Ako ti vise trebaju minuti, a manje poruke i net, razmisli o Vip Smart paketima - za mene osnovni razlog sto sam se prebacio kod njih, i evo pola godine proslo, jos se nisam pokajao
MTS novosti
- shocky
- Entuzijasta

- Pridružio se: Sub, 04. Feb 2006. 04:21
- :: Samsung A52s
miodrage, e to je to
. Ja trazio na www.mts.telekom.rs
Videcu o tom paketu da razmislim. Hvala na odgovoru i sugestiji
Videcu o tom paketu da razmislim. Hvala na odgovoru i sugestiji
- miodrage
- WP_guru

- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
PetarI, 1490 din, ali ako uzmes ugovor na 2 god, bez telefona, dobijas 25% popusta - sto izadje 1120 din, i to niko drugi ne moze da isprati. Ja koristim 1100 Smart paket, mesecno spicim oko 500 minuta, 200-250 poruka i oko 200 MB neta. I jos uvek imam zlatnu rezervu ako mi ne daj Boze zatreba. Izracunao sam da prosecnih 30 smartova dnevno pokriva moje potrebe savrseno.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
miodrage,ok to sam i ja rekao,taman i bez onih 25 %.U principu jedina mana Vipu je dosta velika cena rominga za okolne zemlje,koje su u principu u lancu Vodafona,ali nema popusta.Sada malo za nase "prijatelje".Alo bre,kakav zvezda paket,pa jeste vi normalni,pa jeste vi svi zvezdasi u tom mt:s-u?Vredjate ostatak ove zemlje.Neka je paket moj klub,a neka svako zamislja koji je to.NAPRED PARTIZAN 
- shocky
- Entuzijasta

- Pridružio se: Sub, 04. Feb 2006. 04:21
- :: Samsung A52s
Ja sam reg. za svoj postpaid MTS broj. Ali kako sa fix.telefone? Preko ovog LIB-a moram? I onda da cekam da mi stigne na kucnu adresu?miodrage napisao:shocky, https://racun.telekom.rs/MojRacun.aspx - verujem da ovo trazis
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak

- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
shocky.Imas na sajtu Mts-a fiksna telefonija i objasnjenje kako da se prijavis za servis moj racun.Ako treba lib,poslace ti postom.On vazi za sve brojeve na tvoje ime u Mts mrezi.Udjes na moj racun i bice ti prikazani svi racuni.To ti ne znaci mnogo,osim da saznas malo ranije iznos racuna.Najbolje je da odes u najblizu banku i prijavis se za placanje racuna sms-om.Posaljes zahtev sms porukom i dobijes odgovor da ukucas svoju sifru (pin sa dina kartice).Po obavljenoj uplati dobijes sms o uspesnoj transakciji i iznos ti je skinut sa racuna.Mogu i fiksni i pre paid brojevi a nema provizije kao kad placas u posti.
LG G2 Black,16GB
Cao drugari jel moze pomoc znam da ovde na forumu ima postpejd korisnika!u mts-u pa bih posebno njih zamolio da mi pomognu pri izboru tarife evo o cemu se radi http://www.mts.telekom.rs/index.php/htc ... .1123.html
trenutno sam na pripejdu kod telenora i kreda mi ide samo tako dopunu uplacujejm kad koliko imam
nikad nisam racunao ali misli mislm da meseno ne prelazim 1500 din,,znaci hteo bih neki prosecan paketic ne tako skup ali isplativ..unapred hvala...
trenutno sam na pripejdu kod telenora i kreda mi ide samo tako dopunu uplacujejm kad koliko imam