Dragi ...,
Hvala sto ste nam se obratili ovim putem.
Grand prepaid tarifni paket i usluge nisu deo nase aktuelne ponude, tako da ni postojeci korisnici nasih usluga nece biti u mogucnosti koristiti tarifu niti ostale usluge koje se vezuju za Grand. Za dodatne informacije o Grand prepaidu predlazemo vam da posetite njihov zvanicni sajt www.grandprepaid.rs.
Srdacan pozdrav,
Kontakt Centar
Telenor d.o.o
tel: +381 63 9000
fax:+381 63 9001
e-mail: servis@telenor.rs
Yettel novosti
Na pitanje (postavljeno preko portala) da li ce na paketu biti telenorovih promocija i tarifnih dodataka dobio sam odgovor :
Paket je ok al ako nije deo njihove ponude sto su ga onda stavili na sajt http://awesomescreenshot.com/0388fg3b5 . Vidim da su ubacili jeftinije telefone sto je po meni ok ako vidimo u kom smeru nam idu zarade i platezna moc.
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Dobro je da se ogradiliTelenor napisao:Grand prepaid tarifni paket i usluge nisu deo nase aktuelne ponude, tako da ni postojeci korisnici nasih usluga nece biti u mogucnosti koristiti tarifu niti ostale usluge koje se vezuju za Grand. Za dodatne informacije o Grand prepaidu predlazemo vam da posetite njihov zvanicni sajt www.grandprepaid.rs.

Ovajdice se telenor vise nego da je beograd skroz oblepio bilbordima. Cela srbija gleda grand, dvor i farmu. Cast manjini. Ne znam ko je kome ovde platio

Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
Mozda je vec bilo ali... u Telenor je stigao Samsung Galaxy S -> KLIK
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Link (Kliknuti OVDE)Razgovori između troje korisnika za jedan dinar, učešće u nagradnoj igri i muzički CD na poklon
2. mart 2011 – Grand produkcija, uz pomoć Telenora, pronudila je korisnicima svoj pripejd paket pod nazivom “Grand pripejd“. Paket se od danas nalazi u prodaji i sadrži, pored tri SIM kartice, i aktuelni muzički CD Grand produkcije.
U okviru ovog paketa, tri korisnika međusobno mogu da razgovaraju za samo 1 dinar po minuti, bez naplate za uspostavljanje veze. Paket je namenjen korisnicima koji žele po nižim cenama da razgovaraju sa članovima porodice i prijateljima, a svaka kartica ima 30 dinara inicijalnog kredita. Za svaku dopunu veću od 300 dinara, korisnik dobija priliku da učestvuje u nagradnoj igri u kojoj može osvojiti plazma televizor u nedeljnim izvlačenjima, ili automobil marke fiat punto Evo u mesečnim izvlačenjima. Izvlačenje nagrada obaviće se u emisijama Grand produkcije.
Umreženi brojevi u okviru paketa Grand pripejd biće sedmocifreni i počinjaće nulom, dok će njihov pozivni broj biti 069. Paket može da se kupi na većini kioska i u manjim radnjama širom Srbije.
Za više informacija posetite www.grandpripejd.rs ili pozovite Grand pripejd korisnički servis na 069 9009.
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
Grand prepaid tarifni paket(i) i usluge nisu deo Telenorove aktuelne ponude.
U pitanju je virtuelni mobilni operater/provajder, koji koristi Telenorovu mreznu infrastrukturu i tehničku podrsku. Prema sajtu, Korisnički servis ovog operatera dostupan je na broju 069/9009, fax-u 069/9008 i mail-u podrska@grandpripejd.rs. Numeracija, odnosno prefiks ovog operatera pocinje je 0690. Provera stanja preostalog kredita je moguća pozivom koda *113#. Call Centar pocinje sa radom od 04. marta 2011. Postojeći korisnici Telenora nisu u mogućnosti da izaberu tarifne pakete ovog operatora, i obratno, jer su u pitanju ponude dva različita operatera.
Kada se sa Grand prepaid-a poziva Telenor mreža tretira se kao nacionalni saobraćaj, 7 din uspostava, 7 din minut. Cena poziva ka Grand pripejd korisnicima iz Telenor mreže je po tarifnom paketu i tretiraju se isto kao i pozivi upuceni ka Telenor mrezi.
Smatram korisnim otvoriti temu u kojoj bi se mogle naći novosti vezane i za ovog "operatora". Zanimljive informacije o ovom tipu operatora možete pronaći ovde.
Pozdrav.
U pitanju je virtuelni mobilni operater/provajder, koji koristi Telenorovu mreznu infrastrukturu i tehničku podrsku. Prema sajtu, Korisnički servis ovog operatera dostupan je na broju 069/9009, fax-u 069/9008 i mail-u podrska@grandpripejd.rs. Numeracija, odnosno prefiks ovog operatera pocinje je 0690. Provera stanja preostalog kredita je moguća pozivom koda *113#. Call Centar pocinje sa radom od 04. marta 2011. Postojeći korisnici Telenora nisu u mogućnosti da izaberu tarifne pakete ovog operatora, i obratno, jer su u pitanju ponude dva različita operatera.
Kada se sa Grand prepaid-a poziva Telenor mreža tretira se kao nacionalni saobraćaj, 7 din uspostava, 7 din minut. Cena poziva ka Grand pripejd korisnicima iz Telenor mreže je po tarifnom paketu i tretiraju se isto kao i pozivi upuceni ka Telenor mrezi.
Smatram korisnim otvoriti temu u kojoj bi se mogle naći novosti vezane i za ovog "operatora". Zanimljive informacije o ovom tipu operatora možete pronaći ovde.
Pozdrav.
Poslednja izmena od evolution u Sre, 09. Mar 2011. 16:14, izmenjeno 2 puta ukupno.
iPhone 6 Plus
evolution, cenim tvoj trud ali zapravo nam nikada nisi dao novu informaciju. Tako da verovatno nemas veze sa Telenorom osim sto kopiras vesti.
Sve sto si napisao iznad je vec receno na jednom forumu b. i drugom e.
Ovim samo zelim da pokazem korisnicima koji misle da radis za telenor da grese... a nista protiv tebe licno.
Sve sto si napisao iznad je vec receno na jednom forumu b. i drugom e.
Ovim samo zelim da pokazem korisnicima koji misle da radis za telenor da grese... a nista protiv tebe licno.

Ne verujem da će ovaj virtuelni operater dugo živeti, a kamoli se razvijati. Od ovoga je mnogo bolje koristiti mt:s prepaid broj sa uplatom dodatka "tri najdraža broja" ili uplaćivati prepaid opcije "10 puta više" ili "10 para minut" kod Telenora.
Poređenja radi, ja sam, svojedobno, imao u ponudi 1000 minuta za 100 din. ka svim brojevima Telenor mreže za 7 dana. To je 4000 minuta za 400 din. mesečno u celoj mreži. A ovde se za tih 400 din. dobija 400 minuta ka samo tri broja. Dakle, drastično se manje isplati.
I za kraj, samo ime "Grand" kod mene izaziva tešku mučninu i neodoljivu želju za defekacijom.
Poređenja radi, ja sam, svojedobno, imao u ponudi 1000 minuta za 100 din. ka svim brojevima Telenor mreže za 7 dana. To je 4000 minuta za 400 din. mesečno u celoj mreži. A ovde se za tih 400 din. dobija 400 minuta ka samo tri broja. Dakle, drastično se manje isplati.
I za kraj, samo ime "Grand" kod mene izaziva tešku mučninu i neodoljivu želju za defekacijom.
Telenor predstavlja Sensation White muzički događaj
Srbija je prvi put domaćin jednog od najpopularnijih svetskih događaja „Sensation White“, a ulaznice za ovaj događaj biće dostupne u Telenorovim prodavnicama. Uz svaku ulaznicu korisnici dobijaju i vaučer sa kojim će imati priliku da kupe telefone Nokia X3-02, Nokia C5-03 i Nokia C6 u beloj boji po cenama nižim i do 2000 dinara, uz „Prenesi“ i „Prenesi Plus“ pakete. Uz ova tri modela telefona korisnik može koristiti i usluge Ovi prodavnice u okviru koje će moći da se preuzimaju i besplatne aplikacije.
Prvi „Sensation White“ događaj održan je u Amsterdamu 2000. godine, gde se organizovao sve do 2005. Od tada se ovaj muzički događaj održava širom sveta. „Sensation White“ najveći je scenski događaj u okvirima dens muzike i do sada ga je videlo više od milion ljudi, traje između šest i osam časova, a najpopularniji haus di-džejevi, specijalno osvetljenje i ozvučenje njegove su glavne karakteristike.
Više informacija: http://www.telenor.rs/
Srbija je prvi put domaćin jednog od najpopularnijih svetskih događaja „Sensation White“, a ulaznice za ovaj događaj biće dostupne u Telenorovim prodavnicama. Uz svaku ulaznicu korisnici dobijaju i vaučer sa kojim će imati priliku da kupe telefone Nokia X3-02, Nokia C5-03 i Nokia C6 u beloj boji po cenama nižim i do 2000 dinara, uz „Prenesi“ i „Prenesi Plus“ pakete. Uz ova tri modela telefona korisnik može koristiti i usluge Ovi prodavnice u okviru koje će moći da se preuzimaju i besplatne aplikacije.
Prvi „Sensation White“ događaj održan je u Amsterdamu 2000. godine, gde se organizovao sve do 2005. Od tada se ovaj muzički događaj održava širom sveta. „Sensation White“ najveći je scenski događaj u okvirima dens muzike i do sada ga je videlo više od milion ljudi, traje između šest i osam časova, a najpopularniji haus di-džejevi, specijalno osvetljenje i ozvučenje njegove su glavne karakteristike.
Više informacija: http://www.telenor.rs/
Poslednja izmena od evolution u Pet, 04. Mar 2011. 20:30, izmenjeno 5 puta ukupno.
iPhone 6 Plus
Aleksaboy, više ni jedan operater nema tako povoljne ponude na prepaidu.
Ponude su jako skupe i retko upotrebljive.
Mislim da ovaj paket može da uspe zbog toga što ne uslovljava ljude da moraju da uplaćuju neku sumu zbog povoljnosti, već je povoljnost uvek tu.
A da li će biti puno korisnika pokazaće vreme, nešto mislim da će brzo krenuti prodaja.
Ponude su jako skupe i retko upotrebljive.
Mislim da ovaj paket može da uspe zbog toga što ne uslovljava ljude da moraju da uplaćuju neku sumu zbog povoljnosti, već je povoljnost uvek tu.
A da li će biti puno korisnika pokazaće vreme, nešto mislim da će brzo krenuti prodaja.
mp3mp3, nije tačno da nema. mt:s i dalje nudi "tri omiljena broja" za prepaid po ceni od 400 din. Dakle, možeš da zoveš mesec dana tri broja iz mreže dok ti se mozak ne usija i dodatno plaćaš samo uspostavu. Koliko bi mogao da pričaš u "Grandu" za te pare? Matematički dosta manje.
Telenor nudi "pričaj i kuckaj" na prepaidu, što se ponovo više isplati nego "Grand" jer manje košta i odnosi se na celu mrežu a ne samo na tri broja.
VIP nudi prepaid opcije koje nisu loše. Ja bih izdvojio "isti prema svima" i "besplatno u mreži". Tačno je da one važe uz odeđenu dopunu ali ti kredit ostaje na računu ukoliko koristiš "besplatno u mreži" i pozivi se odnose na celu mrežu.
Dakle, nije tačno da nema povoljnih ponuda. Naprotiv, svaka mreža nudi bolje i više nego što to "Grand" daje.
Telenor nudi "pričaj i kuckaj" na prepaidu, što se ponovo više isplati nego "Grand" jer manje košta i odnosi se na celu mrežu a ne samo na tri broja.
VIP nudi prepaid opcije koje nisu loše. Ja bih izdvojio "isti prema svima" i "besplatno u mreži". Tačno je da one važe uz odeđenu dopunu ali ti kredit ostaje na računu ukoliko koristiš "besplatno u mreži" i pozivi se odnose na celu mrežu.
Dakle, nije tačno da nema povoljnih ponuda. Naprotiv, svaka mreža nudi bolje i više nego što to "Grand" daje.
Aleksaboy, nudi mts za 400din tri omiljena ali svaki pozi plaćaš 7din zbog uspostave.
Pričaj i kuckaj ponude su ok ali sada nisu tako velike kao pre i opet je mana 7 dana. Ne kažem da je nepovoljno za sve ali ipak ne daju svi na prepaidu 200din nedeljno, što bi bilo 200minuta na G.P.
Anyway sve zavisi od potrebe korisnika, globalno je teško reći.
Pričaj i kuckaj ponude su ok ali sada nisu tako velike kao pre i opet je mana 7 dana. Ne kažem da je nepovoljno za sve ali ipak ne daju svi na prepaidu 200din nedeljno, što bi bilo 200minuta na G.P.
Anyway sve zavisi od potrebe korisnika, globalno je teško reći.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
evolution, svaka cast Telenoru za organizaciju tog fantasticnog dance dozivljaja.
Evo kako to izgleda Sensation Megamix.
Evo kako to izgleda Sensation Megamix.