Telenor kupio Mobi63

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

loeates napisao:Zanima me,ako okrenem npr. jedan broj 063 pa ga onda stavim na cekanje pa okrenem drugi broj 063 kako se to naplacuje?Da li se naplacuje i poziv onog dok je na cekanju i drugog broja ili samo drigog broja? :unsure:
Mislim da se naplacuju oba! Bez obzira sto je jedan na cekanju... Ovo kazem jer sam sa drustvom koristio onu foru u Junior paketu da je od 00do01 besplatno tako sto je svako zvao jednu ili dve osobe i onda smo pravili konferencijske veze od oko sestoro ljudi. I tada nam nisu naplacivali to sto imamo dva poziva odjednom, sto bi reklo da vaze ista pravila tj tarifiranje za ta dva poziva, tako da verujem da kada normalno pozoves dva broja, da se oba naplacuju!

PozZ

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Ljudi da li se zvanje 789 broja naplacuje kod mts-a? :blinky: :blinky: :blinky: :blinky: :blinky:
and justice for all...

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

DREAM WEAVER napisao:Ljudi da li se zvanje 789 broja naplacuje kod mts-a? :blinky: :blinky: :blinky: :blinky: :blinky:
Koliko ja znam taj broj je oduvek bio besplatan, cak i kada je mobtel odlucio da naplati 9863!
PozZ

anel
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 13. Sep 2006. 14:14

Post od anel »

DREAM WEAVER napisao:Ljudi da li se zvanje 789 broja naplacuje kod mts-a? :blinky: :blinky: :blinky: :blinky: :blinky:
Ne naplacuje se 100%, niti bilo koji drugi info brojevi 778,788 itd
LL Cool B

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dream Weaver »

Ma i ja mislim da se ne naplacuje nego mene drugarica ubedjuje u suprotno. Ona tvrdi da su joj skinuli za zvanje 789 broja ali ja mislim da se nesto istripovala :wink:
and justice for all...

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

DREAM WEAVER, poziv sa 064/065 broja na sve servisne brojeve Telekoma je besplatno...jedino ako je zvala sa 063/062 broja ili sa fixnog... :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Jednostavno odete na mts-ov sajt -> http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=244 , i u chesto postavljenim pitanjima nadjete ovo... , jednostavno zar ne? 8)
Da li je pozivanje broja 777/778 besplatno?
Da. Pozivanje brojeva 777 i 778 je besplatno.

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Danas sam bio nesto u telenoru u upravnoj zgradi i tamo cuo da pocinje akcija telefona na ugovor,danas treba da krene nokia n93 :lol: za 16.000 din+pro 400 na 2 godine,sto je po meni i vise nego odlicno,a uskoro i drugi ovako dobri telefoni npr. n73.E ja nism bio na prodajnom mestu da vidim da li je to stvarno i krenulo,ali sam ja tako cuo tamo :P Sutra cu otici do prodajnog centra da vidim :D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

dusanN70
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 29. Avg 2006. 20:31

Post od dusanN70 »

Nesto mi je ovo sumnjivo!!! 8) Neverujem da ce odah "deliti" n93 i te fore.... Mada, najbolje je da pricekamo i vidimo!!! :oops: ehhhhhh

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

pa bilo bi lepo da je tako ali opet kada se pogleda pro 400 nije jeftin paket i ovo može debelo da se pretplati.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Andrijano »

E ovako,danas sam bio na Telenorovom prodajnom mestu u merkatoru i mala ispravka, nokia n73 :D je 16.000din uz paket pro 400 na 2 godine.Do sada najbolja ponuda na nasem trzistu po meni.Kazu da ce biti jos zanimljivih ponuda :lol: :lol:

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Post od mixxx »

meni se ovo chini kao fenomenalna ponuda.....a za pro 400 mi ne smeta poshto da imam neka primanja (da sam zaposlen) sigurno bih uzeo ovaj paket a 16000 za n73 po meni nije mnogo!

dusanN70
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 29. Avg 2006. 20:31

Post od dusanN70 »

Jesi li cuo mozda da li ce "deliti" jos neke fonove pored n73 8) , i kad ce to krenuti u prodaju (hoce li biti nekih reklama za to)!!!

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

uzeo je danas drugar paket 400 i taj n73
oduševljen je
račun telefona tj koliko košta fon = 16.000din
stiže prvim računom
ali može na 2 rate
kutija je da padneš na dupe
full full
znači oriđinali
kaže da mnogo vredi
a i pravi mesečni račun baš koliko će ga sada koštati pro 400.
kaže i meni da uradim isto jer kao telenor je dobio svega 1000 tih telefona. kako da objasnim čoveku da nemam pare :roll: :roll:
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Andrijano »

E sada sam hteo da napisem da ce deliti i samsung d900 :lol: kad na njihovom sajtu pise sledece:

Telenor u novembru pokreće veliku kampanju oglašavanja na našem tržištu. Čuvena po inovativnosti, ova kompanija ponudiće korisnicima u Srbiji usluge i opremu koji odišu novinom i kreativnošću, kao i iskustvo stečeno u 12 zemalja sveta.
Svoj vizuelni identitet u okviru kampanje Telenor će predstaviti kombinacijiom raznorodnih medija i preispitivanjem ustaljenih formata. Bilbordi u dve i tri dimenzije, posteri, flajeri, zastavice, alternativni vidovi reklamiranja, i TV spotovi, snimljeni u našoj zemlji, pokazaće da će saradnja sa Telenorom uvek donositi i vizuelno i sadržinski prijatna iznenađenja.

Kreativni koncept Telenora počiva na ideji kutije – naizgled običnog, dosadnog, nepromenljivog predmeta koji – ako to želimo – može da se otvori, s njome se može igrati i njome graditi, načiniti nešto novo, u kojoj može biti raznovrsnih sadržaja.

:lol: :lol: Tako će u posebno dizajniranim kutijama polovinom novembra stići i „Džinovski izbor” telefona i postpaid paketa :lol: :lol: kojima Telenor uspostavlja nove standarde u oblasti postpejd usluga. Stari i novi korisnici, uz potpisivanje dvogodišnjeg ugovora, dobijaju mogućnost da po povoljnoj ceni izaberu jedan od 14 modela mobilnih telefona koji su u ponudi u okviru odabranog paketa.

U džinovsku ponudu ulaze: Nokia 1600, Samsung X160, Nokia 2610, Nokia 6070, Samsung X650, Sony Ericsson K510i, Samsung X680, Nokia 6233, Samsung E370, Sony Ericsson K610i, Samsung D520, Samsung D900, Sony Ericsson K800i :lol: and Nokia N73 :lol: :lol:

Sve kampanje i ponude koje će se pojaviti u narednih par nedelja samo su početak nastupa Telenora na tržištu Srbije. Svaka od ovih ponuda, kao i sve buduće, nose zajedničku poruku: stvari zaista mogu da budu drugačije.

Pa razbice ovim telekom!!!!!!

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dream Weaver »

Ne verujem da ce razbiti telekom a sad ce i telekom verovatno da poveca svoju ponudu telefona koje nude na ugovor.
Jaka konkurencija to je ono sto je potrebno na nasem trzistu, jedva cekam da i treci operater krene da uzima svoj deo kolaca :D :D
and justice for all...

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

telekom a?? pa oni i dalje nude onu v3 za 10.000din a za toliko može da se nadje i u nekoj radnji.
ali ovo sa n73 mi se svidža

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 01:16

Post od mdenic85 »

Pa kada ce da uvedu neku novinu u pre paidu!Ipak "nas" ima vise! Aman....

Izmenila Ninolina:: Razlog: nepotrebno ponavljanje reči da bi dopunio post

Jorgovan
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 29. Jul 2006. 14:34

Post od Jorgovan »

Pre 5 meseci niko nije znao šta je Telenor ...
Pre 4 meseca, Telenor je bio jedan od ponuđača na tenderu za Mobi63
Pre 3 meseca, Telenor je postao vlasnih Mobi63 kupivši ga za neverovatnih 1,5G EUR
Pre 2 meseca je završena papirologija i Telenor je zvanično počeo da radi u Srbiji kao Telenor
Pre mesec dana su počeli da obećavaju
Juče izađe press release ...

Za sada sam zadovoljan tempom kojim rade ... NAROČITO zato što su telefoni dobri, jeftiniji od trenutnih cena na tržištu, sigurno nemaju Vodafone i T-Mobile parametre u telefonu i uz telefon ide sigurno regularna garancija od distributera.

Da vidimo šta će Telekom da spremi kao odgovor ... šta god da je, moglo bi da bude interesantno.
Samsung Omnia HD 8GB

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

mdenic85, ko kaže da će da uvedu bilo šta u prepaid? Zašto bi? Ti bi da kupiš broj na trafici za 2000 din i da dobiješ 6230 uz to, a? Šta misliš zašto postoje ovi PRO i BEL paketi koje plaćaš fiksno bez obzira da li si pričao ili ne? Zato što je to fiksni trošak, a na PrePaidu 200din. možeš mesecima da razvlačiš. Svugde u svetu mreže pokušavaju da privuku korisnike u postpaid, i bez obzira što jako nisam voleo post (to je bilo dok su bezočno krali (jedan drugar i dva njegova drugara su pre par godina dobili u paru isti račun?!?! Jel to realno?)), sad na svu sreću i kod nas to postaje normalno.

@theme: Ajde malo da vidimo kako će to sa deljenjem telefona kod nas da zaživi. Ovo sa 16.000 je za naše pojmove ok, i mi sad još gledamo kod koga je nekoliko para jeftinije telefoniranje, ali kada bi i bolje modele davali za 1e, verovatno ne bismo više gledali takve sitnice. Poenta je da redovnim korišćenjem, i pravljenjem računa mi korisnici napravimo dovoljan obrt, i na 2 godine dobijamo nov (moderan i HiTech) telefon. Ali biće, sad vidim da će biti :)

A sad nam sledi novi talas reklamiranje legalnih proizvoda, kao ona Microsoftova kampanja, ili ono "Lepše je s kulturom": Kupujte naše, legalne a pristupačne telefone. :oops:

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Odgovori