Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

zar evolution, nije telenor bot? ovo i nije bas reklama. ja ostajem do daljenjeg na prenesiplus500 ili begam kod drugog operatera. uzas sta su pokvarili, jedino sto je valjalo

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

Pa neces valjda zbog neprenosenja da bezis na drugog peratera?
Preciznije: ne zelis valjda na MTS 8)

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Post od PetarI »

AquaZX napisao:Pa neces valjda zbog neprenosenja da bezis na drugog peratera?
Preciznije: ne zelis valjda na MTS 8)
Poznavaoce,a sta fali MTS-u.Sve one tarife gore navedene su u MTS-u,jedna mixnet l,druga je prva droid i obe rade bez ikakvih problema.Sto se tice Telenora,pa ja sam postpeid pretplatnik od 2000 god.Sada se pitam za koje k..c..o zdravlje,pa volim i ja vas,ali brate preteraste.Sa dovoljno minuta u ovim tarifama ne treba ama bas nista da prenose,a 300 min. za puno para,pa sta da prenesu.Neka naprave tarifni paket sa 200 sms,600-700 Gb i 500-600 min.,bez minuta u mrezi,bice pravi,a ovako,ja stvarno neznam ko im uredjuje poslovnu politiku...Sada je direktor u Telenoru bivsi direktor Vip-a za Srbiju.U principu mislim,da su kod nas svi operateri slicni i treba gledati od koga imas najvise koristi,tako da taj famozni mnp,nama uopste nije potreban.063 broja mi je zao,tako da cu ga staviti u start paket pa dok se neko ne dozove pameti.Ne kazem da su jedni skuplji od drugih,ali Telenor stvarno daje na kasikicu.Vip i ne zelim da kometarisem.

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

AquaZX, ne samo zbog toga, za malo vise dinara kod vipa imam postpaid 325 koji je dobro izbalansiran. a nove tarife su mogli da nazovu prenesi sms, jer minuta je malo da bi se preneli a sad se ne prenosi megabajti. lepo je imati gb u steku : )
mts-ove mixnet tarife su dobre ali bio sam kod njih dugo pa sam skeptican, u ovoj godini sigurno ne.
mada daleko je prvi jul, mozda odloze mnp zbog svetskog prvenstva u fudbalu za zene

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od PetarI »

Reko Vip ne bih da komentarisem...pojavio se svojevremeno cudo od tehnike HTC Tatoo,meni ostalo malo do kraja ugovora(u svim sam mrezama tako da mi mnp ne treba,mozda ce na zenskom prvenstvu biti zanimljivo menjanje dresova),nazovem korisnicki...hteo bih isplatiti ugovor do kraja pa da uzmem taj telefon...moze,ali morate platiti kaznu 8000 din,za prevremeni prekid+sve pretplate do kraja :blinky: ,ali ja necu da gasim broj,nema veze kazna je kazna i mora se platiti,svasta u bozjem oboru ljudi moji...tako da mi ne trebaju.Drugo uzmes ugovor,uzmes telefon(platis ga koliko traze),placas uredno racune,kad ono telefon zakljucan,alo nisam vam rob...Pa ako sve placam kako trazite,valjda mogu i neku drugu karticu staviti,ipak to je moj telefon,i da ga razbijem ako hocu...Jedino MTS-ovi telefoni nisu zakljucani,100 %.

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
:: XZs
:: S7e

Post od Ceftriaxone »

Да ли си којим случајем замолио да ти откључају телефон??
ex ivan87

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

PetarI ja sam imao 3lg iz mts i svi su bili kodirani.a drugar je imao c5 i on je bio kodiran.tako da malo smanji tu brojku od 100% :oops:
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od PetarI »

Ma nije bitno i to otkljucavanje,mozda malo i da sam preterao ali oni koje sam imao bili su otkljucani,mada tu sa Nokio
m ima nesto cudno da nemogu da se otkljucaju.Bitno je da prestanu da nas tretiraju kao svoju "robu",odakle im pravo da zakljucavaju nase vlasnistvo,jedino ako nemoramo nakon isteka ugovora da im vratimo placene telefone.
:)

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od AquaZX »

Petre Prvi, mozes zahvaljujuci MNP da koristis koju mrezu pozelis nego ocigledno da te Telenor razmazio pa sudis o mrezama samo na osnovu sadrzaja paketa (MixNet).
Jeste, deklarativno u MTSu daju te gigabajte ali dzaba kad to ne radi kako treba.

U trenutnom preseku, VIP daje najvise, Telenor nesto manje ali ima ime.

Dzeki Cen
Banned
Pridružio se: Čet, 11. Nov 2010. 14:53

Post od Dzeki Cen »

Telenor ima ime,to je cinjenica ali je to ime Bogoljub nadenuo :lol: Njihov sam korisnik od `97(znaci sam pocetak gsm-a) i jos uvek sam ali treba biti realan-Telenor ,u ovom trenutku,nudi najmanje.Nisam gledao cene kod ostalih operatera i uporedjivao ali slusajuci sta vi kazete,ispada tako. Moj operater najgori :uhuh: . Fali im tako malo da naprave dobitne pakete i oduvaju konkurenciju ali onda bi se morali odreci njihove jedine pokretacke snage-extraprofita.

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od AquaZX »

Ovde pricamo o Premium operaterima. Znaci Telenor cuva brend, cuvaju ga i MTS i VIP.
Telenor kao premium operater ce pre organizovati Djuice u Srbiji nego sto ce sniziti cenu usluge prime brend-a.
Isto tako i VIP, pre ce nastati Tomato nego sto ce spustati cene na maticnom operateru.

Ko ne zna, Djuice i Tomato su virtuelni operateri Telenora odnosto VIPa.

Dzeki Cen
Banned
Pridružio se: Čet, 11. Nov 2010. 14:53

Post od Dzeki Cen »

Mala ispravka,bar sto se tice Tomata.Nije rec ni o kakvom virtuelnom operateru nego je to otklon od Vipnet-a a ubedljivo je najpovoljnije. neka i telenor to napravi,nemamo nista protiv.Tako mi je svejedno kako ce se zvati ako ja dobijem ono sto mi treba.
Za ovaj Telenorov podbrend nisam cuo pa ne mogu ni da komentarisem.

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Post od evolution »

Telenor tableti i "Surfuj" internet paketi

Jedan od najočekivanijih tableta ove godine svakako je HTC-ov tablet prvenac - Flyer.

Slika

Uređaj, koji se od konkurencije izdvaja i po tome što ima stajlus, je Android 7-inčni tablet, sa jednojezgarnim procesorom na 1GHz. U Evropi je postao dostupan u prvoj polovini maja, a sada se može kupiti i u Srbiji, u okviru Telenor ponude.

Od sutra, Telenor korisnici mogu ga dobiti u okviru Surfuj paketa sa neograničenim internetom. Radi se o tarifnim paketima sa određenom količinom protoka po maksimalnoj, i neograničenoj količini protoka po minimalnoj brzini, s tim što kada korisnici potroše određenu količinu podataka koje imaju po maksimalnoj brzini, ukoliko i dalje žele brzi internet mogu kupiti dodatak "Surfuj brže", koji donosi novih 500MB po maksimalnoj brzini. Ukoliko to ne žele, internet do kraja meseca mogu koristiti besplatno po manjoj brzini.

Pored Flyera, Telenor je u ponudu uveo još dva tableta, i to Huawei S7 Slim i Samsung Galaxy Tab.

Sva tri tableta dostupna su uz tri Surfuj paketa. Surfuj 2GB po ceni od 790 dinara (3.6Mbps / 512Kbps), Surfuj 10GB (7.2Mbps / 2Mbps) za 1.190 dinara i Surfuj 30GB (21Mbps / 5.76Mbps ) po ceni od 2.490 dinara za mesečnu pretplatu. Ugovorna obaveza se potpisuje na 24 meseca.

Uz to treba napomenuti da je polovina količine podataka po maksimalnoj brzini koju korisnici dobiju uz određene pakete (odnosno 1, 5 ili 15GB), na raspolaganju za korišćenje uvek, dok je druga polovina dostupna u periodu od ponoći do šest sati ujutro.

Izvor: B92.net

http://i.evocentar.net/lDgVeq
Poslednja izmena od evolution u Uto, 14. Jun 2011. 19:04, izmenjeno 4 puta ukupno.
iPhone 6 Plus

Adams
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 15. Jun 2010. 15:12

Post od Adams »

To je super,ali nigde ni na telenorovom sajtu ne mogu da vidim cenu za neki od tableta?
Koliko ce korstati flyer,to mene zanima,da li ce te nas odlepiti nekom cenom? :)
Nokia Lumia 1520

darkooni
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 29. Sep 2009. 00:27

Post od darkooni »

darkooni
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 29. Sep 2009. 00:27

Post od darkooni »

ovaj samsung galaxy TAB kosta 30000 uz ovaj paket od 10gb i daje se uz obavezu od 24 meseca po ovoj ceni i moze na 12rata da ide zvao sam sada korisnicki servis a htc je 50000

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Ceftriaxone »

Galaxy tab у огласима кошта 300e... Тако да се ово баш и не исплати! Притом ово није 10GB него 5+5! Ахаха па који ће ми то? Много лош фазон! Мада је и 5GB скроз ок
ex ivan87

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Ahahaha....ali fora da mozes pola da koristis tek od ponoci......hahahahaha.....izvinjavam se, ali ovo je toliko jadno da ja nemam reci.....taman sam se odusevio sto je stigao Flyer i kod nas, ali sam se definitivno smorio kad sam video tu zackoljicu....kakav glupav uslov :uhuh:

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Ceftriaxone »

Не пише да ли су ове цене са пдв-ом.! Јер ако су без,онда је ово тотални промашај...
ex ivan87

Adams
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 15. Jun 2010. 15:12

Post od Adams »

Galaxy tab ima i da se nadje za 280e,a HTC 50000 :blinky: i jos da im se obavezam jos jedan racun da placam......mnooogooo.....
Nokia Lumia 1520

Odgovori