A1 novosti
Aleksaboy, dupla dopuna nije duza od 7 dana pa je paralizuje.
Dalje cak ni duplom dopunom minut ne izadje tako jeftino. Ne zaboravi da je prvi minut oko 16 dinara, dupliranjem je oko 8din prvi minut, pa tek onda idu ti povoljniji minuti.
Vip nema tarifne dodatke na prepaidu. Mts i Telenor imaju i tarifne dodatke i promocije i nize cene u gotovo svim a mozda i svim prepaid tarifama.
Dalje cak ni duplom dopunom minut ne izadje tako jeftino. Ne zaboravi da je prvi minut oko 16 dinara, dupliranjem je oko 8din prvi minut, pa tek onda idu ti povoljniji minuti.
Vip nema tarifne dodatke na prepaidu. Mts i Telenor imaju i tarifne dodatke i promocije i nize cene u gotovo svim a mozda i svim prepaid tarifama.
mp3mp3, ono što su kod Telenora i Mts-a tarifni dodaci, to su kod Vip-a prepaid opcije. Krsti ga kako hoćeš... Inače kod svih traju 7 dana, što se slažem da je nepraktično. Ali barem se "dupla dopuna" kod vip-a može potrošiti na razgovore i poruke ka svim mrežama, dok se tarifni dodaci kod Telenora i mt:s-a mogu potrošiti samo unutar mreže, osim kada su poruke u pitanju (mada i to varira).
- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
zna li neko mozda odgovore na ovu situaciju:
bio sam sa drugom danas da uzme vip postpaid i neki telefon uz paket. medjutim, prilikom provere u kreditnom birou nadjeno mu je dugovanje, tj. kreditni biro je poslao negativan odgovor. devojka koja radi u poslovnici mu je rekla da u tom slucaju moze da uzme samo najmanju tarifu ali da mora da uplati 3 pretplate unapred. dakle on bi mogao da uzme na primer postpaid 60 (460 dinara), ali interesuje me da li bi u tom slucaju imao pravo da uzme i neki telefon za dinar (na primer uz tu tarifu ide neka Nokia C1 za dinar), kao i da li ako se pokaze kao redovan platisa kod njih moze u buducnosti da predje na neku vecu tarifu? ako moze, posle kog vremena?
bio sam sa drugom danas da uzme vip postpaid i neki telefon uz paket. medjutim, prilikom provere u kreditnom birou nadjeno mu je dugovanje, tj. kreditni biro je poslao negativan odgovor. devojka koja radi u poslovnici mu je rekla da u tom slucaju moze da uzme samo najmanju tarifu ali da mora da uplati 3 pretplate unapred. dakle on bi mogao da uzme na primer postpaid 60 (460 dinara), ali interesuje me da li bi u tom slucaju imao pravo da uzme i neki telefon za dinar (na primer uz tu tarifu ide neka Nokia C1 za dinar), kao i da li ako se pokaze kao redovan platisa kod njih moze u buducnosti da predje na neku vecu tarifu? ako moze, posle kog vremena?
ma to je cista glupost...moj drug je naprimer u telenoru uzeo tarifu samo na osnovu toga sto je punoletan(licna karta),a pritom je ucenik tako da nije zaposlen...vip voli da pravi probleme i da izmislja okolnosti i poceli su da me nerviraju u toj meri da razmisljam da prekinem ugovor sa njima i vratim se prepaidu
Samsung Galaxy Y Duos + SE k800 + Siemens a50
- bachika
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
- :: Iphone 7
- :: Lenovo P780
miodrage, dodao bih još samo da je to najbolja opcija, jer ko će bre još da se vezuje 2 godine a da za uzvrat dobije telefon koji bi mogao možda naći na ulici ili kupiti za desetak eura
... Dakle ugovor samo uz odgovarajući telefon pa da se zna zašto se robija! 

Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
Jutros čitam Blic i velika reklama za Vip, duplo više minuta uz svaki postpaid paket! Pomislih se koji sam baksuz, skoro sam prešao na Smart 1100. Kad ono duplo više minuta u mreži, Umesto 1000 - 2000! Koji i ovako važe tek kada se potroše oni osnovni smartovi, što se mene tiče - nikad. Nije im baš neka promocija.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
pelleruma, Hmmmm... skoro da si na istom. Ja bih isao na Arc S ali je to ipak vise subjektivna stvar.
Arc S - veci ekran, veca rezolucija, bolja kamera, potvrdjen upgrade na ICS...
SGS Plus - Vise interne memorije, amoled (ovo meni nije bas prednost ali aj' dobro), sekundarna kamera, nesto jaca baterija...
Nego, evo lepo poredjenja pa je mnogo jednostavnije kad imas sve stavke na papiru... mislim, monitoru... http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=4134
Arc S - veci ekran, veca rezolucija, bolja kamera, potvrdjen upgrade na ICS...
SGS Plus - Vise interne memorije, amoled (ovo meni nije bas prednost ali aj' dobro), sekundarna kamera, nesto jaca baterija...
Nego, evo lepo poredjenja pa je mnogo jednostavnije kad imas sve stavke na papiru... mislim, monitoru... http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=4134

- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
psyhound,hvala na odgovoru.Ma uporedjujem ih na sve strane,ali mnogo mi znaci i tvoje(vasa)iskustva i misljenje.Ipak nisam neki lovator i gledam da kad kupim bar 1.5 godine me drzi taj telefon,da ne razmisljam o drugom-sto je u ponudi tesko,jer stalno izlaze lepsi,mocniji.Hvala jos jednom 

stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
dzonsi,u pravu si,pokusavam tako da razmisljam,ali slab sam na tehniku,a bogami ni novcanik nije bas neki.Ali u stanju sam da se odreknem nekih stvari i sebi s vremena na vreme priustim nesto - jedan je zivot!Ova dilema mi je jos teza jer Samsung je kod Telenora,a SE kod Vip-a gde sam vec.Otprilike ste mi pomogli da prelomim u korist SE i ostanka u Vip-u.pozZ
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
- :: LG Nexus 5X
Dupla dopuna za duplo više želja!
Dopuni svoj kredit sa 200 dinara ili više i Vip će svaku tvoju dopunu učiniti duplo većom!
Promocija važi do 15.01.2012. uz dopunu od najmanje 200 dinara. Bonus kredit važi u nacionalnom saobraćaju 7 dana od dana dopune i ne odnosi se na usluge sa dodatom vrednošću.
http://www.vipmobile.rs/privatni/prepai ... .1603.html
Dopuni svoj kredit sa 200 dinara ili više i Vip će svaku tvoju dopunu učiniti duplo većom!
Promocija važi do 15.01.2012. uz dopunu od najmanje 200 dinara. Bonus kredit važi u nacionalnom saobraćaju 7 dana od dana dopune i ne odnosi se na usluge sa dodatom vrednošću.
http://www.vipmobile.rs/privatni/prepai ... .1603.html
To se zove "Ustupanje ugovora".Tako nesto u Mts i u Telenoru postoji,a u Vip-u nepsyhound napisao:Posto znam da telenor ima mogucnost prenosa postpejd broja na trece lice, da li postoji nesto slicno i u VIP-u? Polako mi ovaj moj postaje visak pa ako moze i ako nekome treba jedna tarifa na 325 sa dodatnih 1GB...