Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Evil_Zo, trebalo bi da te tretiraju kao starog korisnika jer je to isti broj ali opet napisi im imeil pa mozda ce ti odgovoriti.

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

Andrijano, ista stvar kod mene, aktivirao sam klik. Primat ima klik i on se prvo trosi.. Tarifni dodatak ti prestaje da vazi od oktobra, klik preuzima stvar.
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.

Evil_Zo
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 23. Sep 2005. 13:54
Kontakt:

Post od Evil_Zo »

Bio sam danas do poslovnice i stvari stoje ovako:

Od onoga trenutka kada se broj prebaci na moje ime, ja se tretiram kao novi korisnik, cim prodje sest mjeseci urednog placanja racuna smatraju me "starim" korisnikom i mogu uzimati telefone na rate koje placam kroz mjesecni racun.

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Evil_Zo, i bolje je sa sačekaš tih šest meseci pre nego što potpišeš ugovor na dve godine i uzmeš telefon jer će doći MNP i to će, nadam se, naterati operatere da smanje cene telefona i usluga. Nemoj da se zaletiš.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

I ja cekam novu godinu da bi podnovio ove moje dosadne clanove porodice.Dali cemo dzabe cekati ili ne videcemo.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Kad se vec ovde dosta pricha o MNP-u, samo da kazem, ljudi sacekajte posle novaka jos jedno mesec dana dok se svi malo ne konsoliduju. Ja ocekujem da ce ono pravo da pocne od februara, jer ce prvih mesec dana da gledaju preletache i da ocenjuju sta im se najvise isplati.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Ljudi jel se meni cini ili telenor ne azurira dobro podatke iz postpaid paketa.Koristim prenesi plus 1gb i koristio sam dosta net a stanje potrosenih mb mi se ne pomera,samo minuti van telenor mreze i poruke,cak mi se i minuti ka telenor mrezi ne menjaju.jel ima neko ovakva iskustva?
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Sale_M, meni megabajte skida, a minuti ka telenor mrezi se trose tek kad spucas ove glavne (koji vaze za sve mreze: mts, telenor, vip, fiksna)- zato ti se jos uvek ne menja njihov broj.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan

Post od vuchko987 »

Evo ja istrosio megabajte iz KLIK-a, pa evo da postavim kakva je brzina kad se potrosi datih 150MB...
Slika

markomarko
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Feb 2010. 10:14

Post od markomarko »

:lol: al' ga je opravio - ostali samo dugmici! Sad mi je opet drago sto sam presao na prenesi plus 500!

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

vuchko987, to mu doje GPRS brzina (skresu 3G), tako nekako. Ok za operu mini i chat, za drugo nije dovoljno.

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan

Post od vuchko987 »

Tacno tako, ali je lep gest. Ipak je besplatno, a imas i chat, provero maila (push), a mozes i malo sporije da surfujes preko opere mini... Nema sta, hoce da navuku ljude na facebook i SNS na telefonima.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

Ma moze da se zivi i na GPRS-u. To ti je kao da imas SE K750i. :wink:

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

izgleda da je telenor poništio svom mix paket jer ga više nema.lep gest od njih a bilo mi je tako lepo :uhuh:
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan

Post od vuchko987 »

Jeste, ja ne znam kako ću bez mixa na prepaid broju! Baš je bilo super, i redovno sam uplaćivao. Bez veze što su ukinuli.

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

Izgleda da sve sto vide da ljudi masovnije koriste, vrlo brzo ukinu. Ja poceo da uplacujem 10 para za minut. I bas me zanima dokle ce trajati. :)
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

mix su ukinuli zbog klik promocije i interneta, pa megabajti iz mix ponude nisu potrebni vise.... mozda vrate pricaj i kuckaj ili kako se vec zove.

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

Realno Telenor je imao najbolje promocije u zadnje vreme, često neke povoljne ponude. Po mom mišljenju i mogućnostima najbolje.

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
:: XZs
:: S7e

Post od Ceftriaxone »

Paket specijal650 je bio strava! I bio je jako popularan i povoljan,pa su ga skoro ukinuli kad su uvideli da ga mnogi ljudi imaju. Od tog paketa telenor je realno mogao imati samo gubitke ili biti na nuli.
ex ivan87

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

Ceftriaxone, da je tako prenesi plus 500 ne bi ni postojao. Nemaju minuti i poruke cenu koja trosi sirovine, pa da je neisplativo to sto za 650 dinara oni tebi daju 'tih' 650 dinara pa jos plus 650 poruka i 65 megabajta gratis, a poruka je jedan dinar, megabajti ko zna koliko pa sad kao ti racunaj koliko su u minusu.
Ocigledno je da su ga premestili u stare da bi pojednostavili ponudu (da ne bi dosli u situaciju kao mts sa sport bel, my bel, choco bel i jos 500 nekakvih paketa, a sve isti k... jer neku znacajniju ustedu ne mozes da ostvaris). A ko voli, neka ga uzme... idalje imas izbor. Samo sto uz njega ne moze telefon.

Odgovori