Yettel novosti
ne vidim sta je ovde cudno, decko je preneo saopstenje, a zapravo se radi o jako dobroj stvari, kupuju se domaci automobili, nimalo za potceniti. ne sumnjam da je telenor mogao opet da uzme vozila od volkswagena tj porsche leasinga kao ranije, a ovo je potvrda da veruju u domacu privredu i da zele da se na njih (telenor) gleda kao na preduzetnika domacina a ne stranca. pozdravljam ovaj gest
::luv phonez::
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Ili su shvatili da im je jeftinije, pa usput ako jos uvaljaju svoje telefone i pakete, eto njima par hiljada novih korisnika. Uopste Telenor nije mutav. A nisu uzeli Yuga nego Fiat - a to je italijansko vozilo, ovde mu dodaju malo sminke i to je to, a sve ostalo stize iz Italije.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Meni nije jasno kakve veze imao ovo saopstenje sa forumom o mobilnim telefonima i operaterima......
Kada je evo vec glasnogovornik plavaca sto se ne potrudi pa neke probleme koji se ovde spominju prenese svojim nadredjenima (posto on dobija platu za svoj rad-tj ovaj vid gerila marketinga),ovako je komunikacija jednosmerna!!!
Uostalom bas me briga sta ce voziti u telenoru i odakle im vozila,jedino sto korisnike treba da zanima je usluga,kvalitet,cene itd(a tu je telenor dobrano saren)
Kada je evo vec glasnogovornik plavaca sto se ne potrudi pa neke probleme koji se ovde spominju prenese svojim nadredjenima (posto on dobija platu za svoj rad-tj ovaj vid gerila marketinga),ovako je komunikacija jednosmerna!!!
Uostalom bas me briga sta ce voziti u telenoru i odakle im vozila,jedino sto korisnike treba da zanima je usluga,kvalitet,cene itd(a tu je telenor dobrano saren)
D500&E71
to sto telenor radi nevezano da kazem privatno a nije vezeno za mobilnu telefoniju apsolutno nezanima nikog ovo zaista govorim drugarski i krajnje dobronamerno .
informacija jeste lepa to niko nespori kamo srece da se neki malo bitniji ugladaju i voze aute cenovnog ranga 10000 eu a ne sa jos jendom 0 ALI ovoj informaciji i gomili drugih koje je zstupnik telenora izneo nije mesto pa nije ovde .
ali ovo je forum o mobilnoj industriju cenma u istoj a nije sajam koji je u toku jednostavno previse nepotrebnih samo reklamirajucih postova ima od stane telenorovog zastupnika na ovom forumu i to traje godinama i vidno smeta mnogima tj vecini a nista se naradi da se to izmeni tj da se obrati paznja na bitne stvari
informacija jeste lepa to niko nespori kamo srece da se neki malo bitniji ugladaju i voze aute cenovnog ranga 10000 eu a ne sa jos jendom 0 ALI ovoj informaciji i gomili drugih koje je zstupnik telenora izneo nije mesto pa nije ovde .
ali ovo je forum o mobilnoj industriju cenma u istoj a nije sajam koji je u toku jednostavno previse nepotrebnih samo reklamirajucih postova ima od stane telenorovog zastupnika na ovom forumu i to traje godinama i vidno smeta mnogima tj vecini a nista se naradi da se to izmeni tj da se obrati paznja na bitne stvari
Tarifni paketi Kombinuj i Start polako odlaze u penziju, a sa njima i tarifiranje 60+30 i 60+1, mada nisu svrstani u stare tarifne pakete, pa se možda još mogu aktivirati.
Novi paket u ponudi za kontrolu troškova je Prenesi Dopuni:
http://www.telenor.rs/sr/Privatni-koris ... si-Dopuni/
Novi paket u ponudi za kontrolu troškova je Prenesi Dopuni:
http://www.telenor.rs/sr/Privatni-koris ... si-Dopuni/
- Ensiferum
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
- :: Xiaomi Mi 9T 6/128
- :: Nokia 8 4/64
Ovo i nije tako lose, ali uspostava veze je stvarno previse skupa (po obicaju), ljudi ce uzimati ovaj paket samo da bi zvali ova dva broja, a uopste se ne isplati pozivati druge brojeve! Ovo je Telenorov odgovor na mt:s kontrolu troskova i VIP-ove Smart tarife!Uz tarifne pakete Prenesi i Dopuni imate i izvanrednu mogućnost da sa dva odabrana broja u Telenor mreži razgovarate po ceni od 0 dinara po minuti, uz besplatnu uspostavu veze!

Opušteno i u romingu
Opustite se, komunicirajte slobodno i zaboravite na visoke račune dok koristite telefon u inostranstvu.
Osnovna odlika pametnih telefona je njihova potreba za stalnim prenosom podataka sa Interneta. Bilo da se radi o osvežavanju vremenske prognoze, proveravanju elektronskog sandučeta ili ažuriranju instaliranih aplikacija, ovi telefoni pristupaju Internetu i kada mi to ne vidimo, stvarajući dodatne troškove kojih postajemo svesni tek kada dobijemo račun.
Cene Internet saobraćaja u romingu variraju od zemlje od zemlje, a obračunavaju se po tarifama koje se značajno razlikuju od tarifa u nacionalnom saobraćaju. Zato se korisnicima telefona sa naprednijim operativnim sistemima i aplikacijama obično savetuje da provere i eventualno isključe funkcije automatskog ažuriranja softvera i preuzimanja elektronske pošte.
Ako ne želite da na ovakav način ograničavate funkcionalnost vašeg telefona, to ne znači da treba da strahujete dodatnih troškova. Uvođenjem novog, efikasnijeg sistema za obračun utrošenog Internet saobraćaja, Telenor značajno smanjuje troškove korišćenja mobilnog Interneta u romingu i omogućuje vam da po najpovoljnijim uslovima zadržite ustaljene navike u korišćenju telefona. Naime, Internet u romingu najčešće koristimo u malim "dozama", pa se po novom sistemu prenos podataka tarifira tako što se početno zaokruživanje vrši na 5 KB, dok se nakon toga zaokružuje na 100 KB (po formuli 5 + 100 KB, umesto dosadašnje 100 +100 KB).
Cena početnih 5 KB je 5,9 dinara sa PDV-om, i važi za sve roming zone. Naplata korišćenja nakon inicijalnih 5 KB vrši se na osnovu prenetih podataka i roming zone u kojoj se nalazite.
Opširnije: http://bit.ly/tln_roming
Opustite se, komunicirajte slobodno i zaboravite na visoke račune dok koristite telefon u inostranstvu.
Osnovna odlika pametnih telefona je njihova potreba za stalnim prenosom podataka sa Interneta. Bilo da se radi o osvežavanju vremenske prognoze, proveravanju elektronskog sandučeta ili ažuriranju instaliranih aplikacija, ovi telefoni pristupaju Internetu i kada mi to ne vidimo, stvarajući dodatne troškove kojih postajemo svesni tek kada dobijemo račun.
Cene Internet saobraćaja u romingu variraju od zemlje od zemlje, a obračunavaju se po tarifama koje se značajno razlikuju od tarifa u nacionalnom saobraćaju. Zato se korisnicima telefona sa naprednijim operativnim sistemima i aplikacijama obično savetuje da provere i eventualno isključe funkcije automatskog ažuriranja softvera i preuzimanja elektronske pošte.
Ako ne želite da na ovakav način ograničavate funkcionalnost vašeg telefona, to ne znači da treba da strahujete dodatnih troškova. Uvođenjem novog, efikasnijeg sistema za obračun utrošenog Internet saobraćaja, Telenor značajno smanjuje troškove korišćenja mobilnog Interneta u romingu i omogućuje vam da po najpovoljnijim uslovima zadržite ustaljene navike u korišćenju telefona. Naime, Internet u romingu najčešće koristimo u malim "dozama", pa se po novom sistemu prenos podataka tarifira tako što se početno zaokruživanje vrši na 5 KB, dok se nakon toga zaokružuje na 100 KB (po formuli 5 + 100 KB, umesto dosadašnje 100 +100 KB).
Cena početnih 5 KB je 5,9 dinara sa PDV-om, i važi za sve roming zone. Naplata korišćenja nakon inicijalnih 5 KB vrši se na osnovu prenetih podataka i roming zone u kojoj se nalazite.
Opširnije: http://bit.ly/tln_roming
iPhone 6 Plus
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 23. Feb 2010. 10:14
Debilno! Vi cete da reklamirate da roming kosta od 5.9din, a ja sam ovca, pa cu da se nakacim i predjem tih famoznih 5kb i onda cete da mi naplatite jos 100 a sve u skladu sa uslovima koje ste propisali.....evolution napisao:Opušteno i u romingu
Koji li je samo mag marketinga sa diplomom na megatrendu/visoj poslovnoj ovu idiotariju smislio!?!?!? Tarifirajte normalno na 1kb i sve cool....
Ja u inostranstvu koristim bežični internet koji je besplatan i dostupan skoro na svim javnim mestima. U kafićima, restoranima, parkovima, u blizini škola i bolnica... Ne vidim razloga da neko koristi internet preko operatera koji je papreno skup. Doduše, ja sam uglavnom putovao po "zapadnim" zemljama i tamo je internet svuda dostupan i besplatan. Verovatno bi situacija bila drastično drugačija da sam malo išao na istok.
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS