Stigla mi je juce poruka od telenora da ukoliko mi se nije promenio logo, samo iskljucim/ukljucim telefon, da bi se promena kompletno izvrsila! (iako meni vec pise telenor) Tako da za par dana bi trebalo svima da se promeni!
svima se promenilo u mojoj okolini osim meni.čak na nekim starijim nokia modelima piše telenor a meni i dalje mobtel. e ja imam mrežu koju skoro niko nema
evo i na mojoj 062 kartici,a i mojoj sestri na njenoj 062 kartici. Znaci ipak su krenuli da menjaju lepo,a i trebace mi vremena da se naviknem malo na novi naziv
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Meni se nista nije promenilo samo, niti sam dobio poruku, sada sam ga iskljucio pa ukljucio ali i dalje stoji YU MOBTEL, verovatno ce proci jedno nedelju dana dok se svima ne promeni.
Uf sad mi nista nije jasno.Citam ovo sto ste pisali i gledam u moj N1110 i tamo stoji Mobtel.Ugasim upalim i Telenor na ekranu.E sad upitam drugara koji se malo vise razume od mene i on kaze "sa signalom gsm inkorporiran je i ident operatera.Ne na telefonu,ne na kartici nego na mrezi.Kartica to vidi samo kao 220 01 a u nosecem signalu se nalazi prevod".
Da ga ne davim jer je covek zauzet nisam zapitkivao dalje ali.. i dalje mi sve nije bas sasvim jasno.Tj ne slaze mi se ova prica odavde i ta sto on prica
Zna li to neko onako po Srpski da nam objasni?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.