Ne znam kako ko, ali mislim da je jedan eventualno dva broja sasvim dovoljna prosjecnom korisniku. A uzimanje vise brojeva je po meni cisto pre*eravanje tako da je sigurno da vecina nema potrebu za vise od 2 broja. Ja licno imam jedan M:tel broj u RS-u i jednu karticu TIM koju koristim kada sam u Italiji i mogu vam reci da sam i vise nego zadovoljan. Ovim ne zelim da uvredim izuzetke koji imaju stvarnu potrebu za vise brojeva, ali za ostale ovo vazi. Jer kao sto sam rekao, koja je svrha uzeti 4,5,6 ili vise brojeva??? Mislim stvarno... :wink: :dry:

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

4 063 broja
8 064 broja sa time da su 4 broja ono 50 din + 20sms
od toga znam samo 2 064 broja kako idu i 2 063 broja.ostale b rojeve ne znam
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Ovako imam :D
3 mts, prva kupljena kartica je prestala sa radom(nije uplacivan kredit), ostale 2 rade, od te 2 jednu koristim...
2 telenor, jednu koristim.
i 1 vip kartica
tu su i 2 broja, jedan Promonte i jedan Tmobile(cekam da odem opet u CG) 8)
Uglavnom koristim u jednom telefon mts, u drugom telenor/vip.Vip me uopste ne privlaci tako da ce kartica da zavrsi negde.Moracu ovu prvu karticu da aktiviram( ko zna mozda krene mts da deli telefone za svoje prve kupce njihovih kartica :lol: aktiviranje-sitnica, samo 885din. )
Gledam da koristim 2 mts/ i taj jedan telenor broj, ostalo sve cu da pustim da isteknu kartice pa u kantu...
Video sam da je mts pustio te brojeve :) verovatno su "dzaba" :roll:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

nikolabj
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 10. Dec 2004. 19:58

Post od nikolabj »

videcemo ujutru da li su dzaba :-), a vise bvrojeva mi je prakticno kad hocu da me nema, tj da ne mogu da me nadju. na vipu imam kredita i kredita, a sve brojeve znam, i cak, (ne mogu da verujem) nekoliko drugova ih sve zna napamet... :lol:
SE k800i +1gb +mps60 :-)

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Ja imam samo 2 kartice, poslovni i privatni, jedan je ukljucen samo kad radim a drugi non stop. Dosta dugo sam imao i 063 karticu, citavih 6-7 godina koju sam ugasio iz odredjenih razloga pa sam ostao na 064 pre paid i letos sam uzeo 061 koji lepo radi kad se odabere mts-ova mreza :D
Za sada mi je to dovoljno mada bih mozda mogao i neki "svalerski" broj da nabavim al otom potom :lol:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Imam jednu 064 karticu, kupljena jos 2000. i od tada je neprekidno koristim, i to mi je primarni broj, na Laki tarifi. Nedavno sam kupio jednu Telenor karticu, Poruke tarifa, i u posedu sam jedne Vip kartice. Stoje u starim telefonima koje nisam uvaljao. 'leba ne istu :)
Pre nepunih nedelju dana sam se vratio iz Rusije, i odatle doneo sam sobom jednu Megafon karticu, prepaid, tarifa Edneko koju sam koristio. Svi pozivi unutar i van mreze, medjugradski, medjudrzavni... sve sve sve je 3 rublje minut (oko 6 dinara), a svi SMS-ovi 1.5 rublja. Ima nekih poziva koji su vishe, na mobilne u drugim zemljama i sl...
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Ibrahim Gueye
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 08. Okt 2007. 06:10

Post od Ibrahim Gueye »

jedna jedina prepaid Telekomova, old school, nikada je necu promeniti... :D
a odskora i Vip, takodje prepaid, ali to sam uzeo jer sam naleteo na mnooogo lep broj!
Galaxy Spica Eclair + Sennheiser MX 560

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Ima dva 064 broja jedan je post pejd i to je prvi boroj koji sam uzeo `99 a drugi pri pejd broj koji sam dobio uz colin disk i imam jedan 063 post pejd broj
and justice for all...

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 01:16

Post od mdenic85 »

Od svakog operatera imam po jednu karticu - 061, 063, 064. I svi su prepaid.
Telenor mi je primarni broj, taj svi znaju i njega najvise koristim i ne planiram da predjem na drugi u skorije vreme;
mt:s sam dobio na poklon od drugarice, jer je ona imala 2 kartice, inace ne volim mt:s, a tu karticu koristim u "specijalnim" prilikama
Vip sam kupio sam kada su krenuli.... ne znam ni sam zasto.... cinilo se kao dobra investicija, njega ponekad koristim, jer taj broj znaju samo neki ljudi pa kad zelim da malo "odmorim" koristim njega.

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Ja imam ovako:
063 - 1 karticu (uzeta za 500 din sa 500 din kredita i 300 sms)
062 - 1 karticu (uzeta radi broja sa 6 cifara)
064 - 4 kartice (1 primarna,1 uzeta uz 1110i na prepaid,1 dobijena uz karte za RHCP i 1 od firme)
D500&E71

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

:lol: i Posle mts kaze da ima 5 miliona korisnika... :lol: Da, da, ali malo sutra... Sta kad samo sto ne bacaju iz aviona svoje kartice, i onda kazu mi imamo toliko korisnika... Pa pogledajte ovde, retko ko ima jednu karticu mts-a, sto opet znaci da oni imaju 2-3 miliona, ali ni blizu pet.

A ja imam jednu telenorovu, i ne treba mi vise(post paid). E, sada, ako sestra za par dana uzme w580, a meni ostane w800, uzecu mts prepaid, bas da vidim kakav je, mada je sigurno necu mnogo koristiti...
iPhone + CX300

batancev
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 21. Maj 2007. 20:12

Post od batancev »

a ti mislis da su "zaludjeni" forumasi reprezentativan uzorak???? :ohmy: :blinky: :o :shock: :wacko:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
logika, decko, logika...
Remember, remember
The 5th of November

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

Zaludjeni forumasi??? Pa svako je uzimao da li zbog cd-a, da li zbog ulaznica nekih, ne znam ni sta je jos bilo, ne interesuje me...

I, ako nisi primetio, ja sam rekao da imaju pola od onoga sto kazu, a ako gledamo forum, bila bi trecina ili mozda tek cetvrtina...

Tako da ce biti da ti ne razmisljas logicno, jer nisam gledao po forumu, da sam tako gledao, napisao bih mnogo manje... Nema veze, mozda je to komplikovano za tebe :P

I, da, po pravilniku ne treba preterivati sa smajlijima... :uhuh:
iPhone + CX300

batancev
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 21. Maj 2007. 20:12

Post od batancev »

vadi se sada, slobodno
ali kasno je
ne treba da te pece toliko sto telenor ima mnogo manje korisnika
ako su stvarno toliko dobri situacija ce se kada tad promeniti
ili mozda nece, ako se vec za godinu dana nije nimalo promenila
Remember, remember
The 5th of November

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

Ne interesuje mene koliko telenor ima korisnika, ja sam telenor karticu dobio jer je cela caletova firma dobila, inace ne znam ni da li bi je uzeo... I, nikad ja ne gledam koliko necega ima, da je tako, uzeo bih nokiju 6230 jer je ima pola Sapca, a ne n91, koju mislim da nema niko... I, uostalom, da li sam ja negde pomenuo telenor(broj korisnika)? Nesto ne vidim...

A, cinjenica je da MTS ima daleko vise korisnika, ali je takodje cinjenica da i jedni i drugi lazu za broj korisnika...

I, nemam ja kome da se vadim, pogotovo ne tebi...
iPhone + CX300

MB maneken
Banned
Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07

Post od MB maneken »

Azimuth napisao:Ja imam samo 2 kartice, poslovni i privatni, jedan je ukljucen samo kad radim a drugi non stop
Nosim uvek dva telefona, isto jedan poslovni a drugi svalerski ;) . Koristim dve mt:s post-paid kartice i u novcaniku drzim jednu pre-paid VIP SIM karticu koju retko koristim.

korki
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 12. Apr 2006. 12:29

Post od korki »

Ja imam tri 063 kartice od toga jedna je post-paid, jedna je kupljena jos '00. god.,
jedna 064,
i jedna 061!!
RENAULT F1 TEAM...............RENAULT F1 TEAM

Odgovori