A1 novosti
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
n82 pa ja sam bio od početka sa vipom i davao neke sugestije vezano za korisnike (mb u paketu i još po nešto što su uslišili za nas netovce) i verovatno sam tada prešao u neku zonu korisnika.ali isto tako sam im tražio popust kao starom korisniku za mob pošto imam 2 broja kod njih i nisam dobio.znači nemam ja sve povlastice 

Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
VeNoM,ja sam skoro 2 god u Vip-u - 25.12. mi ističe ugovor i isto sam tražio neku,bar malu povlasticu,jer smo i supruga i ja kod njih,a lobirao sam još za njih par,pa rekoh,možda sam zaslužio nešto.Tražili su mi broj ugovora i kopiju l.k..Poslao sam im,ali već 10-tak dana nema odgovora.Ne bih im tražio ništa,ali kad sam od njih dobio pismo naslovljeno - Nagrada za saradnju,ponukalo me je da im se obratim,jer u tom pismu,kao što sam im i rekao,nema nagrade za prethodnu saradnju,nego obaveštenje da mogu kupiti telefon uz neki paket ili ako imam telefon dobiti 25% popusta na neki paket.Ali to dobija i onaj ko prvi put potpiše ugovor - pitao sam gde je tu nagrada za vernost?Čekam odgovor.pozZ
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Ortak je bio na tarifi 900 dve godine pod ugovorom,ni jedan racun mu nije bio manji od 3 soma.Kada mu je istekao ugovor presao je na tarifu 1000,posto su ovu ukinlu,i svi telefoni su realno skupu uz nju,nema nista za dinar.Ja mu rekao da ode u neku poslovnicu da vidi da li ce da mu daju neki telefon jeftinije,bilo sta ili da blefira da kaze da ce da predje u Telenor,mozda mu ponude nesto i nista...Zato mi nije jasno...
mp3mp3 .. http://www.vipmobile.rs/privatni/prepaid/tarifa.7.html
stoji na sajtu,a kao i do sada odnosi se na nove korisnike..ako ne promeniš tarifu imaš i dalje stare cene... a imaš i neke prepaid opcije.. http://www.vipmobile.rs/privatni/prepai ... e.631.html
stoji na sajtu,a kao i do sada odnosi se na nove korisnike..ako ne promeniš tarifu imaš i dalje stare cene... a imaš i neke prepaid opcije.. http://www.vipmobile.rs/privatni/prepai ... e.631.html
Samsung S10+ red
Evo ja da "pohvalim" Vip. Treca godina kod njih i sve do sad nisam imao ni najmanju zamerku. A sad su krenuli problemi. Ne mogu da obavim nijedan normalan razgovor sa svojima (oba mesta su pokrivena 3g signalom), veza prekida, pucka, cak se i gubi zvuk na po par sekundi. Po pet puta mora da se ponovi recenica da bi je razumeo, uzas. Drugo, internet im postaje da ne kazem sta. Prvo se ponekad desavalo da prenos podataka padne sa H ili 3g na e, vrlo retko, onda sve cesce i evo sad retko surfujem na 3g kad sam u stanu. Valjda ce se popraviti nekako u skorije vreme.