MTS novosti
To neces dozivet jer ni Telenor ne daje stanje pre 3. u mesecu. kao iz tehnickih razloga. Presao sam na Mts pre 3 meseca(nesto manje) i provera radi odlicno o uvek. Skinuo sam onu aplikaciju sa Marketa za Mts i radi odlicno. Ne znam zasto se ljudi zale na proveru.Moje iskustvo je kratko ali krajne pozitivno.
Za nepoverovati je da su cene telefona u Handy prodavnicama povecane uz mts pakete.Nokia X7 se prosli mesec prodavala uz mixnet l a sada se ne moze kupiti bez mixnet xl paketa.Ko je ovde lud i o cemu li se radi?Sada su vise nego duplo skuplji telefoni u mts-u nego u Swisscomu-u.Doslo vreme da se rastajemo 

U septembru sam izvadio BusPlus povlasticu i prijavio se za bonus minute, poruke i megabajte u MTS mrezi. Rekli su da cu taj bonus dobiti na pocetku ovog meseca. Kada odem u meni *797# pod 'bonusi' pise da imam 100 min, 100 SMS i 100 MB ali se oni ne trose. U paketu koji imam (belSMS) sam vec potrosio taj 1MB i sad mi se stanje na racunu uvecava svaki put kad odem na internet umesto da pocnem da trosim tih 100MB koje pise da imam.. Je l' moram posebno da aktiviram ( i kako? ) taj bonus ili se nesto zabagovalo?
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
Ne zale se vise. Dok nije bila funkcionalna provera stanja, do pre 3 meseca, opravdano su, se zalili. Sada mt:s-ova provera stanja je, ako ne i bolja od Telenorove i Vipove, onda rame uz rame sa njima.Dzeki Cen...
Ne znam zasto se ljudi zale na proveru
Kod Handyja se ne isplati uzimati jeftinije modele, posto kod njih za mt:s, ako se ne varam, ni jedan telefon ne ide za 1din.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
To o cemu pricate vazi za nove korisnike
Za stare je druga prica, gleda se prosecna potrosnja, pa rangiranja u nekakve grupe i spram toga se prave ponude... Sad kako je ovo prenosenje brojeva zazivelo, jos veca je otimacina, drugim recima, jos bolje ponude daju korisnicima koji su bili na ugovoru ili prosto na post-u. Nekoliko ljudi iz mog okruenja, nakon sto su u ragovoru provukli mogucnost da predju kod drugog operatera, je proslo maltene sa identicnim pitanjem gospode iz mt:s-a "da li postoji bila kakva ponuda kojom bismo vas zadrzali?". Tako da...

Za stare je druga prica, gleda se prosecna potrosnja, pa rangiranja u nekakve grupe i spram toga se prave ponude... Sad kako je ovo prenosenje brojeva zazivelo, jos veca je otimacina, drugim recima, jos bolje ponude daju korisnicima koji su bili na ugovoru ili prosto na post-u. Nekoliko ljudi iz mog okruenja, nakon sto su u ragovoru provukli mogucnost da predju kod drugog operatera, je proslo maltene sa identicnim pitanjem gospode iz mt:s-a "da li postoji bila kakva ponuda kojom bismo vas zadrzali?". Tako da...

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
lesa, ja jesam na MixNet paketu i mislim da trenutno nema bolje ponude od te koju mt:s daje sa tim paketom (kombinacija minuta, poruka i neta po toj ceni). Druga dva provajdera negde ustinu, bilo u minutama, porukama ili MB.
Nece te ni zvati niti tvoja namera da predjes kod drugog operatera mora biti ozbiljana, bitno je da kad odes da produzis ugovor i umes neki novi telefon, da im naglasis da ces preci jer ti to sto ti nude ne odgovara i da trazis vise i bolje. A sada se kolju za svakog korisnika, svaki od nas im je bitan, od svakog kaplje
Nece te ni zvati niti tvoja namera da predjes kod drugog operatera mora biti ozbiljana, bitno je da kad odes da produzis ugovor i umes neki novi telefon, da im naglasis da ces preci jer ti to sto ti nude ne odgovara i da trazis vise i bolje. A sada se kolju za svakog korisnika, svaki od nas im je bitan, od svakog kaplje

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Pa ja kada sam prelazio kod Vipa, a nisam imao nijedan racun ispod 1500, pitali su me da li hocu neki telefon, na sta sam se ja nasmejao i rekao da meni treba flexibilnost paketa, kakvu nudi Smart. Njihov odgovor je bio dovidjenja. Daleko im lepa kuca. Zeni sad istice ugovor kod njih, pa cu da napravim ili da dobijem sjajan telefon za nista, ili i ona prelazi u Vip!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Pojavila se Nokia N9 u Handy ponudi uz mts paket.Na zalost uz MixNetXXL paket,za 26.000 dinara.Danas sam svracao u poslovnicu i od njih dobio informaciju da oni nemaju uticaja na ponudu telefona kod dilera uz postpaid pakete a u Handy prodavnicama kazu da im je mts nalozio da povecaju pakete uz koje prodaju telefone.Prilicno sam zbunjen,priznajem 

- Ensiferum
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
- :: Xiaomi Mi 9T 6/128
- :: Nokia 8 4/64
lesa, pojavile su se i Nokije 101, 500, 700 i 701!!! 

Poslednja izmena od Ensiferum u Pet, 07. Okt 2011. 06:42, izmenjeno 1 put ukupno.
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami