A1 novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
varicak
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Mar 2010. 17:18

Re: VIP novosti

Post od varicak »

Ja mislim da može 50% više i ekomotivacija, ali nisam siguran.

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

varicak, ako to moze onda je to pun pogodak. ;)

kuzobrat
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 06. Maj 2011. 19:17
:: Lumia 520

Post od kuzobrat »

ali tesko.:) makar ja mislim..:) odg.su mi da moze samo jedna akcija.:)

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

Na dnu linka je odgovor koji niste procitali :D

Sve cene su sa PDV-om i važe u nacionalnom saobraćaju. Promocija se ne može kombinovati sa promocijama Vip ekomotivacija i 50% više svega u svim postpejd paketima, važi uz ugovornu obavezu od 24 meseca i traje do 15.01.2013. ili dok traju zalihe.

Lela
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 19. Jan 2011. 18:45
:: HTC Desire X

Post od Lela »

i opet, pored svega, nisu toliko povoljni kao MTS sa 50% popusta 8) za 1600 din - 1000min/3000sms/3GB 8)

kuzobrat
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 06. Maj 2011. 19:17
:: Lumia 520

Post od kuzobrat »

niti ce iko biti..:)
samo treba uzeti u obzir da se uz ovih 50% vise moze uzeti mobilni telefon...
a od telenora su svi povoljniji... npr prenesi 220,i vipov standard 250.(375)...za iste pare..

Krile007
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
:: Apple iPhone X
:: Samsung Galaxy Alpha

Post od Krile007 »

Jel moze neko da mi kaze zasto mi na dva razlicita meraca saobracaja stoji da sam potrosio 1100mb a kada proverim stanje na Vipu, kaze da sam potrosio nesto jace od 800mb? I ne nisam napravio 300mb za vreme koliko kasni izvestaj od Vipa :lol:
■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
:: XZs
:: S7e

Post od Ceftriaxone »

Различито су подешени. Вероватно један заокружује на нпр 100kb, а други на 1kb.
ex ivan87

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

VIP MT:S novosti

Post od miodrage »

Lela, treba da vidis da li moze da se uzme 50% vise u Vipu, 25% popusta, i jos PDV popust. Sa svim tim, paket sa 2500 smartova, koji ti onda daje 3750 komada je cak povoljniji od mt:s, pod uslovom da ti ne treba 3000 SMS i 3GB neta. Ako ti to jesu potrebe, onda nema price, mt:s je zakon. A i sama kazes da ti je Vipov signal slab.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Re: MT:S novosti

Post od Azimuth »

Ti najbolje znas kakve su ti potrebe i koji paket ce ih najbolje zadovoljiti.
Ja sam samo hteo da ti skrenem paznju na te price oko Androida i misterioznog nestajanja mb. Ne kazem da je nemoguce da se desi, naprotiv, vrlo lako moze, ali je sve stvar korisnika i toga kako ce podesiti koju aplikaciju da radi kao i telefon generalno.
Npr. Mozes skinuti neku igricu, ako ih igras, i ona moze biti teska i preko 500-600mb. Eto ga problem. Mozes staviti da ti automatski radi update aplikacija, pa da ti uradi update npr google maps-a ili google earth-a i eto ti ga opet problem. Sa druge strane, za svaku aplikaciju mozes namestiti i da radi update iskljucivo kad mu ti to dozvolis tj kad budes u dometu neke wifi mreze. I opet napominjem, nije ovo karakteristika Androida nego svih operativnih sistema. Valjda se zato se i zovu " pametni telefoni" ali ih mi zaglupljujemo :lol:

Lela
Mobil fan
Mobil fan

Re: MT:S novosti

Post od Lela »

Kao sto rekoh, prvi problem je u VIPovom signalu :-/ miodrage, nisu mi bitni 3000sms, to mi je totalni visak, taj MixNet uzimam zbog - 1.MTS signala, 2. 50% popusta, 3. 1000min 4.dovoljno GB B-) Sasvim je moguce da mi svega bude previse, osim minuta, ali to je kompromis. Koji je danas datum?! Pa ja za 6 dana prelazim u MTS :-D Moracu da poteram ove u VIPu da mi otkljucaju ovu predragocenu Nokiu 2730 B-)

Krile007
Mobil fan
Mobil fan

Post od Krile007 »

Razumeo bih to da je obrnuto, da Vip prikazije vecu potrosnju ali nije tako a meraci koliko ja znam ne zaokruzuju nista

frace
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 09. Jan 2012. 22:39
:: Sony Xperia miro
:: S3 I9305

Post od frace »

Danas me je zvao lik iz kor. centra i posto nisam produzio ugovor koji me je istekao pre mesec dana (smart 120) nudi:
- ako uzmimam tel. 25% prvih 6 meseci na pretplatu
- ako ne uzimam tel 50% prvih 6 meseci a ostalih 18 meseci po 25%
uz to bi dobio i aktuelnih 50% više u pretplati. Međutim, meni treba tel. tj. mojoj zeni posto ona koristi taj br. :) i ja mu kažem da me interesuje ekomotivacija ali da ne želim da prelazim naveću tarifu. On kaže da može ali uz tarifu smart 220 posto je to najniža ili neka druga isto najniža. Isti je rekao da mi je odobrio ekomotivaciju i da se javim u nekoj vip poslovnici do 17-og posto mi je tad presek.
Mogu reci da sam prijatno iznenadjen s obzirom da je meni pre nekih 6-7 meseci istekao jedan njihov ugovor i tada mi ama bas nista nisu nudili tako da sam br. prebacio na pripaid.
Nisam bio zainteresovan za popus na pretplatu iz razloga jer ni tu najmanju moja žena ne može da potroši, :D Bogu hvala pa imamo i druge telefone koji su umrežani preko firme inace... :lol:

Lela
Mobil fan
Mobil fan

Post od Lela »

blago tebi s tvojom zenom 8)

sto se mene tice nema tog paketa i tih minuta koje ja ne mogu da potrosim :oops:

znaci zvali su posle mesec dana ? a kako su ti zaracunavali racun u toku ovih mesec dana ?

frace
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 09. Jan 2012. 22:39
:: Sony Xperia miro
:: S3 I9305

Post od frace »

Da, posle mesec dana. Pa nema tu neka matematika, tebi kad istekne ugovor od 24 meseca ti si i dalje u istoj tarifi i isto placas. Da produzujem ugovor za sebe a ne za ženu verovatno bih uzeo vecu tarifu sa tim popustima ali tu gde ja živim nema pokrivenosti 3g signalom tako da džabe :D

Lela
Mobil fan
Mobil fan

Post od Lela »

hvala, to me je i interesovalo, jer taj tarifni paket vise ne postoji, pa me je interesovalo sta dalje... svakako prebacujem broj u MTS 8)

NijeZauzetoIme
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 10. Feb 2011. 21:23
:: Pocophone F1

Post od NijeZauzetoIme »

Ljudi, na sred Grbavice u Novom Sadu mi signal u stanu katastrofa... Moram da trcim do terase ili prozora da.pricam... I ja i devojka mi imamo Vip postpaid, i sagovornici nas ne cuju, sve se prekida, koci...
Huawei Nexus 6p - Xiaomi Mi Note 3 - Pocophone F1

Krile007
Mobil fan
Mobil fan

Post od Krile007 »

Mislim da imam razlog zasto ljudima iskoci xy megabajta u toku noci.....onih 300mb sto sam pricao da nisu registrovali, mi se posle par dana pojavilo kao potroseno.....znaci kasnio mi je izvestaj za internet, a za poruke i minute nije....pratite merace i to je moj savet....na to se oslanjajte i ako vam vip prikazuje manje :)

Jel moze neko da mi kaze kako da proverim stanje interneta sa "internet dodatni gb"?...necu da zovem vip i da im dam deset dinara :lol:

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

Probaj da posaljes ? na 1260

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

NijeZauzetoIme, ne znam zasto ti se to desava. Imam drugara na Grbavici i on nema tih problema, a ni ja kad odem kod njega. Mozda je do aparata. Da li se problem pojavljuje na jos nekim lokacijama? :?

Odgovori