A1 novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
n82
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 05. Dec 2008. 01:25
:: Huawei P10 plus DS

Post od n82 »

VeNoM, ti si rodjen pod srecnom zvezdom.

Da samo znas kojom brzinom skidaju moje postove sa VIP FB stranice, iako je sve argumentovano.

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

n82 pa ja sam bio od početka sa vipom i davao neke sugestije vezano za korisnike (mb u paketu i još po nešto što su uslišili za nas netovce) i verovatno sam tada prešao u neku zonu korisnika.ali isto tako sam im tražio popust kao starom korisniku za mob pošto imam 2 broja kod njih i nisam dobio.znači nemam ja sve povlastice :oops:
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

pelleruma
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
:: LG G2

Post od pelleruma »

VeNoM,ja sam skoro 2 god u Vip-u - 25.12. mi ističe ugovor i isto sam tražio neku,bar malu povlasticu,jer smo i supruga i ja kod njih,a lobirao sam još za njih par,pa rekoh,možda sam zaslužio nešto.Tražili su mi broj ugovora i kopiju l.k..Poslao sam im,ali već 10-tak dana nema odgovora.Ne bih im tražio ništa,ali kad sam od njih dobio pismo naslovljeno - Nagrada za saradnju,ponukalo me je da im se obratim,jer u tom pismu,kao što sam im i rekao,nema nagrade za prethodnu saradnju,nego obaveštenje da mogu kupiti telefon uz neki paket ili ako imam telefon dobiti 25% popusta na neki paket.Ali to dobija i onaj ko prvi put potpiše ugovor - pitao sam gde je tu nagrada za vernost?Čekam odgovor.pozZ
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

ja sam na mail čekao 2 nedelje.a onda su mi napisali da imam pravo na mob po normalnom cenovniku.eto toliko o starim potrošačima.la se ne ljutim.meni mob ne treba.
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

@all:
pre par dana sam kao "nagradu za vernost" dobio dodatni popust 25% na pretplatu na prvih 12 meseci.

pelleruma
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od pelleruma »

AquaZX,to je već nešto.Znači ''onih'' 25+novih 25% u prvoj godini?Sačekaću još malo,to bi me,verovatno opredelilo da nastavim kod njih.Nešto mislim i o MTS-u i njihovoj ponudi od 50% popusta za 2 godine ugovora.

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

na koju foru si dobio tih 25%?isticao ti je ugovor ili je pak bilo nesto drugo u opticaju??? ?

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Mojoj devojcu su poslali proslog meseca dopis da moze sest meseci pre isteka da uzme telefon ili da ostvari 25% popusta jer je sve racune placala u roku... Al' jbg kad ona 'oce da bega na telenor. x)

dzonsi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Sep 2010. 16:02

Post od dzonsi »

Jel ona pravi velike racune?Nikada mi nece biti jasno na osnovu cega oni daju takve ponude,ne samo Vip,nego i ostali operateri,nekome daju super ponudu a ne pravi neke racune a opet drugim ljudima koji prave velike racune nista...Nije mi jasno... :?

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Ma kakvi... Tarifa VIP 150 i nikad joj racun ne predje 1000din sa pretplatom ...

dzonsi
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od dzonsi »

Ortak je bio na tarifi 900 dve godine pod ugovorom,ni jedan racun mu nije bio manji od 3 soma.Kada mu je istekao ugovor presao je na tarifu 1000,posto su ovu ukinlu,i svi telefoni su realno skupu uz nju,nema nista za dinar.Ja mu rekao da ode u neku poslovnicu da vidi da li ce da mu daju neki telefon jeftinije,bilo sta ili da blefira da kaze da ce da predje u Telenor,mozda mu ponude nesto i nista...Zato mi nije jasno...

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Ma tekav je i telenor, ja kod njih imam dva postpeid broja, nisu neke tarife ali od 2006 nikada nisam platio posle 20 u mesecu i od popusta nikada ni dinar.
Kada sam im trazio neki pouost njihov odgovor bi bio, to sto procitate na sajtu to vam je :x .
Jedino u mts-u su moguci dogovori.

dzonsi
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od dzonsi »

Zato mi i nije jasno,posto nekima ipak ponude nesto,jeste retko ali desava se :) Mts grabi i sakom i kapom :)

pelleruma
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od pelleruma »

moguce je da oni iz zezanja izvlace brojeve i tako nekog nagradjuju,jer ne vidim logike u ovim iskustvima i toliko razlicitim ponudama :?

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

Vip je povećao cenu minuta na prepaidu i sada iznosi 8.9din + 6.9din uspostava veze. Nigde to nisu najavili, što je protivzakonito, a da ne napominjem da pored promocija jedini nemaju tarifne dodatke. :blinky:

godja
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 05. Maj 2005. 09:27

Post od godja »

mp3mp3 .. http://www.vipmobile.rs/privatni/prepaid/tarifa.7.html
stoji na sajtu,a kao i do sada odnosi se na nove korisnike..ako ne promeniš tarifu imaš i dalje stare cene... a imaš i neke prepaid opcije.. http://www.vipmobile.rs/privatni/prepai ... e.631.html
Samsung S10+ red

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
:: LG G2mini (LG-D620r)

Post od snenad »

deksicom, ja cu da pohvalim telenor kod njih sam od 2003 i evo skoro su mi dali 75 min ka telenoru

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Postoji opcija "Dupla dopuna", koja bukvalno smanjuje troškove za 50%. Tako bi cena minuta realno bila oko 4,5 dinara. Dobra stvar je što se bonus može koristiti za pozive, sms, mms prema svim nacionalnim mrežama.

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Evo ja da "pohvalim" Vip. Treca godina kod njih i sve do sad nisam imao ni najmanju zamerku. A sad su krenuli problemi. Ne mogu da obavim nijedan normalan razgovor sa svojima (oba mesta su pokrivena 3g signalom), veza prekida, pucka, cak se i gubi zvuk na po par sekundi. Po pet puta mora da se ponovi recenica da bi je razumeo, uzas. Drugo, internet im postaje da ne kazem sta. Prvo se ponekad desavalo da prenos podataka padne sa H ili 3g na e, vrlo retko, onda sve cesce i evo sad retko surfujem na 3g kad sam u stanu. Valjda ce se popraviti nekako u skorije vreme.

godja
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 05. Maj 2005. 09:27

Post od godja »

antec, ja sam taj "problem" rešio preuzimanjem rizika...telefon podešen na samo HSDPA/3G pa gde ga nema ne moram ni da surfujem :) ... nije moćda najsrećnije ali barem kad surfujem sve je kako treba
Samsung S10+ red

Odgovori