MTS novosti
Ovako, sad su me zvali iz Telekoma, u vezi produzenja ugovora, rekli su mi da spadam u segment 5, potrosnja od 1200 do 1700 din. Ponudili su mi, (pazi sad) Sony ericsson Spiro ili X8 ili Hazel za 1din. Ne postoji mogucnost da se uzme neki bolji mob uz doplatu. Npr. LG P990 je 20.400 na mix net L, ja sam pitao da li mogu tu neki popust da dobijem, na toj tarifi, rekli su da to tako ne ide, da mogu da ga uzmem po regularnoj ceni. Hvala Gospodo iz MTS-a za 7 godina vernosti, pre cu uzeti Galaxy Ace u Telenoru za 3.990 na prenesi i surfuj 1000 - 1790,00, nego ostati kod vas. Makar imaju kvalitetniiju mrezu!
- Ensiferum
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
- :: Xiaomi Mi 9T 6/128
- :: Nokia 8 4/64
Slazem se, sve nesto 2-3 modela ubace, umesto da zabibere udarac, ako je vec stupio na snagu MNP, tako se privlace korisnici! Mada, ni VIP ni Telenor se nisu pretrgli!
Uzgred, ubacili su i Nokiu C5-03!

http://www.mts.telekom.rs/index.php/nokia-c5-03.html

Uzgred, ubacili su i Nokiu C5-03!

http://www.mts.telekom.rs/index.php/nokia-c5-03.html
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami
Na meniju *100# mi se pojavile prepaid tarifne opcije.
1. SMS
99din - mesec dana vam poruku koštaju 0,50din. Samo se aktivira svakih mesec dana a možete i da otkažete.
2. Razgovori u mts mreži
99din - mesec dana vam minut košta 0,50din...
3. Noćni SMS i razgovori u mts
99din - mesec dana traje, vreme 22-08
4. Mix
179din - SMS i pozivi u mts mreži 0,5din a traje mesec dana
5. i 6. su omiljeni broj i tri omiljena broja.
1. SMS
99din - mesec dana vam poruku koštaju 0,50din. Samo se aktivira svakih mesec dana a možete i da otkažete.
2. Razgovori u mts mreži
99din - mesec dana vam minut košta 0,50din...
3. Noćni SMS i razgovori u mts
99din - mesec dana traje, vreme 22-08
4. Mix
179din - SMS i pozivi u mts mreži 0,5din a traje mesec dana
5. i 6. su omiljeni broj i tri omiljena broja.
Sad tazim na sajtu mts i ne vidim da pise 50% bez telefona... Nasao sam ono 1din prva tri meseca ako je na 12 meseci ili prvih sest ako je ugovor na 24 meseca.. Hm, steta ako si u pravu za Prva Droid.. A verovatno to isto vazi i za Moj klub tarife.. Tokio je takodje ekstra ako moze 50%..
Eh steta 1000din (50% nix net L) mi je ipak suvise u odnosu na trenutni prosecni racun od oko 750din... A mix net M nudi premalo SMS...

Imate u handilendu lepo pise http://www.handy.rs/view_news.php?id=132
i ja zvao korisnicki i rekli mi da moze.a zvao sam i hendi i kazu da moze.Ozbiljno razmisljam da uzmem mixnetL. Otici cu posle 15-tog direktno da sve to vidim i sto da ne potpiusem ugovor taman mi uskoro istice ovaj u telenoru. Ziveo MNP:)
i ja zvao korisnicki i rekli mi da moze.a zvao sam i hendi i kazu da moze.Ozbiljno razmisljam da uzmem mixnetL. Otici cu posle 15-tog direktno da sve to vidim i sto da ne potpiusem ugovor taman mi uskoro istice ovaj u telenoru. Ziveo MNP:)
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
Сада погледах овај линк што је оставио darkooni, и нешто ми није јасно.

Како они мисле да ми скину овај 1 динар за успоставу везе ако је мени рачун фиксно 500Дин јер сам ја заправо припејд
Ја имам контролу трошкова и када потрошим кредит мени остаје 0 Дин, 0 као кромпир0 dinara minut u mreži (01.07. – 31.08.):
Za sve postpaid tarifne profile koji imaju minute uključene u pretplatu, kao i za Kontrolu troškova, posle potrošenog saobraćaja iz pretplate, minuti u mreži 0 dinara. Uspostava veze 1 dinar.

Како они мисле да ми скину овај 1 динар за успоставу везе ако је мени рачун фиксно 500Дин јер сам ја заправо припејд

Pa dopuniš jedno 17 dinara i pričaš kol'ko 'oćeš
Šalim se naravno, s ovim paketima retko ko ima iskustva jer su sveži, ali ili ih zovi ili im skuckaj mail pa ih pitaj.
Nego jel zna neko kako na BIZ300 dodati internet? U meniju postoji opcija dodaj internet, npr. 50MB za 115 din. Ali kad se ide na tu opciju obaveštavae da mi da usluga nije omogućena. Jel jedini način da firma potpiše s njima neki ugovor? Ili da im i ja skuckam mail i pitam ih......

Nego jel zna neko kako na BIZ300 dodati internet? U meniju postoji opcija dodaj internet, npr. 50MB za 115 din. Ali kad se ide na tu opciju obaveštavae da mi da usluga nije omogućena. Jel jedini način da firma potpiše s njima neki ugovor? Ili da im i ja skuckam mail i pitam ih......
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO